SebastianSz Napisano 7 Październik 2018 Autor Share Napisano 7 Październik 2018 Mała, brutalna scenka w świecie moich ostatnich designów samochodowych. Etapy -> https://www.artstation.com/artwork/0XYmz8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 30 Październik 2018 Autor Share Napisano 30 Październik 2018 Helołin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Październik 2018 Share Napisano 30 Październik 2018 Ja cię kręcę ;) Wspaniałe rysunki. Na artstation wrzuciłeś krok-po-kroku - robi wrażenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 1 Listopad 2018 Autor Share Napisano 1 Listopad 2018 Komiksowe ćwiczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 29 Listopad 2018 Autor Share Napisano 29 Listopad 2018 Taki tam fanart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 3 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2018 Kolejne brzydkie samochody i pierwsze eksperymenty w After Effects. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 3 Grudzień 2018 Share Napisano 3 Grudzień 2018 Fenomenalna ta animacja. Fajny dodatek umilający czytanie komiksu. Może coś powiesz więcej o tym komiksie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 Mogę powiedzieć, że jeszcze nie istnieje ;) Generalnie lubię synthwave i klimaty retro scifi z lat 80, w wolnym czasie daję więc upust inspiracji i robię jakieś dizajny czy scenki nawiązujące do tej stylistyki. Nie mam żadnej fabuły w głowie, mam tylko estetykę, i tak dłubię w nadziei, że coś mi przyjdzie do głowy. Generalnie założenie mam takie, żeby to było coś pomiędzy Hotline Miami, Carmageddonem, Knight Riderem, Drive i filmami z Van Dammem i resztą starej, akcyjniakowej ekipy. Czyli papka przęłomu lat 80 i 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 4 Grudzień 2018 Share Napisano 4 Grudzień 2018 Takie animowane komiksy idealnie nadają się jako przerywniki do gier ;) Może ktoś robi taką retro ścigałkę i szuka właśnie Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 5 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2018 Pracowałem przy podobnych, choć zajmowałem się samą ilustracją bez animacji :) Nie sądzę, żeby motion comics stały się czymś wiecej niż dodatkiem do komiksów czy gier, ale mogą się fajnie nadać na jakieś promocyjne materiały gdybym kiedyś w końcu jakąś komiksową serię zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 18 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2018 Mroczne blokowiska i dalsze zabawy z AE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 25 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2018 Mało świątecznie. Ćwiczenie z rysowania i kolorwania enviro i przy okazji design statków bazując na codziennych obiektach. Progress na artstation https://www.artstation.com/artwork/lVGNvO Chciałem początkowo bez lineartu ale jakoś nie mogę wyjść poza strefę komfortu... :/ Jakieś rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RASTAFAN Napisano 29 Grudzień 2018 Share Napisano 29 Grudzień 2018 Fajne rysunki ;) Można by było stworzyć z tego komiks albo grę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 3 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2019 Starwarsowy fanart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 10 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2019 W końcu wziąłem się za coś bez lineartu :D Temat bliżej nieokreślony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 18 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2019 Inspirowane klasycznym malarstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 5 Luty 2019 Autor Share Napisano 5 Luty 2019 Tym razem coś w stylu Syda Meada (przynajmniej w zamyśle takie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 ten insporowany klasykiem wyglada super na pierwszy rzut oka. Troche lewa ręka kobiety nie lezy + suknia mogłaby być lepsza ale zakładam, że nie chcialeś przy tym siedziec zbyt długo. Kompozycja mi bardzo się podoba. Ostatni przypomina mi trochę Kovala i Cobrę - pewnie m.in. przez kolorystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 No na odbycie. Coraz lepiej. Nie łechtam teraz. Prawdę mówię i zazdroszczę progresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 Bardzo chętnie tutaj zaglądam. Twoje animowane obrazki sprawiają mi mega frajdę ;) Maluj dalej bo świetnie ci to idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 6 Luty 2019 Autor Share Napisano 6 Luty 2019 Dzięki za miłe słowa, to bardzo motywuje. Za uwagi też dziekuję rzecz jasna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 Świetne prace, mają klimat! Mogę spytać jaki masz sposób na rysowanie linii i kółek w swoich lineartach? Pierwsze co przychodzi mi do głowy to rysowanie obracając obraz i rysowanie linii z shiftem + kształt kółka (U). Masz na to jakiś trik, używasz jakiegoś narzędzia, który przyspieszyłby takie rysowanie czy jednak jest to wszystko robione "z ręki"? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 6 Luty 2019 Autor Share Napisano 6 Luty 2019 W Photoshopie korzystam z Lazy Nezumi, takiego dodatku do PS do wygładzania linii, ale od kiedy PS ma to wbudowane to nie jest już do tego niezbędne. Natomiast LN ma masę rewelacyjnych linijek do perspektywy i elips i do tego głownie go używam. https://lazynezumi.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Luty 2019 Share Napisano 6 Luty 2019 wow, genialny tool, dzieki za tipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 13 Luty 2019 Autor Share Napisano 13 Luty 2019 Kilka studiów z ostatnich dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Luty 2019 Share Napisano 13 Luty 2019 piękny walor. mechanik przy silniku mój ulubiony, bardzo romantyczna ilustracja. osobiście brakuje mi tych przepaleń na skórze kobiety, ale Ty nie potrzebujesz krytyki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Luty 2019 Share Napisano 14 Luty 2019 No wow! Takie rzeczy lubię najbardziej. Nie ma co krytykować tylko prosić o jeszczeeee! Boris - pewnie w przeciągu jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 14 Luty 2019 Autor Share Napisano 14 Luty 2019 Bez przesady, bo się rozleniwię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 25 Luty 2019 Autor Share Napisano 25 Luty 2019 Character design inspirowany pracami Anthonego Jonesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Luty 2019 Share Napisano 28 Luty 2019 Niewiem co to ma z A.Jonesa ale studiumy niezłe, widać że posiedziane; ilustracje tez ciekawe,detal kolor i ten oldskoolowy klimacik w perspektywie świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 14 Marzec 2019 Autor Share Napisano 14 Marzec 2019 Daisy Parę wprawek z ostatnich dni... ... i farby olejne z natury. Zdjęcia komórką robione:/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 13 Sierpień 2019 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2019 Ale się kurde pozmieniało tutaj... Ledwo ogarniam gdzie co jest. W każdym razie, pracki domowe z kursów, uwagi mile widziane jak zawsze. Jeden budynek w kolorze, 3x budynek w roznym oswietleniu i 2 x design postaci, jakiegoś agento-snajpero-inflitratora. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Sierpień 2019 Share Napisano 21 Sierpień 2019 chatki eleganckie 🙂 w sumie postaci tez spoko troche taki earth worm jim 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 9 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2019 Coś dla odmiany od komiksowych rzeczy - postanowiłem namalować coś bez podrysu, samą plamą. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 24 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Ludzik, studium ze zdjęcia i zabawa mixer brushem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 25 Wrzesień 2019 Share Napisano 25 Wrzesień 2019 Poziom jak zwykle wysoki. Fajna stylizacja tym pędzlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 29 Październik 2019 Autor Share Napisano 29 Październik 2019 Goblin brzydal. Ćwiczenie z malowania brył i materiałów i w ogóle żeby coś tam malować. Design z dupy. A tu procesik: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Październik 2019 Share Napisano 30 Październik 2019 kurde elegancki 🙂 jakbys zrobil ucho na ostro bardziej, zeby pasowal ksztalt do brody to bardziejby to sie laczylo w calosc 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 24 Listopad 2019 Autor Share Napisano 24 Listopad 2019 Jakieś coś, znowu malowanie dla malowania. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Listopad 2019 Share Napisano 25 Listopad 2019 fajnie i dziwnie w jednym czasie 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 25 Listopad 2019 Autor Share Napisano 25 Listopad 2019 5 hours ago, KLICEK said: fajnie i dziwnie w jednym czasie 😉 Dziwnie w znaczeniu, że nie widać co się dzieje? 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 7 Grudzień 2019 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 14 Grudzień 2019 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2019 Ulphia Saint-Gourdin, Markiza Labardiche. Imię wymyślałem dłużej niż postać 😛 Pracka dla odprężenia w wolnym czasie, nie spinałem się z designem i dawałem co mi przyszło do głowy. Miała być paladynka, ale za bardzo lubię mhroczniejsze klimaty ... Tak przy okazji, macie jakieś sposoby na przezwyciężenie totalnej niemocy twórczej? Prawie wszystko do czego się zabieram już na starcie wydaje mi się gówniane i kompletnie nie chce mi się robić niczego, chyba, że to jakieś zlecenie, ale wtedy zwykle odpada wymyślanie. Przy tej zmuszałem się, żeby po prostu robić nawet jak średnie wyjdzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 4 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2020 Portret ze zdjęcia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 17 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2020 Munerarius 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Styczeń 2020 Share Napisano 20 Styczeń 2020 piekne 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 28 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2020 Retro okładka do nieistniejącej książki 🙂 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Styczeń 2020 Share Napisano 29 Styczeń 2020 super okladeczka 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 2 Luty 2020 Autor Share Napisano 2 Luty 2020 Codzienny szkic, padło na postacie. Fantasy+cyberpunk, takie inspirowane Shadowrunem. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 2 Luty 2020 Share Napisano 2 Luty 2020 zayebioza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi