Napisano 24 Lipiec 20195 l Heja. Jako, że moja teczka nie przetrwała reanimacji forum, zakładam nowy wątek, w którym będę zamieszczał swoje zbrushowskie prace. Wrzucam moje ostatnie sculpty. Dodam, że dziś mija 3 miesiąc zabaw z zbrushem, więc nie ciśnijcie zbyt mocno 😄 Pozdro.
Napisano 24 Lipiec 20195 l super ze dodales to co przepadlo 🙂 spory progress widac golym okiem, tak trzymaj 🙂
Napisano 24 Lipiec 20195 l ziom, na poczatku staraj sie unikac wpadania w cartoonowe postaci. Wiem ze one sa atrakcyniejsze, ale zaburzasz proces nauki. Staraj sie uzywac refek ludzi i robic realistyczne rzeczy. Cartoony porobisz pozniej
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor Wrzucam kolejną głowę robioną na szybkości, nie jestem z niej zadowolony, szczególnie z oka i ucha którego praktycznie nie tknąłem. Ale niech będzie. I odrazu podaje link do refki; https://www.artstation.com/artwork/nQO9qo Edytowane 25 Lipiec 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 26 Lipiec 20195 l Autor Już chyba więcej z niego nie wycisnę 😛 Zaczynam kolejną głowę, nie ma co przy tej tyle siedzieć. Edytowane 26 Lipiec 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 30 Lipiec 20195 l Autor podczas oglądania prison break główka wleciała @edit znalazłem starego screena z moich początków jakby ktoś chciał zerknąć jak mi szło : D Edytowane 30 Lipiec 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 5 Grudzień 20195 l Autor Siema, podrzucam ostatnie szkice, żeby temat odświeżyć. Robię sobie takie szybkie shoty w przerwach od nauki anatomii. pozdro 🙂 Edytowane 5 Grudzień 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 12 Grudzień 20195 l Autor anatomia... dalej chu**owa ale sie staram 😛 pleców nawet nie wrzucam 😄 Edytowane 12 Grudzień 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 13 Grudzień 20195 l A tam.. gadanie. Jest bardzo dobrze. Możesz już trzaskać superbohaterów 😉
Napisano 14 Grudzień 20195 l Autor Dzięki Michalo. Ciąg dalszy... Jest plan żeby zrobić ją w całości. Głowka inspirowana : https://www.artstation.com/artwork/4YrgY Edytowane 14 Grudzień 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 18 Grudzień 20195 l Autor siema, shocik z nadchodzącego projektu którego strugam od 3 miesiecy Edytowane 20 Grudzień 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 2 Styczeń 20205 l Autor siemano, szkic takiego małpiszona Edytowane 2 Styczeń 20205 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 4 Styczeń 20205 l Autor Uu coś mi posta wczorajszego wcieło, także jeszcze raz dzięki Seba. Wrzucam wdówke, za niedługo cały projekt z shotami detali będzie na artstation także podeśle linka jak wleci 😉
Napisano 4 Styczeń 20205 l Widzę że na seminarium M4G byłeś. Możesz napisać czy warto na nie iść, jak wrażenia? Pytam bo może kiedyś bym się na nie wybrał.
Napisano 15 Styczeń 20205 l Autor siema, złapałem zajawke na hardsurfejs i sobie tak konceptuje. Ciężki temat 😄
Napisano 17 Styczeń 20205 l Autor Czarna Wdowa w całości na artstation: https://www.artstation.com/artwork/Kab3Rx
Napisano 22 Styczeń 20205 l Fajne te twoje sculpty. A ta wdowa okropna tzn taka dobra 😄. Ciesnij dalej 🙂
Napisano 23 Styczeń 20205 l Autor Dzięki Paweł, Takie wariacje, póki co przerwę od niego robię na kilka dni, żeby spojrzeć świeżym okiem 😛 Edytowane 25 Styczeń 20205 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 22 Maj 20204 l Autor Siema, troche mnie tu nie było. Rzeźba inspirowana prackami Mateusza Dunaja - kozak typ sprawdzcie. A tak pozatym to załapałem się na stazyk w blooberze więc nie ma, że nie rzeźbie 😄 link do artstacji jakby ktoś chciał troche więcej zobaczyć : https://www.artstation.com/artwork/xzln0m pozdro
Napisano 15 Sierpień 20204 l Autor ciągle mocny wip + ciekawostka, rzeźbie go również w glinie 😄 Edytowane 15 Sierpień 20204 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 12 Wrzesień 20204 l Autor Na gline przyjdzie czas 😄 A póki co powoli do przodu... Skóra tylko poglądowo ze skanu, docelowo detal i kolor będzie robiony z ręki
Napisano 14 Grudzień 20204 l Autor o, może to wstyd przyznać ale nie znałem BorGa wcześniej, dzięki za fajną refke 😄
Napisano 14 Grudzień 20204 l Autor kolejny dzień, definiowanie formy. Łapa jeszcze nie tknięta 😄 Edytowane 14 Grudzień 20204 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 14 Grudzień 20204 l no fajny masz bloackoucik, wez teraz jak jeszcze nie ma zdefiniownanych rzeczy na 100% poprzesuwaj i pobaw sie proprocjami moze cos uda Ci sie zrobic (jeszcze) ciekawszego 🙂 wlasnie z monsterami i takimi kreaturami, problemem jest to ze nie da sie dac strikte fidbaku. Musibly Ci ktos to wziac i chwile posiedziec pomodelowac, poszukac czegos fajnego 🙂
Napisano 15 Grudzień 20204 l Autor Dzięki Klicek 😉 Dziś zabawa blenderem. a tak to proporcje i definiowanie ... Edytowane 15 Grudzień 20204 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 18 Grudzień 20204 l 17 minut temu, dm_ napisał: Patrzę się na niego z boku i boję się że zaraz na ryj padnie. Też mam wrażenie, że coś z równowagą jest nie tak. Chyba, że zaraz rusza w drogę to może jakoś przejdzie to pochylenie 🙂
Napisano 21 Grudzień 20204 l Autor ujarzmianie formy odc. 329 Edytowane 21 Grudzień 20204 l przez ArnoldSzczesliwy