Napisano 24 Lipiec 20195 l Cze艣膰! W tym w膮tku mo偶ecie zostawia膰 feedback odno艣nie nowej ods艂ony Max3D.pl. Jesli b臋d膮 pytania te偶 postaram si臋 odpowiedzie膰. Sami troch臋 te偶 poznajemy tajniki nowego silnika (mo偶liwo艣ci s膮 spore). Jak zauwa偶yli艣cie - stawiamy na galerie. Rezygnujemy z Finished Works w formie w膮tk贸w (oczywi艣cie nie zabraniamy), ale zach臋camy do wrzucania do Galerii. Mamy sporo narz臋dzi do promocji prac. Opisujcie prace, tagujcie - to pomaga. Jest troch臋 facebookowo i tak ze x100 nowocze艣niej ni偶 by艂o 馃槈 Je艣li uda si臋 odzyska膰 cz臋艣膰 ruchu - super - tak jak pisa艂em tutaj: Je艣li nie, zako艅czymy zabaw臋.聽 Apropo wygl膮du. Korzystamy z zakupionej sk贸rki (robionej przez Polaka co ciekawe) natomiast nie jestem zadowolony z kolork贸w, je艣li jest tutaj jaki艣 webdesigner, kt贸ry co艣 mo偶e podpowiedzie膰, dorzuci膰 kilka groszy - s艂ucham. S膮 mo偶liwo艣ci zmiany, troch臋 czasu brak, ale mo偶e powolutku, ma艂ymy kroczkami. 聽 PS. Reklamy na mobile, wiem i walcz臋 z problemem.聽 聽
Napisano 24 Lipiec 20195 l Autor Reklamy zosta艂y poprawione. Wiem o problemie na mobile z galeri膮, ale tw贸rca sk贸rki stara si臋 poprawi膰 b艂臋dy.聽 聽
Napisano 24 Lipiec 20195 l Autor To pozosta艂o艣ci po imporcie z poprzedniego forum. Musz臋 to usun膮膰. Dzi臋ki! Zaraz poszukam jak. To by艂 filtr antyspamowy. Poprawione.
Napisano 24 Lipiec 20195 l Autor Czekamy na ruch w takim razie. To pozwoli te偶 wycisn膮膰 z tego silnika jak najwi臋cej. Dawno nie widzia艂em takiego ruchu na ... Facebooku Max3D 馃槈
Napisano 24 Lipiec 20195 l Wchodze na strone, i pomyslalem, ze mieszkanie pomyli艂em:) Swietna robota ch艂opaki, jest fajnie! Edytowane 24 Lipiec 20195 l przez Traitor
Napisano 24 Lipiec 20195 l Autor 4 minuty temu, Traitor napisa艂: Wchodze na strone, i pomyslalem, ze mieszkanie pomyli艂em:) Swietna robota ch艂opaki, jest fajnie! Czekamy na wrzutk臋 w Galerii w takim razie.
Napisano 24 Lipiec 20195 l Strona wygl膮da 艣wietnie! Mo偶e by doda膰 live chat? Na niekt贸rych forach si臋 sprawdza wi臋c mo偶e warto spr贸bowa膰 te偶 tutaj. Mo偶na te偶 pomy艣le膰 o jakich艣 konkursach, bo to super zabawa i szansa na odbicie si臋 od codziennych zada艅. Je艣li b臋dzie ch臋膰 to mo偶e nawet uda mi si臋 za艂atwi膰 sponsora ma艂ego.聽 聽
Napisano 24 Lipiec 20195 l Zamiast dzia艂u photoshop i substance da艂bym jeden texturing albo na razie wywali膰 oba i jak w "innych" b臋dzie聽si臋 pojawia艂o du偶o w膮tk贸w z jakiego艣 softu to b臋dzie mo偶na pomy艣le膰 o nowym dziale. Wolne dyskusje i dyskusje o grafice te偶 bym zlepi艂 w jedno. W galerii dobrze by by艂o m贸c wrzuca膰 kilka obrazk贸w, inne uj臋cia tego samego projektu 偶eby egzystowa艂y jako jeden element a nie oddzielne. 聽 聽 Edytowane 24 Lipiec 20195 l przez Destroyer
Napisano 24 Lipiec 20195 l 17 minut temu, Destroyer napisa艂: Zamiast dzia艂u photoshop i substance da艂bym jeden texturing albo na razie wywali膰 oba i jak w "innych" b臋dzie聽si臋 pojawia艂o du偶o w膮tk贸w z jakiego艣 softu to b臋dzie mo偶na pomy艣le膰 o nowym dziale. Wolne dyskusje i dyskusje o grafice te偶 bym zlepi艂 w jedno. W galerii dobrze by by艂o m贸c wrzuca膰 kilka obrazk贸w, inne uj臋cia tego samego projektu 偶eby egzystowa艂y jako jeden element a nie oddzielne. 聽 聽 nikt nie uzywa photoshopa do textur juz (a jak uzywa to marginalnie) 馃檪聽Substansomi dalbym szanse, pozniej zawsze mozna to polaczyc jezeli nie wypali 馃檪
Napisano 24 Lipiec 20195 l A propos Photoshopa - pobawi艂em si臋 troch臋 nowym layoutem, co o tym s膮dzicie? 1. Rozci膮gn膮艂em galeri臋 na ca艂膮 szeroko艣膰 strony usuwaj膮c jednocze艣nie z podpis贸w elementy, kt贸re wg mnie niepotrzebnie odci膮ga艂y wzrok od g艂贸wnych obrazk贸w (avatary, nazwy dzia艂贸w, czas dodania). Mog艂y by si臋 pojawia膰 na przyk艂ad po najechaniu mych膮 na miniatur臋. 2. "Ostatnio dodane do galerii" oraz "newsy (redakcja)" r贸wnie偶 rozci膮gn膮艂em do samej kraw臋dzi, 偶eby stworzy膰 od g贸ry tak膮 czyst膮 g艂贸wn膮 stref臋. 3. "Newsy spo艂eczno艣ci" i "ostatnie posty" umie艣ci艂em obok siebie usuwaj膮c jednocze艣nie wielk膮 miniaturk臋, kt贸ra moim zdaniem bardzo dominuje i wr臋cz przewy偶sza ci臋偶arem te z news贸w redakcji. Tym samym stworzy艂a si臋 druga strefa u偶ytkownik贸w o mniejszym ci臋偶arze ni偶 g艂贸wna. 4. Kolejna strefa to "oferty pracy", kt贸re s膮 w dw贸ch kolumnach. Obok, na tym samym poziomie, wrzuci艂em jedynie "statystyki u偶ytkownik贸w" oraz "kto jest online" rezygnuj膮c ze "statystyk galerii/forum" (my艣l臋, 偶e troch臋 za bardzo dominowa艂y, mo偶e by umie艣ci膰 je gdzie艣 na samym dole mniejsz膮 czcionk膮 jak ju偶?) oraz "ostatniej grafiki" (jest ju偶 ca艂y rz膮d ostatnich grafik na g贸rze). 聽 W paczce w za艂膮czniku s膮 wersje "przed" i "po" w pe艂nej rozdzielczo艣ci jakby co. Pozdrawiam 馃檪 max3d_mod_full_res.rar
Napisano 25 Lipiec 20195 l 1 hour ago, KLICEK said: nikt nie uzywa photoshopa do textur juz ... s艂usznie, ja u偶ywam affinity photo 馃檪聽Nadal my艣l臋, 偶e dzia艂 photoshop tak 艣rednio potrzebny bo o co tam pyta膰 馃檪聽to ju偶 lepiej da膰 og贸lny 2d
Napisano 25 Lipiec 20195 l zgadzam si臋 z sugestiami Destroyera, by uog贸lni膰/po艂膮czy膰 niekt贸re dzia艂y. Loozack - zmiany na froncie na plus! p.s. dzi艣 nie mog臋 dodawa膰 偶adnych reakcji - pewnie jaki艣 bug.
Napisano 25 Lipiec 20195 l Mo偶na by po艂膮czy膰 ca艂y dzia艂 "SOFTY" w jeden. W nag艂贸wku podawa膰 nazw臋 programu i tyle. A偶 tyle chyba nie ma pyta艅 dziennie聽 偶eby si臋 pogubi膰?
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor Prawa strona musi zosta膰. Z prostego powodu. Zysk z reklamy Google to dzisiaj ok. 5z艂/dzie艅.聽 Dopiero od reklam wi臋kszych - w topie (grafik w tej chwili ma mi wyslac wycene apropo zmian zeby to wygladalo) - wi臋c ja wiem, ze wszystko fajnie wyglada bez baner贸w, ale d艂ugo tak nie poci膮gniemy. Na ten moment plan jest taki, aby odzyska膰 cze艣膰 koszt贸w poniesionych. By膰 mo偶e za jaki艣 czas zamiast reklam Google znajdzie si臋 reklamodawca bezposredni. St膮d prawa kolumna. Ona jest jakby czescia, zarzadzalna i nie chce sie jej pozybywa膰.聽 To z galeri膮 - owszem. To moge jednym kliknieciem z schowa膰, zreszta sporo zmian od wczoraj. Zobaczcie ostatnie prace i slajder.聽 @olaf: nie powinno by膰 problemu z niczym, mam zwyk艂e konto, mog臋 to robi膰, mo偶esz sprawdzi膰 na innej przegl膮darce lub w trybie prywatnym (zmianiane by艂o kilka rzeczy, moze konflikt js z cache'a?) PS. Damn! Pisanie tutaj to bajka, cytowanie user贸w z "ma艂p膮" - yes. Teraz tylko ruch 馃檪 Odno艣nie softu - zgoda - s艂uchamy!聽 PS2. Do softu jestem w stanie doda膰 ikony z lewej strony zamiast聽 tych znak贸w zapytania.
Napisano 25 Lipiec 20195 l elegancko wygl膮da, progres musi by膰, mam nadziej臋 偶e teraz wszystko si臋 ruszy, trzymam kciuki
Napisano 25 Lipiec 20195 l @adek a jakie masz gole na ruch - jak bardzo musi si臋 podnie艣膰? Pytam, bo organiczna praca zawsze zabiera wi臋cej czasu.
Napisano 25 Lipiec 20195 l @adek o tym nie pomy艣la艂em 馃槈 A jest tam teraz jaki艣 banner z prawej w rogu? Bo uBlocka mam wy艂膮czonego od zawsze na Max3d, a mimo to nigdy nie widzia艂em tu 偶adnych reklam, mo偶e Firefox co艣 blokuje.
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor Pochwal臋 si臋 jak troch臋 to podzia艂a, Google chwyci nowe URLe. Og贸lnie mamy mo偶liwo艣膰 podpi臋cia tego do Facebooka, musimy wprowadzic FB login (nie trzeba go u偶ywa膰), ale wtedy mamy mo偶liwo艣膰 wrzucania na FB prac, linkowania.聽 Reanimacja kosztowa艂a ok. 5k PLN. Reklamy Google - co ciekawe wczoraj wygenerowa艂y w ko艅cu co艣 (10z艂) 馃槈聽Ale spokojnie. Tutaj mam nadziej臋, 偶e to si臋 wyklaruje. Testuje. Widz臋 np. 偶e wi臋ksze reklamy cokolwiek daj膮. Na razie to jest drugorz臋dna sprawa, ale teraz chcia艂bym, aby chocia偶 by艂 zwrot miesi臋czny (ten silnik to te偶 op艂ata cykliczna - wszystko dzisiaj jest subskrypcj膮).聽 Dlatego tak jak pisa艂em, je艣li ten ruch nie zwi臋kszy si臋 jeszcze tak z dwa razy - to b臋dzie koniec. Ale 偶eby nie by艂o tak pesymistycznie, wczoraj naprawd臋 by艂o nie藕le. Niech to chwil臋 podzia艂a. 聽 Teraz, Loozack napisa艂: @adek o tym nie pomy艣la艂em 馃槈 A jest tam teraz jaki艣 banner z prawej w rogu? Bo uBlocka mam wy艂膮czonego od zawsze na Max3d, a mimo to nigdy nie widzia艂em tu 偶adnych reklam, mo偶e Firefox co艣 blokuje. Hmmm... w tej chwili s膮 dwa baner. Na kom贸rkach s膮 one mobilne (malutkie). Max. mog膮 by膰 3 kreacje.聽 Ale b臋dzie to 艂adniej wygl膮da艂o, teraz to tak na razie testuje. G贸ra b臋dzie lekko poprawiona i te opcje forum 艂adnie zwini臋te (blokowo, 艂atwiej dost臋pne b臋d膮) Czy kto艣 kto ma AdBlocka widzia艂 okienko z pro艣b膮 o whitelisting max3d? 聽
Napisano 25 Lipiec 20195 l To niez艂y wydatek tej reanimacji, cieszy mnie bardzo, 偶e si臋 na to zdecydowa艂e艣, bo mimo kiepskiej (do wczoraj) formy tego portalu i tak zagl膮da艂em tu codziennie po 2-3 razy poluj膮c na jak膮艣 now膮 odpowied藕 馃槈 Teraz, jak od偶y艂a galeria to ju偶 tym bardziej b臋d膮 powody, 偶eby tu zagl膮da膰, szczeg贸lnie, 偶e ju偶 od wczoraj pojawiaj膮 si臋 w niej 艣wietne prace, kt贸rych nigdzie indziej nie widzia艂em. PS. Coraz bardziej si臋 przyzwyczajam i coraz bardziej mi si臋 podobaj膮 nowe szaty forum, wielka zmiana na plus! Jestem bardzo dobrej my艣li. PS2. @adek, jest jaka艣 opcja, 偶eby dostawa膰 powiadomienie o odpowiedziach tak jak wcze艣niej, czyli natychmiast, ale tylko jedno do czasu, a偶 si臋 nie odwiedzi w膮tku? Operacja udana, pacjent prze偶yje!
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor 1 minut臋 temu, Loozack napisa艂: To niez艂y wydatek tej reanimacji, cieszy mnie bardzo, 偶e si臋 na to zdecydowa艂e艣, bo mimo kiepskiej (do wczoraj) formy tego portalu i tak zagl膮da艂em tu codziennie po 2-3 razy poluj膮c na jak膮艣 now膮 odpowied藕 馃槈 Teraz, jak od偶y艂a galeria to ju偶 tym bardziej b臋d膮 powody, 偶eby tu zagl膮da膰, szczeg贸lnie, 偶e ju偶 od wczoraj pojawiaj膮 si臋 w niej 艣wietne prace, kt贸rych nigdzie indziej nie widzia艂em. PS. Coraz bardziej si臋 przyzwyczajam i coraz bardziej mi si臋 podobaj膮 nowe szaty forum, wielka zmiana na plus! Jestem bardzo dobrej my艣li. PS2. @adek, jest jaka艣 opcja, 偶eby dostawa膰 powiadomienie o odpowiedziach tak jak wcze艣niej, czyli natychmiast, ale tylko jedno do czasu, a偶 si臋 nie odwiedzi w膮tku? Operacja udana, pacjent prze偶yje! Pisz膮c odpowied藕 w w膮tku, poni偶ej pola w kt贸rym wpisujesz tekst jest "W艂膮cz powiadomienie o odpowiedziach" i b臋dziesz spamowany odp. w tym w膮tku. W kwestii monetyzacji. M贸j pomys艂 jest, aby oferty pracy sta艂y si臋 p艂atne. Wiem, 偶e to dzia艂a, a je艣li kto艣 siedzi w temacie wie ile kosztuj膮 og艂oszenia na pracuj.pl czy innych serwisach. Tutaj wtedy by艂aby te偶 weryfikacja, to musia艂oby si臋 odbywa膰 na zasadzie faktur VAT wi臋c te偶 by艂aby jaka艣 weryfikacja. Na ten moment nie planuje, ale to mo偶e by膰 co艣 co spowoduje, 偶e ta monetyzacja si臋 w ko艅cu pojawi. Na pracuj.pl lata temu og艂oszenie na 2 tygodniego kosztowa艂o 500z艂. My艣l臋, 偶e koszt jednego og艂oszenia m贸g艂by by膰 atrakcyjny - tutaj te偶 dzia艂a to w dwie strony - je艣li firma zap艂aci艂a, mo偶na przypuszcza膰, bardziej jej zale偶y, jest sprawdzona itp.
Napisano 25 Lipiec 20195 l To tak a propos dzia艂u software, je艣li takowy by by艂, mo偶na, przy tworzeniu nowego w膮tku, by膰 poproszonym o wybranie z okienka programu o jaki chodzi. Poda膰 te g艂贸wne, kilka pobocznych oraz "inne" do wyboru i b臋dzie zawsze prz膮dek, nawet jak kto艣 sam nie ztaguje lub w tytule w膮tku nie poda nazwy softu.
Napisano 25 Lipiec 20195 l 1 minut臋 temu, adek napisa艂: Pisz膮c odpowied藕 w w膮tku, poni偶ej pola w kt贸rym wpisujesz tekst jest "W艂膮cz powiadomienie o odpowiedziach" i b臋dziesz spamowany odp. w tym w膮tku. Tak, tylko w艂a艣nie dobrze to uj膮艂e艣 z tym "spamowaniem", bo dostaj臋 maila po ka偶dej odpowiedzi a nie tylko po jednej, co przy tak ruchliwym w膮tku niekoniecznie jest zalet膮 馃槈 Pozostaje opcja jednego maila dziennie, ale stare rozwi膮zanie by艂o dla mnie idealne.
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor Teraz, Loozack napisa艂: Tak, tylko w艂a艣nie dobrze to uj膮艂e艣 z tym "spamowaniem", bo dostaj臋 maila po ka偶dej odpowiedzi a nie tylko po jednej, co przy tak ruchliwym w膮tku niekoniecznie jest zalet膮 馃槈 Pozostaje opcja jednego maila dziennie, ale stare rozwi膮zanie by艂o dla mnie idealne. Powiem tak, trzeba zgoogla膰. Zdziwi臋 si臋 je艣li tego tak nie mo偶na ustawi膰. Mo偶e na profilu co艣? 4 minuty temu, michalo napisa艂: To tak a propos dzia艂u software, je艣li takowy by by艂, mo偶na, przy tworzeniu nowego w膮tku, by膰 poproszonym o wybranie z okienka programu o jaki chodzi. Poda膰 te g艂贸wne, kilka pobocznych oraz "inne" do wyboru i b臋dzie zawsze prz膮dek, nawet jak kto艣 sam nie ztaguje lub w tytule w膮tku nie poda nazwy softu. Mo偶na tagi chyba doda膰. Tylko czy to wtedy nie b臋dzie za ma艂o widoczne? Chyba, 偶e faktycznie zrobi膰 podzia艂 - pomoc - Oprogramowanie 3D, Oprogramowanie 2D
Napisano 25 Lipiec 20195 l 9 minut temu, adek napisa艂: Powiem tak, trzeba zgoogla膰. Zdziwi臋 si臋 je艣li tego tak nie mo偶na ustawi膰. Mo偶e na profilu co艣? Rzeczywi艣cie jest taka opcja w profilu, tylko domy艣lnie by艂a odznaczona, dzi臋ki! Jakby kto艣 mia艂 k艂opoty ze znalezieniem to za艂膮czam ma艂膮 instrukcj臋 馃槈
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor To jest si艂a tego silnika. My艣l臋, 偶e na dzie艅 dzisiejszy to takie Ferrari dla community. Ogl膮dali艣my wszystkie. Tutaj wszystko jest API - praktycznie ka偶d膮 rzecz z forum, wpis贸w mog臋 wyci膮gna膰 jako blok, skonfigurowa膰 itp. Czasami co艣 trzeba w kodzie zmieni膰, ale to drobnostka.
Napisano 25 Lipiec 20195 l Po艣wi臋c臋 si臋.. wy艂膮czy艂em blokowanie przez firefoxa dla tej witryny.聽 Pierwsza reklama - "nie umiesz si臋 wys艂owi膰" Kur艂a jasne, 偶e nie! Klikam! 聽 Darmowy pr膮d?! Why not?! Edytowane 25 Lipiec 20195 l przez michalo
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor 7 minut temu, michalo napisa艂: Drogawy ten silnik. Utrzymacie to z reklam? Najdro偶sza by艂a jednorazowa op艂ata (kupno, licencja). Op艂ata co 6 miesi臋cy to ok. 250z艂. Wi臋c powinno si臋 uda膰.聽 聽
Napisano 25 Lipiec 20195 l Mo偶na by te偶 limit reakcji zniwelowa膰. Da艂 bym wam po lajku 偶eby艣cie wiedzieli, 偶e przeczyta艂em i si臋 zgadzam ale nie chce mi si臋 spamowa膰 odpowiedzi 馃槈 Jaak mna fejsie 2 minuty temu, adek napisa艂: Najdro偶sza by艂a jednorazowa op艂ata (kupno, licencja). Op艂ata co 6 miesi臋cy to ok. 250z艂. Wi臋c powinno si臋 uda膰.聽 聽 No to luzz! 聽 3 minuty temu, KLICEK napisa艂: no, te reklamy to sa takie wiecie, mam nadzieje ze chwilowe 馃檪聽 Co ty, ekstra s膮! 聽 Cytowanie - bajaaaaaaaaaa!
Napisano 25 Lipiec 20195 l dok艂adnie to samo ale po angielsku u mnie 馃槈 a mo偶e jaki艣 patreon, by sfinansowa膰 serwis. 艁atwiej mi puszcza膰 wam 5usd/mies ni偶 klika膰 w reklamy powi臋kszania j臋zyka itp. Edytowane 25 Lipiec 20195 l przez olaf
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor 1 minut臋 temu, olaf napisa艂: dok艂adnie to samo ale po angielsku u mnie 馃槈 Fixed Poprawiona zosta艂a te偶 edycja zdj臋膰. By艂 limit na edycj臋 5 minut. St膮d niekt贸rzy nie mogli zmieni膰 opis贸w prac.
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor Je艣li macie pomys艂 na te ikonki i og贸lnie nowe rekacje. Jeste艣my otwarci. Mamy domy艣lne.聽
Napisano 25 Lipiec 20195 l Nice! Czy nie da si臋 do galerii finished wrzuci膰 na raz kilku obraz贸w? Nie pr贸bowa艂em ale wygl膮da na to, 偶e trzeba wrzuca膰 r贸偶ne widoki pojedynczo.
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor Teraz, michalo napisa艂: Nice! Czy nie da si臋 do galerii finished wrzuci膰 na raz kilku obraz贸w? Nie pr贸bowa艂em ale wygl膮da na to, 偶e trzeba wrzuca膰 r贸偶ne widoki pojedynczo. Mo偶na, ale pisa艂em o tym ju偶.聽 Zdecydowali艣my na razie, 偶e nie mo偶na wrzuca膰 album贸w - bo wtedy nie zastanawiasz si臋, wrzucasz jak leci. Pojedynczo, mo偶e i trzeba opisa膰, mo偶esz wrzuci膰 kilka je艣li uwa偶asz, 偶e s膮 sko艅czone, super. W ten spos贸b podobnie jak na 500px.com, wrzucasz najlepsze rzeczy, poziom jest wy偶szy. Nic nie stoi na przeszkodzie wrzuci膰 do WIPa w膮tku je艣li masz tego wi臋cej. W pracy mo偶na linkowa膰 do w膮tku (ale w tym czasach raczej ma艂o os贸b tego u偶yje, raczej te osoby pami臋taj膮ce stare czasy). Dzisiaj po prostu wrzucasz grafik臋.聽 Taki tip - mo偶na je opisywa膰. Opis jest na g艂贸wnej, fajnie to wygl膮da.聽
Napisano 25 Lipiec 20195 l To s膮聽 dobre argumenty Pod warunkiem, 偶e ludzie b臋d膮 dobrze u偶ywa膰 galerii a nie spamowa膰 milion obrazk贸w na raz (nie bij臋 teraz do nikogo!)馃檪 Edytowane 25 Lipiec 20195 l przez michalo
Napisano 25 Lipiec 20195 l to nie jest problem, ostatnie prace pojawiaja sie jako ostatnie a ja codziennie bede wrzucal nowe wyroznienia 馃檪聽wiec to co najwyzej zawsze bedzie najwyzszej jakosci 馃檪聽a pod spodem bedzie feed obrazkow ostatnio wrzuconych 馃檪
Napisano 25 Lipiec 20195 l Autor 1 minut臋 temu, michalo napisa艂: To s膮聽 dobre argumenty Pod warunkiem, 偶e ludzie b臋d膮 dobrze u偶ywa膰 galerii a nie spamowa膰 milion obrazk贸w na raz (nie bij臋 teraz do nikogo!)馃檪 Zobaczymy. To wymaga zwracania uwagi, na razie nie jest 藕le.To te偶 nie jest tak, 偶e jak wrzucisz 4 (jak @plasti) jest 藕le. Przy 10 by艂oby 藕le. Spo艣r贸d 4 jak poziom jest wysoki promujemy jedn膮. Nie wi臋cej. Natomiast w galerii to zostaje. Do grafik mo偶esz dodawa膰 tagi (polecam). Mo偶na wtedy filtrowa膰 np. same samochody.
Napisano 25 Lipiec 20195 l 5 minutes ago, adek said: Zobaczymy. To wymaga zwracania uwagi, na razie nie jest 藕le.To te偶 nie jest tak, 偶e jak wrzucisz 4 (jak @plasti) jest 藕le. Przy 10 by艂oby 藕le. Spo艣r贸d 4 jak poziom jest wysoki promujemy jedn膮. Nie wi臋cej. Natomiast w galerii to zostaje. Do grafik mo偶esz dodawa膰 tagi (polecam). Mo偶na wtedy filtrowa膰 np. same samochody. moja pierwsza mysl byla taka ze zadziala to jak na kazdym innym forum, ze wrzuce 4 ww obrazki i podepne je w jeden post, ale pozniej do mnie dotarlo ze to jest na zasadzie bierzesz i wrzucasz..... sam nie wiem co lepsze w sumie, czy szybkie wrzucanie czy jak na ArtStation....
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto