Reanimator Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 (edytowane) Edytowane 14 Sierpień 2014 przez Reanimator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 Jak zwykle masakra :) Gdzie jest wersja full hd albo wyższa? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2014 Podmienilem tresc pierwszego postu. Enjoy. Miazga. Cudowne sa tez mini-animki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 Cudowne sa tez mini-animki. Tak, też mnie pozytywnie zaskoczyły. Jak można całkiem sensowną historyjkę opowiedzieć taką uproszczoną formą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 Niesamowite, jak wszystkie animacje od Blizzarda. Dodam jeszcze od siebie pierwszy odcinek Lords of War, pokazany na tej samej prezentacji tuż przed daniem głównym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2014 O tym wlasnie mowilem, mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 (edytowane) We will never be slaves!... ekhm potrzebuje 6tys orków po 16h dziennie by zbudować łuk triumfalny :) to rysowane story mega dobre. Edytowane 14 Sierpień 2014 przez olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 MASAKRA! Dawno nie widziałem czegoś tak dobrego. Przypomniał mi się . Mogli by zrobić cały film w takich klimatach, bez zbędnego gadania, to człowiek z chęcią by poszedł do kina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 MIAZGA!! Nie jestem fajboyem WoWa, ale te animki miażdżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 film Warcraft zostal zapowiedziany na blizzconie:) http://www.warcraft-themovie.com Of cuz to cos innego no ale...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 Super, tylko osobiście to zobaczył bym ten film, bez udziału ludzików gdzie mamy wyłącznie CG i klimaty podobne do tego, co tutaj w Cinematicu. Niestety trudno mi uwierzyć, że ktoś zaryzykuje i porzuci schemat na filmowe hity, póki to się sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 Myslisz, ze nascie milionow ludzi nie pojdzie na film WoW jaki by nie byl? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 Pewnie będzie duża oglądalność. To jest taka machina że bardzo musieli by się postarać żeby to zepsuć. Oczywiście wielkim fanem tej marki nie jestem, ale trzeba przyznać że Cinematicki robią soczyste. Mimo wszystko mam też wrażenie, że twórcy filmów nie zawsze czują klimat gry na podstawie której tworzą coś zupełnie odmiennego. Film jako uzupełnienie oglądałoby mi się znacznie przyjemniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 Niesamowita jakość! Za każdym razem gdy oglądam tego typu animacje zastanawiam się ile ludzi je robiło i na jakich komputerach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 Kolczyk w zebie? To musi byc bolesne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 ehm..... Czapki z głów. Niesamowite animacje twarzy, jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 Super. Najwyższy poziom. Fajnie że w końcu zrobili coś z targetem wyższym niż 13 lat. Jak pełen metraż będzie w takim klimacie to mnie mają. Nie mogłem znieść tych infantylnych bzdur z kung-fu pandami, nie takiego blizzarda ceniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 Rewelacja. Tego typu klimaty sprawdzaja sie w pelnym CG a nie z aktorami... Ale oczywiscie zeby byl hit to trzeba jakiemus aktorowi dac zarobic, co by byl twarza filmu... Szkoda - mogliby sie w koncu szarpnac na pelne CG przez poltorej godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 Jakby zrobili pelny metraz takiego filmu to poszedlbym do kina, kupil dvd, blue raya i jeszcze ze 3 x poszedl do kina :) Bardzo bardzo ladne. Miazdy suty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pxl666 Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 strasznie wyraznie mowia jak na tak wystajace zeby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 Grube, mogliby w końcu jakiś pełny metraż zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 Grube, mogliby w końcu jakiś pełny metraż zrobić... Film sie juz dawno robi. Bedzie co ogladac :) Cinematic swietny. Jest epicko i wciagajaco . Z technicznych rzeczy to czasem usta i brwi dziwnie wygladaja , i rigi jakby gdzie niegdzie mogly by byc lepsiejsze. Ale i tak wyyypas. Animka serialowa super. Klimat jak u Damiana Nenowa :) hej!!!! Uwielbiam takie hardcorowe klimaty . Ale najbardziej to podoba mnie sie kadrowanie i znakomite pozowanie postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 Przy takim abonamencie, dysponuja zapewne najlepszym sprzetem jaki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 17 Sierpień 2014 Share Napisano 17 Sierpień 2014 No to wreszcie wrócili do formy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2014 Khm... a kiedy nie byli? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 18 Sierpień 2014 Share Napisano 18 Sierpień 2014 wgniata w fotel:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 part2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 na takie story z fajnym scenaruszem moglbym isc do kina. Tak rysowane i poruszone. Nie potrzeba w sumie super efektow. by opowiedziec dobrą historię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Tylko ciekawe jak się rozwiązał po odgryzieniu głowy ;P Part3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi