Skocz do zawartości

Drobniejsze newsy, ciekawostki, misc

Featured Replies

Napisano
8 minutes ago, Kalberos said:

To jakis nowy twitter?

Tak, ale tylko dla łokuf, więc uważaj...

A tak serio, to jak masz dobry zestaw ludzików, których śledzisz to jest nawet spoko... w sensie ja mam praktycznie same fajne obrazki w feedzie i czasem jakiś news tego typu, jakiś bullshit post, niekiedy też polityczne... no ale to chyba nigdzie nie ma ucieczki od tego. Jak masz zdrowy nawyk wywalania ludzi, co za dużo piszą a za mało pokazują, to jest nawet dobrze, bym powiedział. Generalnie widzisz raczej, to co followujesz.

• Odpowiedzi 2,6k
  • Wyświetleń 182k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Destroyer
    Destroyer

InstaMAT nowy program twórców IstaLOD tworzony przez ostatnie 5 lat który rzuca wyzwanie pakietowi Adobe Substance, łączy funkcje Substance Designera, Paintera i Samplera oraz dodaje dużo dodatkowych

• My tu gadu gadu, ZBrushe nowe wychodzą a tu w międzyczasie przyszedł mój strój do trumny....  I pamiętajcie, jak umrę to macie mnie w ten strój ubrać. Nagrobek @Nezumi albo @michalo z .stla wydru

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Posted Images

Napisano
4 minuty temu, kengi napisał(a):

Tak, ale tylko dla łokuf, więc uważaj...

A tak serio, to jak masz dobry zestaw ludzików, których śledzisz to jest nawet spoko... w sensie ja mam praktycznie same fajne obrazki w feedzie i czasem jakiś news tego typu, jakiś bullshit post, niekiedy też polityczne... no ale to chyba nigdzie nie ma ucieczki od tego. Jak masz zdrowy nawyk wywalania ludzi, co za dużo piszą a za mało pokazują, to jest nawet dobrze, bym powiedział. Generalnie widzisz raczej, to co followujesz.

a czyli to jest to miejsce dla platkow sniegu. Nie no ja podziekuje, wystarczy mi instagram i artstation:D to juz i tak za duzo na takiego dziadka jak ja