Master Kiełbaster Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 The the my pulpit .:D:D:D: nie mogłem się powstrzymać :D:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 2,84mb/s, aaaah zazdroszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 o szit nawet jakbym miał 0,84 to byłbym w 7 niebie :) rudylew nie dołuj ludzi z kiepskim połączeniem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 bankowe łacza są zajefajne :) ok... ale tak średnio to leci mi ok 1,5 mb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 lubie ludzi trzymjacych wazne dane na pulpicie ;) No i watek powinien zmienic swoja nazwe na : pochwal sie swoja rozdzialka wklejajc pulpit w rozdzialce 2312342435432x 24312312312312 pjontka ale tak ogolnie to spoko macie pulpiciki :) Master jaki pozadek haha jestem pod wrazeniem serio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Powoli się zapełnia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 ehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 ale masz syf na tym pulpicie, jak Ty cos tam znajdujesz? ;] + ta tapeta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 nie uzywam pulpita :p a tapeta to zeby mnie dopingowala w scence (to jest wlasnie the Sting ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 e tam całkiem porządnie jest :P zostało miejsce na jeszcze 4 ikonki :D tak nie może być, zmień to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 rly - interesuje mnie twoja skórka do widnowsa :)) masz też fajna tapete, mógłbyś udostępnić ?? xD z resztą ikonki też amsz niczego sobie, to jakiś pack ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 kilka formatów od poprzedniego :p już bez żadnych wodotrysków, jeszcze troche to mój złomek nie pociągnie tapety na pulpicie :rolleyes: ale za to jest czysto bo tak to wyglądałby jak u Lelenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 Moj najnowszy pulpicik (sporo sie zmienilo) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 DraB, jak zrobić takie małe ikonki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 DraB, jak zrobić takie małe ikonki? :) Zdobadz program Tweak-XP Pro 4, reszta jest milczeniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 To mój... Tak na codzień Tylko kto by tam sprzatał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 z powodow technicznych stoje na Windowsie 2000 Datacenter Server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 pulpit w klimacie Totalni Pro :D za to, że wreszcie coś robię - projekt Blenderowy z takim jednym Miśko http://images3.fotosik.pl/253/2fdc136fcc382418.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 A oto aktualny mój ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon 13 Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 na dzień dzisiejszy u mnie to tak wygląda....:P Pozdro Pavulon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 A to moje małe cos. Tak sobie ogladalem pulpity i widze ze niektorzy to bogaci;) Maxy, Maje itp. No trial;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Avenger, FAlcom - tzw. GG lans. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 hehe no :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Odswiezam >:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 mój ownage :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 A to mój i juniora po nakladce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 #Pawel - respekt za "Brave New World" - oficjalny hymn mojej klasy z liceum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 A nasz to jest na razie Clansman :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Knysha co to za nakładka WindowsBlins czy coś innego?? fajnie wygląda, ikonki jak stodoła ;) Ardeni fajna tapetka ;D widze że z Ty i #Pawel w pełni OpenSource jesteście ;) mi sie to nie udało moc przyzwyczajeń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Moda na Ubuntu i Mac no to i ja coś pokaże :P o to najładniejszy pulpit na forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 To i ja pokaze moj. W sumie to nic ciekawego. A jak kto lubi mac os x a ma windowsa to polecam http://www.osx-e.com/ tutaj np cos jak expose z maca (topdesk - fajna sprawa ale potrzebuje duzo ramu): Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Knysha, jak zrobić taki fajowy pulpit jak ty masz? Ładne, a ja się nie znam, w przeszłości zawsze mi coś nie wychodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 AveDesk + ObjectDock :) ikony to SNOW.E2 + ikony z Win Vista :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Ubuntu rolez Windows padło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Oo ja np nie lubie przebajerzonych pulpitów ... (mój.. po formacie.. i po stracie 120GB danych..dysk padł :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 ::rolleyes: Scren z roota, na swoim koncie z gnome kożystam. PS Kocham linuksy ale nie kocham producentów sprzętu (mam syncmaster 763mb i nikt do tego nie dal driverów pod linuksem, a GENERIC nie dziala). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 a ja mam taki :) xp+ vista theme i vista ikonki ;p naszczęście mam dobry sprzęt i niezamula :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 ja tak sobie patrze i mysle... ile wy musicie ramow tracic na te nakladki??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 mało... a z reszta jak ma giga ramu to co Ciebie zbawi jakieś 20 czy 30 mb... oho szatański post;];];] ---===666===--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 Pulpit to najczystsze miejsce Twojego pokoju ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 Ale sama tapeta juz nie jest taka "czysta" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 przez 3h jej szukalem na deviantarcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 ten kalendarz po prawo ? to skąd go mozna pobrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi