RaVirr Napisano 29 Październik 2020 Share Napisano 29 Październik 2020 2 godziny temu, EthicallyChallenged napisał: Inne dzieła zebrane autora: "Ruchałem Twoją Matke" "Mój wujek pracuje w FBI" "Mój brat pracuje w CDPR" "Założyłem 5 firm i każda zarobiła miliony, nie muszę pracować ani jednego dnia do końca życia" Nie mam powodu by w to nie wierzyć... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 29 Październik 2020 Share Napisano 29 Październik 2020 To jest ten typ człowieka co wkłada sobie pilot od tv w dupę po tym jak matka kasuje mu konto w wowie 😂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 30 Październik 2020 Share Napisano 30 Październik 2020 (edytowane) 21 hours ago, KLICEK said: @Nezumiwiesz, ludzie maja prawo byc zli i trzeba im dac po prostu spuscic troche pary 🙂 Ludzie maja poprzestawiany system wartosci (o ile jakis w ogole maja). Przejmuja sie duperelami, nadaja im wielkiego znaczenia a rzeczy na prawde wazne im umykaja. Wielka sprawa ze sie gra opoznia... No to trudno, nikt jej nie odwolal, bedzie pozniej. Zaostrzy sie apetyt, bedzie bardziej smakowac. Pogrozki wysylac? Dostalby jeden z drugim grzywne za grozby karalne to by zaraz sie okazalo, ze chyba lepiej jednak poczekac cierpliwie. Eh... Czekam az bedziesz mogl pokazac co tam za modele zrobiles 🙂 Edytowane 30 Październik 2020 przez Nezumi 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akierek Napisano 30 Październik 2020 Share Napisano 30 Październik 2020 W sumie tez nie rozumiem ludzi narzekajacych na opoznienie a juz tym bardziej wysylac jakies grozby... Tak, bo to wiekszosc dzieciakow, co nie powinne nawet myslec o tej grze, bo sa po prostu za mlodzi. Jedynie o co bym sie martwil bo z tego co czytalem ze na konsole jeszcze obecnej generacji tj PS4 i XONE sa pewne utrudnienia, ze gra chodzi bardzo dobrze na pc i przyszlej generacji. Nie wiem ile w tym prawdy, ale ja planuje zakupic giere na ps4 slim, wiec troche sie martwie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 30 Październik 2020 Share Napisano 30 Październik 2020 Qrwa 2 lata zbierali po 10zł... zaplacili za preorder i boją sie ze zgubia haslo do steama xD. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Listopad 2020 Share Napisano 1 Listopad 2020 Russia dlc looks lit as fuck 🙂 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2020 Share Napisano 1 Listopad 2020 te przerobki nigdy mi sie nie znudza 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2020 Share Napisano 14 Listopad 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Listopad 2020 Share Napisano 17 Listopad 2020 bts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Listopad 2020 Share Napisano 19 Listopad 2020 Nowy gameplay trailer, wygląda świetnie i w 4K bo to jak youtube ostatnio gwałci kompresją 1080p woła o pomstę do nieba. Teraz tylko nowa karta i gramy, czyli widzimy się w marcu 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2020 Share Napisano 20 Listopad 2020 btw. wjechaly tez reviusy i poki co chyba sie podoba 🙂 (wiadomo, bugi i jakies drobne rzeczy sa i zawsze beda) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 20 Listopad 2020 Share Napisano 20 Listopad 2020 Pierwszy obrazek świetny 🙂 @KLICEK bardzo mocno tam ciśniecie czy jest znośnie? bo mimo wszystko szkoda ludzi żeby się wypalali nawet jeśli efekt jest bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 20 Listopad 2020 Share Napisano 20 Listopad 2020 Klicek zamrugaj 2 razy jeśli nie możesz swobodnie mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2020 Share Napisano 20 Listopad 2020 Godzinę temu, EthicallyChallenged napisał: Klicek zamrugaj 2 razy jeśli nie możesz swobodnie mówić. 😉😉 nie no jest ok 🙂 wiadomo ze zawsze trudno konczy sie projekty, a tak duze projekty jakim jest w3 i cp konczy sie ciut trudniej, ale moim zdaniem jest ok 🙂 oby sie ludziom podobalo i oby to byl lepszy projekt niz w3 i tyle 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2020 Share Napisano 20 Listopad 2020 po polskiemu tech do rendernowania grafiki przestrzennej: tu podsumowanie jaranka dziennikarzy: https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/jx9nl1/all_16_hour_prereview_articles_ive_found_so_far/?utm_content=body&utm_medium=post_embed&utm_name=1547874273a3476682b7f4d23f2f3cb0&utm_source=embedly&utm_term=jx9nl1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Listopad 2020 Share Napisano 20 Listopad 2020 Jeżus, jeśli to będzie choć w 3/4 tak dobre jak pokazują trailery to pożegnam się ze światem na 2 tygodnie 😮 Szkoda, że na starcie nie będzie multi 😐 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 20 Listopad 2020 Share Napisano 20 Listopad 2020 Oficjalny trailer jest git, bo tego filmu nagrywanego z xboxa przyznam, że się lekko wystraszyłem 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 21 Listopad 2020 Share Napisano 21 Listopad 2020 Jako osoba nie mająca z zasady ani trochę zaufania ani do materiałów marketingowych ani do prasy gierkowej, wbrew sobie pozwalam sobie na odrobinę nadziei w związku z tą grą, ze względu na estetykę. To chyba najbliższa stylistycznie gra do filmu Dredd na jaką mogę liczyć, więc mam nadzieję, że wyjdzie faktycznie w grudniu i że da się grać mimo bugów. Ludzie mają przez ten długi czas oczekiwania tak wywindowane że masakra, ja tylko mam nadzieję że gameplay będzie bliższy Deus Ex niż GTA w pierwszej osobie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2020 Share Napisano 21 Listopad 2020 no jak zerkniesz sobie na reviusy co podeslalem to tam gosciu z IGNU sie wlasnie jara ze gierce jest blizej do DeusEXA z 2000 roku niz do jakiegokolwiek gta czy tam nfsa 😉 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 21 Listopad 2020 Share Napisano 21 Listopad 2020 (edytowane) Tez czytalem ze cp najblizej do deus exa pierwszego plus jeden redaktor wspominal ze bralby go nawet mimo bugow z wersji listopadowej. Pre order zrobilem rok temu ze wzgledu na sam soundtrack 😎 Edytowane 21 Listopad 2020 przez le_chu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 21 Listopad 2020 Share Napisano 21 Listopad 2020 Ładne ale pewnie kupie w promocji po wszystkich patchach i dodatkach xD jak wieska. Będą dodaktki czy microtransakcje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 21 Listopad 2020 Share Napisano 21 Listopad 2020 Ja chętnie bym ograł z RT, ale to powoduje, że muszę czekać aż coś będzie dostępne w normalnej cenie z serii RTX3000. A tutaj lipa, bo wiosna się kłania 😐 Wydanie 3,3 tys na 3070 to jakieś nieporozumienie 😐 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2020 Share Napisano 21 Listopad 2020 @makakodpowiedz brzmi, STADIA 🙂 gra wychodzi na wszystkie platformy w tym samym czasie i jezeli nie mial byl dobrego PC to bralbym na stadie wlasnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 21 Listopad 2020 Share Napisano 21 Listopad 2020 (edytowane) Hmm a gdzie ląduje gra jak ją kupię? W sensie, nie jest przypadkiem przypisana do STADIA i jak przestaje opłacać to tracę do niej dostęp? A nie widzę, że nie. Oj chyba będzie mi ciężko się przekonać, bo starej daty jestem 🙂 Ale faktycznie jest to opcja, szczególnie, że pierwszy miesiąc jest za free. Edytowane 21 Listopad 2020 przez makak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2020 Share Napisano 21 Listopad 2020 btw. nie bedzie mikrotransacji, dodatki dlc beda za free 🙂 co dalej, pewnie zalezy od premiery 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 Jest i pierwszy wyciek, ale grający ma build z niskim INT (nie tylko w grze) :D Pierwsze 20 minut nomada to GTA V i Farcry 3 ;) Nie wygląda źle, nawet jak na PS4. Jestem ciekaw jak będzie z wymaganiami, bo te podane jako minimalne i średnie wyglądają podejrzanie nisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 no co do kurwy, czemu za kazdym razem sie to dzieje. Nie ogladajcie tych rzeczy, to sa stare buildy z masa problemow. Codziennie gram w gre nawet teraz, nie ogladajcie wyciekow serio 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 Łatwo powiedzieć mając dostęp do gry, ciekawość jest za silna dla kogoś kto czeka i nic nie wie. ;) Ten wyciek i tak jest bardzo krótki, 20 minut z czego większość to statyczny ekran i głupie rechotanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 Stary, nie ma problemu. Nie tylko nie ogladam wyciekow ale poczekam z zakupem az W3 przejde w koncu. Jeszcze nie zaczalem 😄 Ale powodzenia, bo giera zapowiada sie syta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 22 Listopad 2020 Share Napisano 22 Listopad 2020 No, mój braciak kupuje Cyberpunka więc będę miał relacje z pierwszej ręki 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akierek Napisano 23 Listopad 2020 Share Napisano 23 Listopad 2020 Gdzies wyczytalem ze gra moze byc do przejscia w 100+ h. No, to robi wrazenie, czekam, juz niedlugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 23 Listopad 2020 Share Napisano 23 Listopad 2020 2 godziny temu, Akierek napisał: Gdzies wyczytalem ze gra moze byc do przejscia w 100+ h. No, to robi wrazenie, czekam, juz niedlugo. Nie strasz 😮 Chciałbym ją przejść 3 razy, więc tak ze 30h max by mi bardziej pasowało. Pewnie widziałeś post z liczbą 175h, ale to grał ktoś z QA, więc to trochę inne granie. Może musiał przechodzić cały główny quest i wszystkie poboczne, ale ciągle skacząc, albo chodząc tyłem 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 o fajna promka na stadii 🙂 https://community.stadia.com/t5/Stadia-Community-Blog/Buy-Cyberpunk-2077-before-December-18-and-get-Stadia-Premiere/ba-p/39684 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 (edytowane) A to nie jest tak, że w stadii oprócz abonamentu za dostęp do chmury trzeba i tak kupić samą żeby można było w nią grać? Poza tym spośród wszelkich systemów jakie wyszły w historii świata mniej ufałem tylko kartridżom do pegazusa z 9999 unikalnymi grami od ruskich na bazarku 🙂 Edytowane 25 Listopad 2020 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Listopad 2020 Autor Share Napisano 25 Listopad 2020 Stadia działa bardzo dobrze, ale niestety w Polsce oficjalnie jej nie ma. Tutaj jest obejście, same VPNy (nie wszystkie) niestety nie robią roboty. Ale mam kilku znajomych co Polsce z niej korzystają. Natomiast chodzą słuchy, że od grudnia ma się coś zmienić (jest już polska strona,pojawiło się też w terms of use jakies wzmianki na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 no zobaczymy 🙂 tak poki co trzeba przez VPna 🙂 i tak placisz za chmure + kupujesz gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 Czyli oprócz kupienia u nich gier, kontrolera i chromecasta płacę abonament żeby móc grać? Czy mam te gry "offlinowo" też (ale bez możłiwości grana z chmury)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Listopad 2020 Share Napisano 25 Listopad 2020 nie musisz kupowac chromecasta i kontrolera jak niechcesz 😉 placisz abonament za uzywanie sprzetu, gry kupujesz osobno. Podobnie dziala Nvidia Geforce NOW - tylko ze tam mozesz gierki kupic np. na STEAM plusem jest to ze nie musisz kupowac RTX 3090 zeby pograc na full detalach 😉 wiec na starcie zoaszczedzasz jakies 7k zl suabo? no wlasnie nie 🙂 ale zgadzam sie, to powinno dzialac jak Netflix. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 Recki wjechały: https://opencritic.com/game/8525/cyberpunk-2077/reviews 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 kurde, licze ze troche to podskoczy szczerze mowiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 Płaczo, że dużo bugów...i to chyba główny zarzut. Z tego co słyszałem to przy oficjalnej premierze ma być mega patch, tak? 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 z tego co sie orientuje to dosatli build w polowie zpaczowany, patch 0 usywa wiekszosc bledow 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 Mam nadzieję że ten patch dużo naprawi, bo oglądałem około 2h gameplayu z PS5 (czyli build sprzed października chyba?) gdzie bugów było co niemiara. Miałem mega chrapke na tę grę, ale teraz sie zastanawiam czy nie mądrzej jest zaczekać aż ponaprawiają ile się da i dopiero po kilku miesiącach grać, bo czasami są sytuacje, gdzie kupa roboty na budowanie atmosfery muzuką, scenariuszem, wizualiami itp idzie w błoto, bo postać lewituje albo robi komiczne tańce... Zobaczę co powie publiczność po patchu, ale to kolejne bagno, bo różnego rodzaju frakcje są gotowe srać na grę lub piać z zachwytu i dawać jej 0/10 lub 10/10 w zależności od tego, jak bardzo obraził ich jakiś żart w dialogu, albo jak bardzo podobało im sie co ktoś z obsady napisal na twitterze 5 lat temu 😄 Z kolei czekać też mi nie w smak, bo fajnie zagrać w coś nowego i na czasie bez spoilerów. Ciężka sprawa z tym Cyberpunkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 dlatego caly czas mowilem, zeby nie ogladac tych materialow 🙂 Patch 0 sprawia ze gre da sie legitnie przejsc od poczatku do konca, na kazdej platformie bez problemow z bugami trast mi 🙂. Nie mowie ze nie znajdziesz bugow, na bank znajdziesz, bo to co gracze potrafia wyprawiac i co potrafia znalezc to ludzkie pojecie przechodzi 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 @KLICEK poważne pytanie które zaprząta umysły tysięcy osób, teraz po premierze już można mówić - można w edytorze postaci zrobić naprawdę masywnego donga czy trzeba czekać na mody? 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 premiera za 3 dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 @Destroyer w tym edytorze da się zrobić więcej niż zapewne przypuszczasz 😄 @KLICEK Wiadomka, że bugi na bank bedą, przy takiej skali, otwartym świecie i tak dalej to nieuniknione i na pewno bym nie wymagał, żeby RPG z otwartym światem nie miał bugów. Niektórzy recenzenci co grali na piecach mówią, że nawet poprzedni patch sporo ponaprawiał, więc światełko nadziei jest... 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 na PC gra jest ready, jezeli to Twoja platforma to w ogole nie masz sie o co martwic, kupuj w ciemno 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 6 minutes ago, KLICEK said: premiera za 3 dni! Już nie bądźmy tacy dokładni, to nie apteka 🙂 wink wink nudge nudge 🙂 Na czerwonym też się jedzie bo to wczesne zielone przecież 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi