wwysocki Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 (edytowane) witam. przeglądałem sobie forum na tajniaka od jakiegoś czasu i pomyślałem, że fajnie było by dołączyć do takiej spoko społeczności. zakładam więc teczkę, wrzucam kilka najnowszych prac i mam nadzieję, że nie narobię sobie wstydu, bo szału to tu nie ma. z resztą co mi tam. yolo! Edytowane 23 Marzec 2015 przez wwysocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 Bardzo fajne prace, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolakParafii Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 o cie .. mega prace napisz coś więcej o sobie .. ile lat już rysujesz, jakieś kursy/szkołe skończyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 bardzo fajne, chociaż trochę nad anatomią musisz popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elwiko Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 To się nazywa wejście! :D Super arty! Masz może galerię na DrawCrowdzie czy innym deviancie? Wydaje mi się, że te prace z DragonBalla gdzieś kiedyś widziałam... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abbaart369 Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 Witaj, bardzo dobre prace :) Oby tak dalej! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stoogie Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 wbija gość z Goverdose i mówi, że szału nie ma od dawna jestem fanem 1 i 2 enviro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4mk Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 Każda praca jest niesamowita :) Od kiedy ostatni raz widziałam Twoje maluny (jeszcze na takim zapyziałym forum rysowników) to na prawdę ostro pocisnąłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymin Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 Witamy na forum, co do prac to już ci kiedyś pisałem co nieco, a wydaje mi się, że ta babeczka pierwsza w wersji pierwotnej ( z płaskim kolorem) miała jakoś więcej uroku:D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyczlowiek Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 Halo! Moim faworytem praca z auto-szalasem w lesie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reydee Napisano 24 Marzec 2015 Share Napisano 24 Marzec 2015 Łaa, Goku z DB Z zarąbisty, najbardziej mi się podoba. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlubas Napisano 25 Marzec 2015 Share Napisano 25 Marzec 2015 o, gościu! sądzisz, że "szału nie ma"? Te prace zapierają dech w piersiach :) Świetnie operujesz światłem i cieniem, genialne są dla mnie szczególnie dragonballe :) czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 25 Marzec 2015 Share Napisano 25 Marzec 2015 hejka, widzialem juz twoje pracki na forum gildii Anthony'ego Jonesa, świetna robota.. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 26 Marzec 2015 Share Napisano 26 Marzec 2015 to ja sie przylacze do tej serii pochwal - swietne prace :) wrzucaj wiecej, bo tylko smaku nam narobiles! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 dla mnie najlepsze to Deer Hunter i Camping - tak je nazwałem:) mega grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwysocki Napisano 14 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2016 Wow. Dzięki wszystkim za pozytywny feedback. Pierwszy post prawie 8 miechów temu ;P. Miałem być aktywnym wartościowym użytkownikiem i nie wyszło. Aż głupio mi postować po takim czasie xD. No nic. Podejście drugie. Trochę mi się uzbierało zaległych rzeczy przez ten czas. Postaram się na raty powrzucać wybrane zaległe rzeczy by nie zaspamować forum xd. Więc na początek może stary artest z cdp i moje próby bycia tak fajny jak jaimie jones ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 14 Styczeń 2016 Share Napisano 14 Styczeń 2016 łał świetna wrzuta :O Najlepsze drzewo i ten ogr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 14 Styczeń 2016 Share Napisano 14 Styczeń 2016 Tak samo jak @Pan Sowa, aż te dwie prace proszą się o dopieszczenie :-) PS. Chciałbym kiedyś zobaczyć taką pracę w stylu tego ogra, tylko że to ogry są małe, a idzie na nich jakiś rycerz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Durek Napisano 14 Styczeń 2016 Share Napisano 14 Styczeń 2016 Chłopaki, ale wiecie, że to są studia prac jednego z najbardziej znanych concept artystów nie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 14 Styczeń 2016 Share Napisano 14 Styczeń 2016 No coś mi właśnie Jaime Jonesem zajechało :D haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 14 Styczeń 2016 Share Napisano 14 Styczeń 2016 ludzie nawet napisał xD Więc na początek może stary artest z cdp i moje próby bycia tak fajny jak jaimie jones ;o Co do prac to są świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 22 Styczeń 2016 Share Napisano 22 Styczeń 2016 ten art test z ciri bombowy, o studiach jaimie jones'a nie wspomne :D dawaj dalej bo znowu ci teczka zniknie na kilka miesiecy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwysocki Napisano 23 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2016 (edytowane) Tak dla sprostowania. Totalnie poprzednia wrzuta to były bezwstydne kopie tego gościa. @BetiiX Ciesze się, że Ci przypadł do gustu. Dzięki też za komentarz, gdybym go nie przeczytał mógłbym nie zebrać się tak szybko do wrzucenia czegoś ;p Kolejna porcja wybranych rzeczy z zeszłego roku. Edytowane 5 Luty 2016 przez wwysocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 23 Styczeń 2016 Share Napisano 23 Styczeń 2016 nie no wypas bez problemu poruszasz się w różnych stylach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 23 Styczeń 2016 Share Napisano 23 Styczeń 2016 Pierwsza głowa lux + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MazdaR92 Napisano 24 Styczeń 2016 Share Napisano 24 Styczeń 2016 Dla mnie Dragon ball rozwala system ...Mega wejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwysocki Napisano 4 Luty 2016 Autor Share Napisano 4 Luty 2016 dzięki za dobre słowo. zaległości ciąg dalszy :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 Świetne masz prace. Pierwsza przypomina mi klimatem grę "The Last of Us". Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to wydaje mi się, że zbyt jednolicie wyostrzasz i trochę prace tracą na tym głębi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5lim Napisano 6 Luty 2016 Share Napisano 6 Luty 2016 To pierwsze enviro ma tę jakość "The Last Of Us" godną pozazdroszczenia, kolejne zresztą też trzymają klasę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 6 Luty 2016 Share Napisano 6 Luty 2016 Pracujesz już w jakieś firmie? która to jest? , na początku też robiłeś jak reszta że byłeś freelancerem? Firma cie sama znalazła czy sam wysłałeś CV? zarobki wystarczają czy ledwo starcza do pierwszego? takie trochę wścibskie pytania, ale ciekawi mnie to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 ruda ma za małe cycki :P pierwszy zombiak taki Ci połamany wyszedł, tak to elegancko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 11 Czerwiec 2016 Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Pokój i różowy łebol lux! Ta głowa trochę Rapoze czuć w pozytywnym sensie. W pozostałych krajobrazach trochę poszczególne elmenty mogły by być bardziej spójne ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAGOO Napisano 13 Czerwiec 2016 Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Różowy jest świetny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 13 Czerwiec 2016 Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Różowy na odbycie. :). Świetna perspektywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 noo, panie, soczyste te pracki, ciezko sie o cos przyczepic, moze tylko o to żeby tego więcej było.. :P ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi