Napisano 17 godzin temu17 godz znalazlem fajna gierke dla żony :D okupuje pada aż miło sie na to patrzy
Napisano 8 godzin temu8 godz @Kalberos O stary, dzieki ze to wrzuciles! Totalnie moje klimaty relaksujace - nie ma to jak mysza czy szczurem gdzies pomykac :) Oczywiscie po dawce solidnego wycinania demonow w jakims soulsie 😉W takich klimatach to czekam na to:Hawthorn on SteamFormer developers from Bethesda, BioWare, and Naughty Dog bring you a sandbox RPG realm of anthropomorphic animals and fairy creatures. Play co-op or solo as you build a village of memorable NPCs, far
Napisano 6 godzin temu6 godz 10 godzin temu, Kalberos napisał:znalazlem fajna gierke dla żony :D okupuje pada aż miło sie na to patrzy kurde też ją chcę. Paczałem i wersja na pc i xboxa ma polski język. Ale na switcha nie ma napisane że jest.. a chyba chciałbym ją na tej konsolce żeby sobie dzieciaki grały na spokojnie.. ale jak nie ma polskeigo to nie chce ;) Nie ma dużo takich gier w naszym języku a czasem zdarza się, że tłumaczenie nie dociera na japońską platformę - znam jeden przykład gdzie gra jest po polsku a na ns nie - dragon ball fighterzNie idzie tego sprawdzić bo sklep nintendo nie podaje polskiego nawet jak jest dostępny w grze..
Napisano 5 godzin temu5 godz Nintendo dopiero przymierza się do wprowadzenia polskiego języka na switcha. Kilka dni temu była pierwsza aktualizacja w tym kierunku, a na początku 2026 mają zacząć pojawiać się polskie wersje językowe. Pierwszy ma być Mario Kart i Donkey Kong któryś.
Napisano 5 godzin temu5 godz Też słyszałem, ale ty mówisz o exach a mi chodzi o gry innych wydawców. Eshop nigdy nie podał jeszcze polskiego języka pomimo, ze jest w grze - np. Owlboy, Sifu, Calico, Tomb Radier 1-3.Dla eshop polski po prostu nie istnieje.Ale właśnie z Dragon Ball Fighterz jest tak dziwnie, że na PC jest oficjalna polska wersja a na NS nie ma..Więc do końca człowiek nie może być pewny jeśli chodzi o nintendo
Napisano 3 godziny temu3 godz 3 godziny temu, michalo napisał(a):kurde też ją chcę.Paczałem i wersja na pc i xboxa ma polski język. Ale na switcha nie ma napisane że jest.. a chyba chciałbym ją na tej konsolce żeby sobie dzieciaki grały na spokojnie.. ale jak nie ma polskeigo to nie chce ;)Nie ma dużo takich gier w naszym języku a czasem zdarza się, że tłumaczenie nie dociera na japońską platformę - znam jeden przykład gdzie gra jest po polsku a na ns nie - dragon ball fighterzNie idzie tego sprawdzić bo sklep nintendo nie podaje polskiego nawet jak jest dostępny w grze..no na xklocku sa napisy pl:D nie wiem jak to wyglada na switchu. Dodam ze jezyk polski nie byl podany ze jest dostepny na premiere. Dowiedziałem sie dzien pozniej o tym fakcie. No ale wiesz, to szitendo, to o jezyku polskim mozesz marzyc .Ja sie ciesze ze sie zagrywa bo ja moge spokojnie pracowac ;D2 godziny temu, michalo napisał(a):Też słyszałem, ale ty mówisz o exach a mi chodzi o gry innych wydawców.Eshop nigdy nie podał jeszcze polskiego języka pomimo, ze jest w grze - np. Owlboy, Sifu, Calico, Tomb Radier 1-3.Dla eshop polski po prostu nie istnieje.Ale właśnie z Dragon Ball Fighterz jest tak dziwnie, że na PC jest oficjalna polska wersja a na NS nie ma..Więc do końca człowiek nie może być pewny jeśli chodzi o nintendoDBZ Figther Z na ps4 np tylko angielski. Na x klocku pl jest. Inaczej sie sytuacja ma jesli chodzi o cyfrowe starsze gierki na ms store. Tytuly ktore bylo mi dane ogrywac z polskim dublarzem, tego dublarzu nie posiadaja, nawet po tym jak wsadzilem plytke, na ktorej pisze PL. Po instalacji jezyka nie ma. Zreszta wiekszosc gierek polskiego nie ma, bo kto sie liczy z tym naszym pieknym jezykiem. Jedynie AI, bo podobno lepiej odczytuje nasze zamiary w naszym jezyku:D lepsze rezultaty sie osiaga piszac promt po POLSKU.BTW - Asseto na podium. Ea zostanie jedynie fifka https://www.youtube.com/watch?v=huXevCSKo0Q Edytowane 1 godzinę temu1 godz przez Kalberos