Skocz do zawartości

W jakie gry gracie i jakie polecacie?? 2022 edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 61k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Jako, że spędziłem tydień w Kolonii na gamescom to pomyslałem, że napiszę parę słów dla szanownych formumowiczów o tym, jak było i co robiłem. Niestety albo stety większość czasu spędziłem na naszym H

• Wlasnie skonczylem Cannon Fodder na Amidze 😛 Nie bylo latwo - normalne savy nie jakis tam save state'y 😄 (Tak NA PRAWDE wyglada screen po skonczeniu giery 😄 WARTO BYLO katowac sie przez 24 misje.

• Nie mogłem wytrzymać i muszę polecić tą produkcję 😄 głównie dlatego że robiłem tam enviro przez 2 lata, ale tak serio to całkiem porządna gra wyszła    

Posted Images

Napisano
  • Autor
1 hour ago, SebastianSz said:

To ile tych miliardów ludzi kupiło AC Shadows, bo się zgubiłem :P

Tryliony sprzedanych kopii, kwadryliony aktywnych użytkowników w jednym momencie i oktogiliardy dolarów zarabiane dziennie! ;)

ceo ubisoftu dodaje

Napisano
  • Autor

Stracić 96% wyceny giełdowej to niejeden cryptocoin by się nie powstydził takiego wyniku :)

Ubisoft już 96 procent od szczytu. Bił wyceną najdroższy CD Projekt, teraz polska spółka jest 10 razy większa - Bankier.pl

Cmentarzysko kryptowalut: ponad połowa cyfrowych aktywów nie przetrwała próby czasu - Bankier.pl

Robi wrażenie ile coinów padło w samym 2025, oby w tym roku tyle startupów ai padło :)

Napisano

Mam w planach przejście całej serii Assassin's Creed. Tylko pół rok temu utknąłem na Syndicate xD nie że coś trudnego, tylko po prostu nie mam czasu grać i też włączam inne gierki. Można powiedzieć, że trochę przerwa, ale generalnie uwielbiam.

Napisano
  • Autor
4 hours ago, Klaro said:

Mam w planach przejście całej serii Assassin's Creed. Tylko pół rok temu utknąłem na Syndicate xD nie że coś trudnego, tylko po prostu nie mam czasu grać i też włączam inne gierki. Można powiedzieć, że trochę przerwa, ale generalnie uwielbiam.

W nawiązaniu do nieudolnego i słusznie usuniętego reklamo postu

2026-01-23-17-26-56-Greenshot.png

Napisano

Jak się kończą wojny między corpo... ano jakoś takoś...takie njusy zawsze mnie cieszą, bo zawsze znaczą pozytywną zmianę dla mnie maluczkiego... 🤣

The Verge
No image preview

Epic and Google have a secret $800 million Unreal Engine...

Epic disputes that it impacts their ongoing antitrust dispute.