Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wygląda świetnie, aż ocieka detalem 🙂 

Czy ta animacja obrotu ma na sobie jakiś overlay z mikro detalem czy to szum albo tekstura 3d bo jakoś taki dziwnie to płynie po stworze, on się obraca a ten szum stoi w przestrzeni? 

Napisano

Mega zajebisty model, najbardziej mi się podoba że odważnie podchodzisz do sylwetek i proporcji, nie trzymasz się na siłe "bezpiecznych" shape'ów tylko eksperymentujesz. Gratki bo mega DUŻY progress zrobiłeś w ciągu ostatnich kilku miesięcy.

• Like 1
Napisano (edytowane)

Nie no superaśna maszkara 🙂👍 Tylko nie ogarniam co się dzieje na tym "siodle" 😄 Ale po za tym ten chomiko - żabo - mors jest milutki 🙂 Takie ufne oczka... no tylko poklepać "za uszami" wsiąść na grzbiet i sunąc w sina dal 🙂 
6ace779744efcf078c65d2f2bf594986.gif 

Edytowane przez Mortom
  • Like 1
Napisano

Zaje... znacze superaśne! 🙂 Z postawy trochę jak ja, jak widzę po raz 10-ty tego sk...a który przychodzi wysrać sie psem na moją drogę! 😜 

• Like 1
Napisano

wiesz co jak rzeźbie creaturki to czesto wrzucam jakies wady genetyczne typu kurza/lejkowata klatka piersiowa, krótkie głowy miesni, zerwane przyczepy, wystajace przerosniete łopatki itd. znudziła mi sie anatomia zdrowego człowieka i bardziej staram się znaleźc ciekawy shejp niż poprawna anatomie. 

Pozdro

• Like 2
Napisano

Ten pierwszy ryj mi bardziej podchodził, ten drugi poszedł w klasycznego goblina, tamten był bardziej charakterny. Ale to tak tylko moje gusta wieśniacze.

• Like 1
Napisano
1 hour ago, kengi said:

Zaraz zaraz, przecież napisał, że mu szmaty marvelus wygenerował. Więc poklask się nie należy. Cofnij lajka!

Ale szarpal ciuchem - to sie liczy 😄

• Like 1
Napisano

No no kozaczek, szanuje bardzo i czekam na więcej. Oczywiście też się nie opierd... także dobra motywacja jak widzę twoje pracki! 

• Like 1