Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W jakie gry gracie i jakie polecacie?? 2022 edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1k
  • Wyświetleń 50,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Jako, że spędziłem tydień w Kolonii na gamescom to pomyslałem, że napiszę parę słów dla szanownych formumowiczów o tym, jak było i co robiłem. Niestety albo stety większość czasu spędziłem na naszym H

• Wlasnie skonczylem Cannon Fodder na Amidze 😛 Nie bylo latwo - normalne savy nie jakis tam save state'y 😄 (Tak NA PRAWDE wyglada screen po skonczeniu giery 😄 WARTO BYLO katowac sie przez 24 misje.

• Nie mogłem wytrzymać i muszę polecić tą produkcję 😄 głównie dlatego że robiłem tam enviro przez 2 lata, ale tak serio to całkiem porządna gra wyszła    

Posted Images

Napisano

@Kalberos O stary, dzieki ze to wrzuciles! Totalnie moje klimaty relaksujace - nie ma to jak mysza czy szczurem gdzies pomykac :) Oczywiscie po dawce solidnego wycinania demonow w jakims soulsie 😉

W takich klimatach to czekam na to:

No image preview

Hawthorn on Steam

Former developers from Bethesda, BioWare, and Naughty Dog bring you a sandbox RPG realm of anthropomorphic animals and fairy creatures. Play co-op or solo as you build a village of memorable NPCs, far
Napisano
10 godzin temu, Kalberos napisał:

znalazlem fajna gierke dla żony :D okupuje pada aż miło sie na to patrzy

kurde też ją chcę.

Paczałem i wersja na pc i xboxa ma polski język. Ale na switcha nie ma napisane że jest.. a chyba chciałbym ją na tej konsolce żeby sobie dzieciaki grały na spokojnie.. ale jak nie ma polskeigo to nie chce ;)

Nie ma dużo takich gier w naszym języku a czasem zdarza się, że tłumaczenie nie dociera na japońską platformę - znam jeden przykład gdzie gra jest po polsku a na ns nie - dragon ball fighterz

Nie idzie tego sprawdzić bo sklep nintendo nie podaje polskiego nawet jak jest dostępny w grze..

Napisano

Nintendo dopiero przymierza się do wprowadzenia polskiego języka na switcha. Kilka dni temu była pierwsza aktualizacja w tym kierunku, a na początku 2026 mają zacząć pojawiać się polskie wersje językowe. Pierwszy ma być Mario Kart i Donkey Kong któryś.

Napisano

Też słyszałem, ale ty mówisz o exach a mi chodzi o gry innych wydawców.

Eshop nigdy nie podał jeszcze polskiego języka pomimo, ze jest w grze - np. Owlboy, Sifu, Calico, Tomb Radier 1-3.

Dla eshop polski po prostu nie istnieje.

Ale właśnie z Dragon Ball Fighterz jest tak dziwnie, że na PC jest oficjalna polska wersja a na NS nie ma..

Więc do końca człowiek nie może być pewny jeśli chodzi o nintendo

Napisano
3 godziny temu, michalo napisał(a):

kurde też ją chcę.

Paczałem i wersja na pc i xboxa ma polski język. Ale na switcha nie ma napisane że jest.. a chyba chciałbym ją na tej konsolce żeby sobie dzieciaki grały na spokojnie.. ale jak nie ma polskeigo to nie chce ;)

Nie ma dużo takich gier w naszym języku a czasem zdarza się, że tłumaczenie nie dociera na japońską platformę - znam jeden przykład gdzie gra jest po polsku a na ns nie - dragon ball fighterz

Nie idzie tego sprawdzić bo sklep nintendo nie podaje polskiego nawet jak jest dostępny w grze..

no na xklocku sa napisy pl:D nie wiem jak to wyglada na switchu. Dodam ze jezyk polski nie byl podany ze jest dostepny na premiere. Dowiedziałem sie dzien pozniej o tym fakcie. No ale wiesz, to szitendo, to o jezyku polskim mozesz marzyc .

Ja sie ciesze ze sie zagrywa bo ja moge spokojnie pracowac ;D

2 godziny temu, michalo napisał(a):

Też słyszałem, ale ty mówisz o exach a mi chodzi o gry innych wydawców.

Eshop nigdy nie podał jeszcze polskiego języka pomimo, ze jest w grze - np. Owlboy, Sifu, Calico, Tomb Radier 1-3.

Dla eshop polski po prostu nie istnieje.

Ale właśnie z Dragon Ball Fighterz jest tak dziwnie, że na PC jest oficjalna polska wersja a na NS nie ma..

Więc do końca człowiek nie może być pewny jeśli chodzi o nintendo

DBZ Figther Z na ps4 np tylko angielski. Na x klocku pl jest. Inaczej sie sytuacja ma jesli chodzi o cyfrowe starsze gierki na ms store. Tytuly ktore bylo mi dane ogrywac z polskim dublarzem, tego dublarzu nie posiadaja, nawet po tym jak wsadzilem plytke, na ktorej pisze PL. Po instalacji jezyka nie ma. Zreszta wiekszosc gierek polskiego nie ma, bo kto sie liczy z tym naszym pieknym jezykiem. Jedynie AI, bo podobno lepiej odczytuje nasze zamiary w naszym jezyku:D lepsze rezultaty sie osiaga piszac promt po POLSKU.

BTW - Asseto na podium. Ea zostanie jedynie fifka https://www.youtube.com/watch?v=huXevCSKo0Q

Edytowane przez Kalberos