Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano
  • Autor

pierwsze podejscie do texturki, trzeba posiedziec dluzej bo poki co stolec 

pozdrawiam 

317593581_666641568466911_1886610058341343646_n.thumb.jpg.91e2ac4acc6952997e08531c911e405e.jpg

d1.thumb.jpg.1606112a2af639bec7239ed6315d1e17.jpg

d1.thumb.jpg.498b1599fec9f7557573db36162c0df0.jpg

Edytowane przez ArnoldSzczesliwy

• Odpowiedzi 341
  • Wyświetleń 37,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

low polas , uvki skonczone i cos tam testuje bejka. 

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

jeszcze rendzikiem sie troche bawie i do spanka 

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

Se to idzie jakoś Do zrobienia jeszcze głowka, podrzeźbienie ubrań i może pokusze się o zrobienie butów w marvelousie... A na koniec poświruje jakąś bródke w xgenie jak psycha nie siądzie .

Posted Images

Napisano

Wygląda świetnie, aż ocieka detalem 🙂 

Czy ta animacja obrotu ma na sobie jakiś overlay z mikro detalem czy to szum albo tekstura 3d bo jakoś taki dziwnie to płynie po stworze, on się obraca a ten szum stoi w przestrzeni? 

Napisano

@Destroyer chyba to jakiś artefakt kompresji. Jakoś tak na małt bitrate czy cuś. Ale głowy nie dam... BO JĄ LUBIE i nikomu nie daje! 😜 
@ArnoldSzczesliwy No MEGASTY ten stwroreczek! 👍

Edytowane przez Mortom

Napisano

Jeśli to TEN, o którym myślę, to aby oddać mu hołd, powinien rozdeptywać toster 😛

Napisano

Mega zajebisty model, najbardziej mi się podoba że odważnie podchodzisz do sylwetek i proporcji, nie trzymasz się na siłe "bezpiecznych" shape'ów tylko eksperymentujesz. Gratki bo mega DUŻY progress zrobiłeś w ciągu ostatnich kilku miesięcy.

Napisano

Nie no superaśna maszkara 🙂👍 Tylko nie ogarniam co się dzieje na tym "siodle" 😄 Ale po za tym ten chomiko - żabo - mors jest milutki 🙂 Takie ufne oczka... no tylko poklepać "za uszami" wsiąść na grzbiet i sunąc w sina dal 🙂 
6ace779744efcf078c65d2f2bf594986.gif 

Edytowane przez Mortom

Napisano

Zaje... znacze superaśne! 🙂 Z postawy trochę jak ja, jak widzę po raz 10-ty tego sk...a który przychodzi wysrać sie psem na moją drogę! 😜 

Napisano

Ale żeby tak luciom po oczach takim 🍆, tosz to nie pszystoji!

Kyrie eleison!

Napisano

Gdybym miał się do czegoś czepiać to zastanawia mnie wklęsłość na poziomie żeber oraz małe łydki 🤔

Napisano
  • Autor

wiesz co jak rzeźbie creaturki to czesto wrzucam jakies wady genetyczne typu kurza/lejkowata klatka piersiowa, krótkie głowy miesni, zerwane przyczepy, wystajace przerosniete łopatki itd. znudziła mi sie anatomia zdrowego człowieka i bardziej staram się znaleźc ciekawy shejp niż poprawna anatomie. 

Pozdro

Napisano
  • Autor

spodnie i czepek marvelous, reszta z lapy. natomiast w marvelu siedzialem poki co doslownie 20 minut zeby tylko zobaczyć czy to zadziala 🙂

takze bede jeszcze wracał i poprawiał. 

Napisano

Bardzo mi się podoba ta psotać. Niby chudy, ale cycki mu zwisają. Fajnie to wszystko wygląda.

Napisano

Ten pierwszy ryj mi bardziej podchodził, ten drugi poszedł w klasycznego goblina, tamten był bardziej charakterny. Ale to tak tylko moje gusta wieśniacze.

Napisano

Wygenerowalbys cos jednym klikiem AI jak porzadni artysci a nie demotywujesz skillem 😉
Zajebiste, co tu duzo gadac!

Napisano

Zaraz zaraz, przecież napisał, że mu szmaty marvelus wygenerował. Więc poklask się nie należy. Cofnij lajka!

Napisano
1 hour ago, kengi said:

Zaraz zaraz, przecież napisał, że mu szmaty marvelus wygenerował. Więc poklask się nie należy. Cofnij lajka!

Ale szarpal ciuchem - to sie liczy 😄

Napisano
27 minut temu, ArnoldSzczesliwy napisał:

(...), ale tak delikatnie szarpane bylo

Czyli oszust jednak, zgłaszam na policję

Napisano

No no kozaczek, szanuje bardzo i czekam na więcej. Oczywiście też się nie opierd... także dobra motywacja jak widzę twoje pracki!