polka dot Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 wyższy poziom wtajemniczenia - wiewiórka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 polka dot - najs, skąd masz taką fajną tapetkę? :) Ja też pokaże swój pulpecik :D Troszkę syf... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 (edytowane) sly widze ze w quaka pocinasz:) a to moje: Freedom Fighter widzę że w team fortress pocinasz :) patry :* już maturę zdajesz?? Edytowane 30 Lipiec 2008 przez Master Kiełbaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 party już maturę zdajesz?? Nie "party" tylko "patry" :p A matura to nie moja, to brata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 (edytowane) polka dot - widzę, że wiesz co dobre. Podoba mi się :) A tutaj moje: Edytowane 30 Lipiec 2008 przez piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Nie "party" tylko "patry" :p A matura to nie moja, to brata :D jaaaasneee... pozdrawiam.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 master - ostatnio jakoś nie grałem bo nie ma z kim:( powróciłem do coda4 a tutaj update pulpitu:) nowy monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 napewno kazdy jest ciekawy jaki mam pulpit... ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Afro Samurai, respekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Posprzatalem troche, wrzucilem na tapete artwork z ulubionego (szkoda, ze juz prawie martwego:( ) bitewniaka - zyc, nie umierac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Rzadko się zdarza, że nie mam Porsche na tapecie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 pokemon jeden... albo dwa..:) fajne.. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 sly jaki pokemon?! bluźnisz synu;) to jest Totoro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 czyli 151. pokemon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 czyli 151. pokemon? To ich tak mało jest? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 "A wszystkich 150 lub więcej jest" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 eee.. sorry.. spaliłem wszystkie zabawki jeszcze zanim wymyślono pokemony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Zmiana tapetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 o, widzę DraB, że masz najlepszą grę na świecie. RA2:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 o, widzę DraB, że masz najlepszą grę na świecie. RA2:) Ja bym tak nie powiedział ale fajnie jest skopać tyłki Hamburgerom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 fikołek, ty konfidencie - maxa używasz... :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 dariusz i DraB moze rundka w RA2 ewentualnie YR :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Bzyku w YR chętnie, o ile się da grać;) ale niestety mogę o dziwnych porach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 no ja mam bardziej romantycznie, ale Maxa mam tak samo jak Fikołek do celów Export/Impotr :-)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 dobra to teraz ja sie pochwale najwiekszym burdelem na biurku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Posprzatalem troche, wrzucilem na tapete artwork z ulubionego (szkoda, ze juz prawie martwego:( ) bitewniaka - zyc, nie umierac :) Knysha, co to za bitewniak? :) Art superaśny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Warzone: Kroniki Mutantów :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GerL@nT Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 To mój śliczny bałagan :) Co najśmieszniejsze, co tydzień w soboty sprzątam pulpit xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Starasz sie? Ja bym juz myslal o zakupie drugiego monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 (edytowane) @claude: programów normalnie, ale ja pogrupowałym sobie to w grupy - np. utworzyć w Wszsytkie programy katalogi w stylu: Grafika, Internet etc. i tam powrzucać bezpośrednie skróty do programów wywalając te wszsytkie katalogi w stylu "Chais group" albo "Mozzlla Firefox". :p Chyba, że nie każdy lubi porządek. ;) Jeśli chodzi o mnie, to burza mi się znudziła i wybrałem coś bardziej subtelnego, dodając jednocześnie kilka udziwnień na desktop: Edytowane 29 Wrzesień 2008 przez piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Ja się nazywa to narzędzie z linkami do Opery, Mayki itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 (edytowane) adesklets to jest + yab ;) edit: Buu, szkoda Myślałem, że to Windows LOOOL xD Edytowane 29 Wrzesień 2008 przez piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Buu, szkoda :D Myślałem, że to Windows :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Żadnej dobrej tapety Stonehenge nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 lol! nie gadaj ze masz viste - narzedzie szatana?! jedyne co w niej dobre to kompozycja ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 A to moja pulpa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Leleń jeah! Vista ROX! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Nie ma to jak Cyce na pulpicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 fikołek - jak robisz ze masz różne tapety?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Ardeni- łooo, fajna kolezanka ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 (edytowane) Freedom Fighter kleje jedną dużą tepetkę w PS na rozdzielczość równą pulpitowi a właściwie dwóch czyli jakiś tam 3500x1050 czy coś a potem za pomocą infranView ustawiam titled wallpaper i już działało w XP działa w Viscie, działało jak masz dwa pulpity a jak masz jeden to nie trzeba się martwić ale też działa :D Ardeni fajna tapetka ale ja bym tak nie mógł się skupić :) jestem za bardzo wrażliwy na subtelne kobiece piękno :D ps podaj źródło :P o i świeża wersja po formacie :) cheers! Edytowane 16 Grudzień 2008 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Up :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Ardeni - Kocham To zdjęcie! Znalazłem je jakiś czas temu i widzę ze Tobie tez się podoba ^^ A Tutaj mój pulpit (podkreślam że Tło jest Animowane): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Proszę: http://addgadget.com/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Mój nowy odpicowany na święta desktop. Przynajmniej porządek jest. Muszę jeszcze poszukać tej tapetki lepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi