KLICEK Napisano 18 Luty 2021 Napisano 18 Luty 2021 no chyba tego watku troche brakuje 🙂 czekanko jaranko 🙂 5
Destroyer Napisano 19 Luty 2021 Napisano 19 Luty 2021 ciekawe czy da radę, nawet trochę mnie zaciekawiło 🙂 1
KLICEK Napisano 19 Luty 2021 Autor Napisano 19 Luty 2021 ALIBABA DEJ! No musze przyznac ze tez sie zajaralem 😄
makak Napisano 25 Marzec 2021 Napisano 25 Marzec 2021 Starsze, ale może ktoś się skusi na film, bo spoko komedia do ogarnięcia (szczególnie dla fanów BROOKLYN 9-9, z racji głównego bohatera) w klimacie Dnia Świstaka 🙂 1
KLICEK Napisano 25 Marzec 2021 Autor Napisano 25 Marzec 2021 no wlasnie ostatnio kumpel mi podsylal mowil ze zloto, ale nie ma na netlifxie takze "cusz..."
makak Napisano 27 Marzec 2021 Napisano 27 Marzec 2021 W dniu 25.03.2021 o 21:20, KLICEK napisał: no wlasnie ostatnio kumpel mi podsylal mowil ze zloto, ale nie ma na netlifxie takze "cusz..." No chyba na amazonie jest, tak, że tak... 😉 Ale spoko film na wieczór do obejrzenia z drugą połówką 🙂
Destroyer Napisano 14 Czerwiec 2021 Napisano 14 Czerwiec 2021 (edytowane) Wygląda dobrze ale zobaczymy co z tego będzie, historia ma być wokół nie hemana tylko Teeli która zbiera drużynę po tym jak heman spartaczył walkę ze szkieletorem, ciekawi mnie czy to będzie miało ręce i nogi czy będzie na siłę wciśnięte netflixowe "whamen stronk, man weak" i dlaczego heman nie jest czarnoskórym, rudym, karłem, gejem ze skoliozą tylko uosobieniem białej patriarchalnej supermancji? netfilx you drop the ball https://imgur.com/4QdzDP1 Edytowane 15 Czerwiec 2021 przez Destroyer 2
michalo Napisano 14 Czerwiec 2021 Napisano 14 Czerwiec 2021 "whamen stronk, man weak" to już zaspokoili chyba w nowej Sailor Moon. Przy okazji, to też trzeba dodać na listę.
Nezumi Napisano 14 Czerwiec 2021 Napisano 14 Czerwiec 2021 (edytowane) Juz prawie niczego nowego nie ogladam. Albo czterdziesta piata czesc superbohaterUFF albo przerobka czegos kiedys fajnego - na slabe. Poziom propagandy zaczyna konkurowac z Korea Polnocna. Juz teraz staje sie modne, ze jesli aktywnie nie wspierasz tych tam LGBT+BLM+++ to tak jakbys byl przeciwko... Kiedys byly obowiazkowe marsze na 1 Maja a teraz zeby nie stracic roboty beda obowiazkowe marsze "rownosci". Rzygac sie chce juz tym - prywatnie nie mam nic do nikogo - robta co chceta tylko zostawcie mnie w spokoju. Te wszyskie nowe filmy i seriale idiotyczne - jak ten z krolowa Anglii grana przez czarnoskora... I to wpychanie na sile kobiet - chcesz Supermana to masz Lois. Chesz He-Mana to masz Teele. Teele ktora byla biala a teraz jest sniada oczywiscie. Pewnie tez lesbijka bo jakze by inaczej. Niech sobie sami ogladaja te swoje nowotwory - szkoda zycia na to gowno. Excuse my French. Edytowane 14 Czerwiec 2021 przez Nezumi 3
KLICEK Napisano 3 Lipiec 2021 Autor Napisano 3 Lipiec 2021 pdoboniez origin the sopranos 🙂 czekanko 1
Destroyer Napisano 23 Lipiec 2021 Napisano 23 Lipiec 2021 Historia Vesemira, castelvania byłą całkiem spoko zobaczymy jak będzie tutaj
KLICEK Napisano 23 Lipiec 2021 Autor Napisano 23 Lipiec 2021 dziwne ze nikt nie wrzucil, jebane zloto: 1
makak Napisano 23 Lipiec 2021 Napisano 23 Lipiec 2021 Szkoda, że nie serial, ale film też chętnie obejrzę 🙂 1
Destroyer Napisano 24 Lipiec 2021 Napisano 24 Lipiec 2021 On 6/14/2021 at 1:31 PM, KLICEK said: jaranko He-man księżniczka z księżyca? 🙂 1
Destroyer Napisano 9 Wrzesień 2021 Napisano 9 Wrzesień 2021 Nie wiem ale trailer w ogóle mnie nie porwał, może kwestia montażu ale zero klimatu i matrixowości, tak trochę jakby film niskobudżetowy, potem przy ujęciach walki i efektów przynajmniej było na co popatrzeć ale prawie 3min trailer to w zasadzie streszczenie całego filmu i już nie ma po co oglądać 🙂 no i jeszcze 12.22.21 to jeszcze 13 miesięcy, może poprawią 😛 1
KLICEK Napisano 9 Wrzesień 2021 Autor Napisano 9 Wrzesień 2021 no ja sie troszke jaram 🙂 dobry zarcik z miesiacami, nawet prychlem 😄
Destroyer Napisano 9 Wrzesień 2021 Napisano 9 Wrzesień 2021 Nie wiem coś mi nie podeszło w tym trailerze, na dzień dobry Barney Stinson z How I Met Your Mother co tak średnio pasuje i od razu nadaje mneij poważny ton, i muzyka prawie jak jak do wholesome kina familijnego 🙂 I co to za morfeusz for fuck sake? Żeby z tego nie powstał John Wick 12 czy ile tam już jest na liczniku 🙂 Tak czy inaczej ja się nie jaram to się nie rozczaruję, co najwyżej miło się zaskoczę 🙂 Coraz bardziej się starzeję i zmieniam się w Nezumiego z tym narzekaniem 🙂 za każdym razem gdy cokolwiek... 1
Nezumi Napisano 10 Wrzesień 2021 Napisano 10 Wrzesień 2021 "Coraz bardziej się starzeję i zmieniam się w Nezumiego z tym narzekaniem" Now wiesz?!?!?!?!? Masz racje 🤣. Jedynka byla rewelacyjna. Dwojka i trojka progresywnie coraz slabsze. Na trojce doslownie wyszedlem z kina. Uwazam, ze kolejne czesci sa zwyczajnie niepotrzebne. 1
Destroyer Napisano 10 Wrzesień 2021 Napisano 10 Wrzesień 2021 (edytowane) 1 hour ago, Nezumi said: Jedynka byla rewelacyjna. Dwojka i trojka progresywnie coraz slabsze. Miałem to samo, o jedynce nawet nic nie wiedziałem ot tak oglądam i wsiąkłem, dwie kolejne to już takie se, postawili na efekty a klimat prysł. Po tej części nie spodziewam się żeby była jakoś wybitna ale może uda mi się kogoś na to wyciągnąć do kina jeśli będą otwarte a jak nie to oglądne w telewizji regionalnej jak kiedyś będzie leciało 🙂 Edytowane 10 Wrzesień 2021 przez Destroyer 1
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2021 Autor Napisano 10 Wrzesień 2021 no prawda jest taka ze z tego traileru ciezko cos wywnioskowac i to JEST fajne. Podoba mi sie zmiana zielonego swiata matrixa na nowy, ktory TY jako widz czujesz ze cos z nim jest nietak. Tak jak to bylo w pierwszej czesci "You've felt it your entire life, that there's something wrong with the world. You don't know what it is, but it's there, like a splinter in your mind, driving you mad" W pierwszej czesci to sie nie udalo IMO bo byl po prostu kolor grejding ktory mial przeslonic niedoskonalosci technologii. Tutaj jako widz od pierwszej klatki czujesz ze cos nie pyka. No zobaczymy 🙂 szybko zleci te 13 miesiecy ;)))))) 1
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2021 Autor Napisano 10 Wrzesień 2021 ale zeby nei bylo tak kolorowo to: 1 2
Destroyer Napisano 10 Wrzesień 2021 Napisano 10 Wrzesień 2021 @KLICEK masz biały skin na 9gagu? Opamiętaj się! 🙂 1
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2021 Autor Napisano 10 Wrzesień 2021 nie no gdzie, to nie moje 😄 znalezione w sieci przez kole
Destroyer Napisano 10 Wrzesień 2021 Napisano 10 Wrzesień 2021 No to masz wybaczone 🙂 widziałem ten koment na 9gagu ale nie wiadomo czy też nie był skopiowany 🙂
Araiel Napisano 13 Wrzesień 2021 Napisano 13 Wrzesień 2021 Nie mogę się doczekać nowego Dextera., no i mam nadzieję, że po zepsutym ostatnim sezonie serial wróci do czasów świetności - czyli jak dla mnie pierwszych czterech sezonów. A na czwórkę Matrixa staram się nie napalać za bardzo, żeby potem nie być za bardzo rozczarowanym. Jedynka była rewelacyjna, ale niestety potem w drugiej i trzeciej odsłonie już tak fajnie nie było. Obejrzałem te części bo po prostu wypadało, żeby poznać całą historię. To już dużo lepszy był od nich Animatrix. 2
KLICEK Napisano 23 Wrzesień 2021 Autor Napisano 23 Wrzesień 2021 jaraneczko na 2gi sezonik 🙂 polecam baje btw: The Production VFX Supervisor is Wojciech Zielinski.
tobiq4 Napisano 18 Październik 2021 Napisano 18 Październik 2021 (edytowane) To co, wreszcie coś dobrego z holiłod? 🙂 Edytowane 18 Październik 2021 przez tobiq4 2
KLICEK Napisano 18 Październik 2021 Autor Napisano 18 Październik 2021 sliczne 🙂 brzydki stoj batmana, ktory wyglada jakby mial maske z wodoglowiem i dzinsy do butow wojskowych 🙂 ale ok podobno maja to updateowac co film
Rekomendowane odpowiedzi