Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

E tam mnie czasami jakiś najgłupszy element ktory i tak nie bedzie dokladnie widoczny zajmuje 30 min, bo "musi byc dopieszczony na maksa" ;)

• Odpowiedzi 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nielocie -> robisz zbyt równomienr te faudki. Powinny być różnych szerokości, słógości i wysokości.

PS. Odemnie kilka modeli do speeda. Mniej więcej 1-1,5 godziny na jeden:

vis12xi3.jpg

Napisano

my chcemy siate! :) fajnie wyszło ale więcej iter meshsmootha i by bylo jeszcze lepiej :] I zrób też jakąś niesymetryczną koszulke.

PS

Zamieść jakąś koszulke bez fałdek w pliku 3ds albo obj, będe wdzięczny, też się chce pobawić.

Napisano

Witam!!

siatka wiem tragiczna ale nie chcialo mi sie jej poprawiac ;P

jesli chodzi o przod to racja tragicznie jest tam :) jakos tak wyszlo a usuwac juz nie chcialem (wkoncu speed)

maczuga--> uwielbiam ms'a z iter. 1 :D pierw sie naucze robic symetryczne :D pozniej krok wyzej nie symetryczne :) jesli chodzi o koszulke akurat zapisalem na tej bez fald :D ale postaram sie wrzucic :)

Lis--> :P az sprawdzilem czy rzeczywiscie nie ma w realu symetrycznych i nie uwierzysz nie ma :D :D

jeszcze raz ostrzegam siatka tragiczna jak ktos ma slabe serce nie otwierac :D

pozdro

61a3bb5c825c3f37m.jpg

Napisano

Jakieś drewniane te ludziki... :)

lewis: o kurcze, ja bym tego pajączka pewnie z 3 dni robił O,o

gordy: a ty zaloz pozadnego wip'a z tym twoim wojakiem, bedzie latwiej komentowac dokonania :)

Napisano

dzieki!:)

deshu - po sesji wrzuce tego pajaczka do WIPa i postaram sie to skonczyc, pokombinuje wtedy z ulozeniem nog,scena,materialami itd.. brakuje tam jeszcze sporo elementow, czesc rzeczy wisi w powietrzu :D

lewus- odwlok faktycznie troche leniwie zrobiony jest :)

mirach- tzn tam jest jedna noga skopiowana tylko, nie maja jeszcze polaczenia z reszta pajaka :D Pozdrawiam :)

Napisano

Sequel -> ten jack mnie nie przekonuje jakoś.. plastic dobry (nawet bardzo dobry!) ale metal gorzej. I albo takie ujęcie albo jakiś niewymiarowy.

Okularki jak okularki:) Z dobrym renderem będą cool:)

Napisano

Hejka wszystkim dawno nic nie wrzucałem na forum więc postanowiłem i W tym wątku się pokazać.. mam nadzieję że od złej strony to nie będzie :) ;)

Speed około 20 min z materiałami:( i renderem..:) pomysł z katalogu OBI :)

d81d0c2194c99a33.jpg

Napisano

taki nie całkiem speed ale na oddzielny wątek raczej nie zasługuje :P zrobiony dla odetchniecia od modelowania samochodów ... no i już dawno nie renderowałem nic scanlinem :D

komentarze mile widziane

1big9ne.th.jpg

2big8xb.th.jpg

3big5sl.th.jpg

Napisano

No to ja dam coś zeby kazdy kto umie modelowac organike się pośmiał. A wiec, to jest kurczak, nie wiem czy kura czy kogut, bo jako luznej referki uzywalem 1 zdiecia kury i 1 koguta... Mial być speed a zajelo pol dnia z powodu przeszkadzajek, ale w zasadzie to speed.

A teraz glowne pytanie, czy w deszczową noc przy slabym oświetleniu i marnącej parze na okularach moze to ujść za kure ? Potrzebuje kury w scenie gdzies jako wypelniacza i zastanawiam sie czy się nada... :)

kura4vc.png

pozdrawiam

Mirach

ps: javor: swietne :)

Napisano

Au... to znaczy.. au... czemu tak tego kurczaka uszkodziłeś? Nogi (uda) ma o dziwnym kształcie i zaczepieniu, a skrzydła wyglądają jak obcięte w połowie.

Popatrz się na nietoperza, jak mu się kości w skrzydłach układają.

Ogólnie myślę, że lepszym wypełniaczem byłby mało szczegółowy kadłubek (mało szczegółowy, czyli np. bez oddzielnych skrzydeł, tylko lekkie wybrzuszenie na boku). A szczegóły potem ogólnie domalować na teksturze.

pp,

_3Jane

Napisano

Hm, wygląda jak kura która się nadziała kuprem na bombę atomową. Innymi słowy przód w sumie OK jak na wypełniacz, ale jakoś dziwnie się ta kura kończy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności