Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

pierwsze podejscie do texturki, trzeba posiedziec dluzej bo poki co stolec 

pozdrawiam 

317593581_666641568466911_1886610058341343646_n.thumb.jpg.91e2ac4acc6952997e08531c911e405e.jpg

d1.thumb.jpg.1606112a2af639bec7239ed6315d1e17.jpg

d1.thumb.jpg.498b1599fec9f7557573db36162c0df0.jpg

Edytowane przez ArnoldSzczesliwy

• Odpowiedzi 341
  • Wyświetleń 34,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

low polas , uvki skonczone i cos tam testuje bejka. 

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

jeszcze rendzikiem sie troche bawie i do spanka 

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

Se to idzie jakoś Do zrobienia jeszcze głowka, podrzeźbienie ubrań i może pokusze się o zrobienie butów w marvelousie... A na koniec poświruje jakąś bródke w xgenie jak psycha nie siądzie .

Posted Images

Napisano

Wygląda świetnie, aż ocieka detalem 🙂 

Czy ta animacja obrotu ma na sobie jakiś overlay z mikro detalem czy to szum albo tekstura 3d bo jakoś taki dziwnie to płynie po stworze, on się obraca a ten szum stoi w przestrzeni? 

Napisano

@Destroyer chyba to jakiś artefakt kompresji. Jakoś tak na małt bitrate czy cuś. Ale głowy nie dam... BO JĄ LUBIE i nikomu nie daje! 😜 
@ArnoldSzczesliwy No MEGASTY ten stwroreczek! 👍

Edytowane przez Mortom

Napisano

Jeśli to TEN, o którym myślę, to aby oddać mu hołd, powinien rozdeptywać toster 😛

Napisano

Mega zajebisty model, najbardziej mi się podoba że odważnie podchodzisz do sylwetek i proporcji, nie trzymasz się na siłe "bezpiecznych" shape'ów tylko eksperymentujesz. Gratki bo mega DUŻY progress zrobiłeś w ciągu ostatnich kilku miesięcy.

Napisano

Nie no superaśna maszkara 🙂👍 Tylko nie ogarniam co się dzieje na tym "siodle" 😄 Ale po za tym ten chomiko - żabo - mors jest milutki 🙂 Takie ufne oczka... no tylko poklepać "za uszami" wsiąść na grzbiet i sunąc w sina dal 🙂 
6ace779744efcf078c65d2f2bf594986.gif 

Edytowane przez Mortom

Napisano

Zaje... znacze superaśne! 🙂 Z postawy trochę jak ja, jak widzę po raz 10-ty tego sk...a który przychodzi wysrać sie psem na moją drogę! 😜 

Napisano

Ale żeby tak luciom po oczach takim 🍆, tosz to nie pszystoji!

Kyrie eleison!

Napisano

Gdybym miał się do czegoś czepiać to zastanawia mnie wklęsłość na poziomie żeber oraz małe łydki 🤔

Napisano
  • Autor

wiesz co jak rzeźbie creaturki to czesto wrzucam jakies wady genetyczne typu kurza/lejkowata klatka piersiowa, krótkie głowy miesni, zerwane przyczepy, wystajace przerosniete łopatki itd. znudziła mi sie anatomia zdrowego człowieka i bardziej staram się znaleźc ciekawy shejp niż poprawna anatomie. 

Pozdro

Napisano
  • Autor

spodnie i czepek marvelous, reszta z lapy. natomiast w marvelu siedzialem poki co doslownie 20 minut zeby tylko zobaczyć czy to zadziala 🙂

takze bede jeszcze wracał i poprawiał. 

Napisano

Bardzo mi się podoba ta psotać. Niby chudy, ale cycki mu zwisają. Fajnie to wszystko wygląda.

Napisano

Ten pierwszy ryj mi bardziej podchodził, ten drugi poszedł w klasycznego goblina, tamten był bardziej charakterny. Ale to tak tylko moje gusta wieśniacze.

Napisano

Wygenerowalbys cos jednym klikiem AI jak porzadni artysci a nie demotywujesz skillem 😉
Zajebiste, co tu duzo gadac!

Napisano

Zaraz zaraz, przecież napisał, że mu szmaty marvelus wygenerował. Więc poklask się nie należy. Cofnij lajka!

Napisano
1 hour ago, kengi said:

Zaraz zaraz, przecież napisał, że mu szmaty marvelus wygenerował. Więc poklask się nie należy. Cofnij lajka!

Ale szarpal ciuchem - to sie liczy 😄

Napisano
27 minut temu, ArnoldSzczesliwy napisał:

(...), ale tak delikatnie szarpane bylo

Czyli oszust jednak, zgłaszam na policję

Napisano

No no kozaczek, szanuje bardzo i czekam na więcej. Oczywiście też się nie opierd... także dobra motywacja jak widzę twoje pracki!