Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no ale po drodze coś zgubiłem... teraz szukam w drugiej połowie tego co zgubiłem w pierwszej... nie wiem czy to logiczne... ale wydaje mi się, że działa ;)

Gość MieszkoPierwszy
Napisano

Nie to zupełnie nie logiczne :)

Gość edmund33
Napisano

Interesujące zdjęcia, podobają mi się:)

Napisano
Jedno fajne zdjecie to nie scenariusz. Juz te domy z jednego calkiem fajnego zdjecia lataja w pewnej produkcji.

Jakby dobrze zaskryptowac X refami + jakis python w NUKE albo template to daloby sie napisac generator dziadkowych filmow... Moznaby wypuscic w ciagu miesiaca 30 sztuk. Sztuk przez duze 'S'. : }

Napisano

....ale na razie wszyscy wypuszczają pojedyncze pierdnięcia z softów... bez scenariusza... oczywiście do wtorku....:))))... chyba, że zasadę "wtorkową" zna Baggins i też odpali...:)))

Napisano

Pomylka jest nazwanie "kupy" sztuką... ale i tak sie zdaza. Jeszcze są konkursy na najlepszą "kupę".

- - - Połączono posty - - -

Zeby nie bylo stilki masz naprawde fajne.

Napisano (edytowane)

Nie... story mi sie nie podobaja. Ty masz satyfkacje ze swojego filmu ja bym z niego nie mial satyfakcji.

I nie jestem rigerem.

Edytowane przez Sebazx6r
I nie jestem rigerem.
Napisano (edytowane)

O co "biega"???

Te ostatnie obrazki dziwaczne, tak naprawdę "o co chodzi?". Nienaturalne. I właściwie nie "Nekropolie". Tytuł powinien brzmieć "Jedna nekropolia". "Wklejki" zupełnie odstaję od skali otoczenia i w ogóle "odstają" od tła. Jak dla mnie "przedszkole". 10 minut photoshop. Gdzie tu sztuka i artyzm?

No bez "jaj". Ja też jestem takim "artystą".

Aha. A gdzie ten klimat? Że taka jesień niby, czy co?

Edytowane przez Dynamico
Napisano

Marcelo Zammenhoff - performer, muzyk.

"Basowa ballada o stabilizacji"... każdy ma swoje ToyStory, tam wraca się jak do bajki... po własną stabilizację...!!!

marcelozi-1.jpg

"Oczy Wilka"

marcelozi-2.jpg

"Dla siebie gram"

marcelozi-3.jpg

"Ostatni Mohikanin"

marcelozi-4.jpg

Napisano

To wygląda jak prace kogoś, kto właśnie odkrył warstwy w photoshopie i filtry. Więc teraz pakuje wszystko po kolei do każdego zdjęcia i się jara... Można jeszcze dorzucić gotowe modele 3D i tez sie jarać... Fajnie być takim artystą...

Dziwie sie Dziadku, że ciągle sie męczysz w tym naszym gronie reklamiarzy, którzy nic nie wiedzą o grafice.

Napisano

... nie widziałem żebyście się tu chwalili jak wyglądacie... ale jakby co zapraszam na rower... daję 20 kg i 40 lat..... fory....:))))))))))

....dziękuję za specyficzny bo bardzo płaski odbiór... chyba już... czegokolwiek... cóż humanizm Wam nie wystaje...!!!...:))))