Napisano 24 Lipiec 20195 l Heja. Jako, 偶e moja teczka nie przetrwa艂a reanimacji forum, zak艂adam nowy w膮tek, w kt贸rym b臋d臋 zamieszcza艂 swoje zbrushowskie prace. Wrzucam moje ostatnie sculpty. Dodam, 偶e dzi艣 mija 3 miesi膮c聽zabaw z zbrushem, wi臋c nie ci艣nijcie zbyt mocno 馃槃 Pozdro.
Napisano 24 Lipiec 20195 l super ze dodales to co przepadlo 馃檪 spory progress widac golym okiem, tak trzymaj 馃檪
Napisano 24 Lipiec 20195 l ziom, na poczatku staraj sie unikac wpadania w cartoonowe postaci. Wiem ze one sa atrakcyniejsze, ale zaburzasz proces nauki. Staraj sie uzywac refek ludzi i robic realistyczne rzeczy. Cartoony porobisz pozniej
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor Wrzucam kolejn膮 g艂ow臋 robion膮 na szybko艣ci, nie jestem z niej zadowolony, szczeg贸lnie z oka i ucha kt贸rego praktycznie nie tkn膮艂em.聽 Ale niech b臋dzie. I odrazu podaje link do refki;聽https://www.artstation.com/artwork/nQO9qo聽 Edytowane 25 Lipiec 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 26 Lipiec 20195 l Autor Ju偶 chyba wi臋cej z niego聽nie wycisn臋 馃槢聽 Zaczynam kolejn膮 g艂ow臋, nie ma co przy tej tyle siedzie膰. Edytowane 26 Lipiec 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 30 Lipiec 20195 l Autor podczas ogl膮dania prison break g艂贸wka wlecia艂a聽 @edit znalaz艂em starego screena z moich pocz膮tk贸w jakby kto艣 chcia艂 zerkn膮膰 jak mi sz艂o : D 聽 聽 Edytowane 30 Lipiec 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 5 Grudzie艅 20195 l Autor Siema, podrzucam ostatnie szkice, 偶eby temat od艣wie偶y膰. Robi臋聽sobie takie szybkie shoty w przerwach od nauki anatomii. pozdro 馃檪 Edytowane 5 Grudzie艅 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 12 Grudzie艅 20195 l Autor anatomia... dalej chu**owa ale sie staram 馃槢 plec贸w nawet nie wrzucam 馃槃聽 Edytowane 12 Grudzie艅 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 13 Grudzie艅 20195 l A tam.. gadanie. Jest bardzo dobrze. Mo偶esz ju偶 trzaska膰 superbohater贸w 馃槈
Napisano 14 Grudzie艅 20195 l Autor Dzi臋ki Michalo. Ci膮g dalszy...聽Jest plan 偶eby zrobi膰 j膮 w ca艂o艣ci. G艂owka inspirowana :聽https://www.artstation.com/artwork/4YrgY 聽 Edytowane 14 Grudzie艅 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 18 Grudzie艅 20195 l Autor siema, shocik z nadchodz膮cego projektu kt贸rego strugam od 3 miesiecy聽 聽 Edytowane 20 Grudzie艅 20195 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 2 Stycze艅 20205 l Autor siemano, szkic takiego ma艂piszona 聽 Edytowane 2 Stycze艅 20205 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 4 Stycze艅 20205 l Autor Uu co艣 mi posta wczorajszego wcie艂o, tak偶e jeszcze raz dzi臋ki Seba. Wrzucam wd贸wke, za nied艂ugo ca艂y projekt z shotami detali b臋dzie na artstation tak偶e pode艣le linka jak wleci 馃槈聽
Napisano 4 Stycze艅 20205 l Widz臋聽偶e na seminarium M4G by艂e艣. Mo偶esz napisa膰 czy warto na nie i艣膰, jak wra偶enia? Pytam bo mo偶e kiedy艣 bym si臋 na nie wybra艂.
Napisano 15 Stycze艅 20205 l Autor siema, z艂apa艂em zajawke na hardsurfejs i sobie tak konceptuje. Ci臋偶ki temat 馃槃聽
Napisano 17 Stycze艅 20205 l Autor Czarna Wdowa w ca艂o艣ci na artstation:聽https://www.artstation.com/artwork/Kab3Rx 聽
Napisano 22 Stycze艅 20205 l Fajne te twoje sculpty. A ta wdowa okropna tzn taka dobra 馃槃. Ciesnij dalej 馃檪
Napisano 23 Stycze艅 20205 l Autor Dzi臋ki Pawe艂, Takie wariacje, p贸ki co przerw臋 od niego robi臋 na kilka dni, 偶eby spojrze膰 艣wie偶ym okiem 馃槢 Edytowane 25 Stycze艅 20205 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 22 Maj 20204 l Autor Siema, troche mnie tu nie by艂o.聽 Rze藕ba inspirowana prackami Mateusza Dunaja - kozak typ sprawdzcie. A tak pozatym to za艂apa艂em si臋 na stazyk w blooberze wi臋c nie ma, 偶e nie rze藕bie 馃槃聽聽 link do artstacji jakby kto艣 chcia艂 troche wi臋cej zobaczy膰 :聽https://www.artstation.com/artwork/xzln0m pozdro
Napisano 15 Sierpie艅 20204 l Autor ci膮gle mocny wip + ciekawostka, rze藕bie go r贸wnie偶 w glinie 馃槃聽 Edytowane 15 Sierpie艅 20204 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 12 Wrzesie艅 20204 l Autor Na gline przyjdzie czas 馃槃聽 A p贸ki co powoli do przodu... Sk贸ra tylko pogl膮dowo ze skanu, docelowo detal i kolor b臋dzie robiony z r臋ki
Napisano 14 Grudzie艅 20204 l Autor o, mo偶e to wstyd przyzna膰 ale nie zna艂em BorGa wcze艣niej, dzi臋ki za fajn膮 refke 馃槃
Napisano 14 Grudzie艅 20204 l Autor kolejny dzie艅, definiowanie formy. 艁apa jeszcze nie tkni臋ta 馃槃 Edytowane 14 Grudzie艅 20204 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 14 Grudzie艅 20204 l no fajny masz bloackoucik, wez teraz jak jeszcze nie ma zdefiniownanych rzeczy na 100% poprzesuwaj i pobaw sie proprocjami moze cos uda Ci sie zrobic (jeszcze) ciekawszego 馃檪聽 wlasnie z monsterami i takimi kreaturami, problemem聽jest to ze nie da sie dac strikte fidbaku. Musibly Ci ktos to wziac i chwile posiedziec pomodelowac, poszukac czegos fajnego 馃檪
Napisano 15 Grudzie艅 20204 l Autor Dzi臋ki Klicek 馃槈 Dzi艣 zabawa blenderem. a tak to proporcje i definiowanie ... 聽 Edytowane 15 Grudzie艅 20204 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 18 Grudzie艅 20204 l 17 minut temu, dm_ napisa艂: Patrz臋 si臋 na niego z boku i boj臋 si臋 偶e zaraz na ryj padnie. Te偶 mam wra偶enie, 偶e co艣 z r贸wnowag膮 jest nie tak. Chyba, 偶e zaraz rusza w drog臋 to mo偶e jako艣 przejdzie to pochylenie 馃檪
Napisano 21 Grudzie艅 20204 l Autor ujarzmianie formy odc. 329 Edytowane 21 Grudzie艅 20204 l przez ArnoldSzczesliwy
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto