Napisano 3 Grudzień 20222 l Autor pierwsze podejscie do texturki, trzeba posiedziec dluzej bo poki co stolec pozdrawiam Edytowane 3 Grudzień 20222 l przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 7 Grudzień 20222 l Autor Dobła, skonczylem typka. Wiecej shotow i obrotowek na artstacji pozdro https://www.artstation.com/artwork/ArJ8r5
Napisano 7 Grudzień 20222 l Wygląda świetnie, aż ocieka detalem 🙂 Czy ta animacja obrotu ma na sobie jakiś overlay z mikro detalem czy to szum albo tekstura 3d bo jakoś taki dziwnie to płynie po stworze, on się obraca a ten szum stoi w przestrzeni?
Napisano 7 Grudzień 20222 l @Destroyer chyba to jakiś artefakt kompresji. Jakoś tak na małt bitrate czy cuś. Ale głowy nie dam... BO JĄ LUBIE i nikomu nie daje! 😜 @ArnoldSzczesliwy No MEGASTY ten stwroreczek! 👍 Edytowane 7 Grudzień 20222 l przez Mortom
Napisano 7 Grudzień 20222 l Autor dziekowa, ta noisa zapomnialem z kamery sciągnac do obrotówki i wyszlo gunwo no ale coz 😄
Napisano 27 Luty 20232 l 14 hours ago, ArnoldSzczesliwy said: nieno inspiracja to taki jeden dziadek z forum ten humanista? 🙂
Napisano 27 Luty 20232 l Jeśli to TEN, o którym myślę, to aby oddać mu hołd, powinien rozdeptywać toster 😛
Napisano 5 Marzec 20232 l Mega zajebisty model, najbardziej mi się podoba że odważnie podchodzisz do sylwetek i proporcji, nie trzymasz się na siłe "bezpiecznych" shape'ów tylko eksperymentujesz. Gratki bo mega DUŻY progress zrobiłeś w ciągu ostatnich kilku miesięcy.
Napisano 5 Marzec 20232 l Nie no superaśna maszkara 🙂👍 Tylko nie ogarniam co się dzieje na tym "siodle" 😄 Ale po za tym ten chomiko - żabo - mors jest milutki 🙂 Takie ufne oczka... no tylko poklepać "za uszami" wsiąść na grzbiet i sunąc w sina dal 🙂 Edytowane 5 Marzec 20232 l przez Mortom
Napisano 5 Marzec 20232 l Autor na dupie miał być domek ale jak tak patrze to chyba jednak bedzie siodło 😄
Napisano 5 Marzec 20232 l lowkicka masz takiego na nogę, że to tydzień do pracy nie pójdziesz jak chuj
Napisano 6 Marzec 20232 l Zaje... znacze superaśne! 🙂 Z postawy trochę jak ja, jak widzę po raz 10-ty tego sk...a który przychodzi wysrać sie psem na moją drogę! 😜
Napisano 1 Kwiecień 20231 r Ale żeby tak luciom po oczach takim 🍆, tosz to nie pszystoji! Kyrie eleison!
Napisano 1 Kwiecień 20231 r Gdybym miał się do czegoś czepiać to zastanawia mnie wklęsłość na poziomie żeber oraz małe łydki 🤔
Napisano 2 Kwiecień 20231 r Autor wiesz co jak rzeźbie creaturki to czesto wrzucam jakies wady genetyczne typu kurza/lejkowata klatka piersiowa, krótkie głowy miesni, zerwane przyczepy, wystajace przerosniete łopatki itd. znudziła mi sie anatomia zdrowego człowieka i bardziej staram się znaleźc ciekawy shejp niż poprawna anatomie. Pozdro
Napisano 2 Kwiecień 20231 r Autor Zaczalem sobie ubranka blokowac , a co do japy to jeszcze zabardzo nie tknieta bo okulary zasłaniały to mi sie nei chcialo dlubac 😄
Napisano 4 Kwiecień 20231 r Autor glowke troche pomizialem Edytowane 4 Kwiecień 20231 r przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 5 Kwiecień 20231 r Autor spodnie i czepek marvelous, reszta z lapy. natomiast w marvelu siedzialem poki co doslownie 20 minut zeby tylko zobaczyć czy to zadziala 🙂 takze bede jeszcze wracał i poprawiał.
Napisano 5 Kwiecień 20231 r Bardzo mi się podoba ta psotać. Niby chudy, ale cycki mu zwisają. Fajnie to wszystko wygląda.
Napisano 5 Kwiecień 20231 r Ten pierwszy ryj mi bardziej podchodził, ten drugi poszedł w klasycznego goblina, tamten był bardziej charakterny. Ale to tak tylko moje gusta wieśniacze.
Napisano 8 Kwiecień 20231 r Wygenerowalbys cos jednym klikiem AI jak porzadni artysci a nie demotywujesz skillem 😉 Zajebiste, co tu duzo gadac!
Napisano 9 Kwiecień 20231 r Zaraz zaraz, przecież napisał, że mu szmaty marvelus wygenerował. Więc poklask się nie należy. Cofnij lajka!
Napisano 9 Kwiecień 20231 r 1 hour ago, kengi said: Zaraz zaraz, przecież napisał, że mu szmaty marvelus wygenerował. Więc poklask się nie należy. Cofnij lajka! Ale szarpal ciuchem - to sie liczy 😄
Napisano 9 Kwiecień 20231 r Autor sie liczy szacunek ludzi ulicy, ale tak delikatnie szarpane bylo dzisiaj czepek Edytowane 10 Kwiecień 20231 r przez ArnoldSzczesliwy
Napisano 9 Kwiecień 20231 r 27 minut temu, ArnoldSzczesliwy napisał: (...), ale tak delikatnie szarpane bylo Czyli oszust jednak, zgłaszam na policję
Napisano 20 Kwiecień 20231 r No no kozaczek, szanuje bardzo i czekam na więcej. Oczywiście też się nie opierd... także dobra motywacja jak widzę twoje pracki!
Napisano 21 Kwiecień 20231 r Autor dzieki, rendzik test Edytowane 21 Kwiecień 20231 r przez ArnoldSzczesliwy