Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• KLICEK changed the title to Trailery filmow/seriali
  • KLICEK pinned this temat
  • Odpowiedzi 121
  • Wy艣wietle艅 6,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nie wiem co to ale zloto XD

• @Nezumi聽Nie wiem dlaczemu ale piosenka bardzo pasuje mi do naszego foumowego pakera @Destroyera 馃檪聽 Nawet sylwetkowo (o mi臋艣niach m贸wi臋) podobny! No wypisz wymaluj hymn Destra聽馃檪聽 聽

Posted Images

Napisano

Starsze, ale mo偶e kto艣 si臋 skusi na film, bo spoko komedia do ogarni臋cia (szczeg贸lnie dla fan贸w BROOKLYN 9-9, z racji g艂贸wnego bohatera) w klimacie Dnia 艢wistaka 馃檪

Napisano
W dniu 25.03.2021 o 21:20, KLICEK napisa艂:

no wlasnie ostatnio kumpel mi podsylal mowil ze zloto, ale nie ma na netlifxie takze "cusz..."

No chyba na amazonie jest, tak, 偶e tak... 馃槈聽Ale spoko film na wiecz贸r do obejrzenia z drug膮 po艂贸wk膮 馃檪

Napisano

Wygl膮da dobrze ale zobaczymy co z tego b臋dzie, historia ma by膰 wok贸艂 nie hemana tylko Teeli kt贸ra zbiera dru偶yn臋 po tym jak heman spartaczy艂 walk臋 ze szkieletorem, ciekawi mnie czy to b臋dzie mia艂o r臋ce i nogi czy b臋dzie na si艂臋 wci艣ni臋te netflixowe "whamen stronk, man weak" i dlaczego heman nie jest czarnosk贸rym, rudym, kar艂em, gejem ze skolioz膮 tylko uosobieniem bia艂ej patriarchalnej supermancji? netfilx you drop the ball聽

AkoiTB9.jpg

https://imgur.com/4QdzDP1

Edytowane przez Destroyer

Napisano

"whamen stronk, man weak" to ju偶 zaspokoili chyba w nowej Sailor Moon.

Przy okazji, to te偶 trzeba doda膰 na list臋.

Zbok by Safari-FDB on DeviantArt

Napisano

Juz prawie niczego nowego nie ogladam. Albo czterdziesta piata czesc superbohaterUFF albo przerobka czegos kiedys fajnego - na slabe. Poziom propagandy zaczyna konkurowac z Korea Polnocna. Juz teraz staje sie modne, ze jesli aktywnie nie wspierasz tych tam LGBT+BLM+++ to tak jakbys byl przeciwko... Kiedys byly obowiazkowe marsze na 1 Maja a teraz zeby nie stracic roboty beda obowiazkowe marsze "rownosci". Rzygac sie chce juz tym - prywatnie nie mam nic do nikogo - robta co chceta tylko zostawcie mnie w spokoju.
Te wszyskie nowe filmy i seriale idiotyczne - jak ten z krolowa Anglii grana przez czarnoskora... I to wpychanie na sile kobiet - chcesz Supermana to masz Lois. Chesz He-Mana to masz Teele. Teele ktora byla biala a teraz jest sniada oczywiscie. Pewnie tez lesbijka bo jakze by inaczej.
Niech sobie sami ogladaja te swoje nowotwory - szkoda zycia na to gowno. Excuse my French.

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Nie wiem ale trailer w og贸le mnie nie porwa艂, mo偶e kwestia monta偶u ale zero klimatu i matrixowo艣ci, tak troch臋 jakby film niskobud偶etowy, potem przy uj臋ciach walki i efekt贸w przynajmniej by艂o na co popatrze膰 ale prawie 3min trailer to w zasadzie streszczenie ca艂ego filmu i ju偶 nie ma po co ogl膮da膰 馃檪聽no i jeszcze 12.22.21 to jeszcze 13 miesi臋cy, mo偶e poprawi膮 馃槢

Napisano

Nie wiem co艣 mi nie podesz艂o w tym trailerze, na dzie艅 dobry聽Barney Stinson z How I Met Your Mother co tak 艣rednio pasuje i od razu nadaje mneij powa偶ny ton, i muzyka prawie jak jak do wholesome kina familijnego 馃檪聽I co to za morfeusz for fuck sake?聽

呕eby z tego nie powsta艂 John Wick 12 czy ile tam ju偶 jest na liczniku 馃檪
Tak czy inaczej ja si臋 nie jaram to si臋 nie rozczaruj臋, co najwy偶ej mi艂o si臋 zaskocz臋 馃檪

Coraz bardziej si臋 starzej臋 i zmieniam si臋 w Nezumiego z tym narzekaniem 馃檪聽za ka偶dym razem gdy cokolwiek...

SEKtcDB.jpg

Napisano

"Coraz bardziej si臋 starzej臋 i zmieniam si臋 w Nezumiego z tym narzekaniem"
Now wiesz?!?!?!?!?

Masz racje 馃ぃ.

Jedynka byla rewelacyjna. Dwojka i trojka progresywnie coraz slabsze. Na trojce doslownie wyszedlem z kina. Uwazam, ze kolejne czesci sa zwyczajnie niepotrzebne.

Napisano
1 hour ago, Nezumi said:

Jedynka byla rewelacyjna. Dwojka i trojka progresywnie coraz slabsze.

Mia艂em to samo, o jedynce nawet nic nie wiedzia艂em ot tak ogl膮dam i wsi膮k艂em, dwie kolejne to ju偶 takie se, postawili na efekty a klimat prys艂. Po tej cz臋艣ci nie spodziewam si臋 偶eby by艂a jako艣 wybitna ale mo偶e uda mi si臋 kogo艣 na to wyci膮gn膮膰 do kina je艣li b臋d膮 otwarte a jak nie to ogl膮dne w telewizji regionalnej jak kiedy艣 b臋dzie lecia艂o 馃檪

Edytowane przez Destroyer

Napisano
  • Autor

no prawda jest taka ze z tego traileru ciezko cos wywnioskowac i to JEST fajne. Podoba mi sie zmiana zielonego swiata matrixa na nowy, ktory TY jako widz czujesz ze cos z nim jest nietak. Tak jak to bylo w pierwszej czesci "You've felt it your entire life,聽that there's something wrong with the world. You don't know what it is, but it's there, like a splinter in your mind, driving you mad" W pierwszej czesci to sie nie udalo IMO bo byl po prostu kolor grejding ktory mial przeslonic niedoskonalosci technologii. Tutaj jako widz od pierwszej klatki czujesz ze cos nie pyka.聽

No zobaczymy 馃檪聽szybko zleci te 13 miesiecy ;))))))

Napisano

Nie mog臋 si臋 doczeka膰 nowego Dextera., no i mam nadziej臋, 偶e po zepsutym ostatnim sezonie serial wr贸ci do czas贸w 艣wietno艣ci - czyli jak dla mnie pierwszych czterech sezon贸w.

A na czw贸rk臋 Matrixa staram si臋 nie napala膰 za bardzo, 偶eby potem nie by膰 za bardzo rozczarowanym. Jedynka by艂a rewelacyjna, ale niestety potem w drugiej i trzeciej ods艂onie ju偶 tak fajnie nie by艂o. Obejrza艂em te cz臋艣ci bo po prostu wypada艂o, 偶eby pozna膰 ca艂膮 histori臋. To ju偶 du偶o lepszy by艂 od nich Animatrix.

Napisano

To co, wreszcie co艣 dobrego z holi艂od? 馃檪

Edytowane przez tobiq4

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci