Skocz do zawartości

W jakie gry gracie i jakie polecacie?? 2022 edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 62,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Jako, że spędziłem tydień w Kolonii na gamescom to pomyslałem, że napiszę parę słów dla szanownych formumowiczów o tym, jak było i co robiłem. Niestety albo stety większość czasu spędziłem na naszym H

• Wlasnie skonczylem Cannon Fodder na Amidze 😛 Nie bylo latwo - normalne savy nie jakis tam save state'y 😄 (Tak NA PRAWDE wyglada screen po skonczeniu giery 😄 WARTO BYLO katowac sie przez 24 misje.

• Nie mogłem wytrzymać i muszę polecić tą produkcję 😄 głównie dlatego że robiłem tam enviro przez 2 lata, ale tak serio to całkiem porządna gra wyszła    

Posted Images

Napisano
  • Autor
1 hour ago, SebastianSz said:

To ile tych miliardów ludzi kupiło AC Shadows, bo się zgubiłem :P

Tryliony sprzedanych kopii, kwadryliony aktywnych użytkowników w jednym momencie i oktogiliardy dolarów zarabiane dziennie! ;)

ceo ubisoftu dodaje

Napisano
  • Autor

Stracić 96% wyceny giełdowej to niejeden cryptocoin by się nie powstydził takiego wyniku :)

Ubisoft już 96 procent od szczytu. Bił wyceną najdroższy CD Projekt, teraz polska spółka jest 10 razy większa - Bankier.pl

Cmentarzysko kryptowalut: ponad połowa cyfrowych aktywów nie przetrwała próby czasu - Bankier.pl

Robi wrażenie ile coinów padło w samym 2025, oby w tym roku tyle startupów ai padło :)

Napisano

Mam w planach przejście całej serii Assassin's Creed. Tylko pół rok temu utknąłem na Syndicate xD nie że coś trudnego, tylko po prostu nie mam czasu grać i też włączam inne gierki. Można powiedzieć, że trochę przerwa, ale generalnie uwielbiam.

Napisano
  • Autor
4 hours ago, Klaro said:

Mam w planach przejście całej serii Assassin's Creed. Tylko pół rok temu utknąłem na Syndicate xD nie że coś trudnego, tylko po prostu nie mam czasu grać i też włączam inne gierki. Można powiedzieć, że trochę przerwa, ale generalnie uwielbiam.

W nawiązaniu do nieudolnego i słusznie usuniętego reklamo postu

2026-01-23-17-26-56-Greenshot.png

Napisano

Jak się kończą wojny między corpo... ano jakoś takoś...takie njusy zawsze mnie cieszą, bo zawsze znaczą pozytywną zmianę dla mnie maluczkiego... 🤣

The Verge
No image preview

Epic and Google have a secret $800 million Unreal Engine...

Epic disputes that it impacts their ongoing antitrust dispute.
Napisano

My tu pitupitu o AI, a w Polskiej branży gier wielkie przetasowania i zmiany

https://gry.interia.pl/komiks-ksiazka/news-olga-tokarczuk-opuscila-sundog-co-z-gra-rpg-za-miliony-zloty,nId,22598520

Czyżby wielki hit i przełomowe, historyczne wręcz, dzieło stanęło pod znakiem zapytania? Otóż nie, praca nad grą wre, jak widać po stronie - masa informacji i update'ów

Sundog Games

Ibru — Sundog Games

Tak trzeba żyć, 17 baniek przytulone na “Opracowanie systemu do tworzenia nieliniowych gier RPG w silniku Unreal Engine 5, umożliwiających tworzenie spójnych psychologicznie postaci, których decyzje będą odzwierciedlały ich implikowaną psychikę, w oparciu o badania z zakresu groznawstwa, psychologii oraz technologii AI (LLM).”)

xD

Napisano
  • Autor

@SebastianSz taaa w naszej polskiej komunie nadal znajomości i swojaki "robią kariery" jak i te nagrody "od nas dla naszych" za "osiągnięcia" w dowolnej dziedzinie i kółeczku wzajemnej adoracji i do tego oczywiście premie i bonusy za tym idące. A biedota umysłowa klaszcząca uszami z podziwu bo tak mówią, że tak trzeba albo tego nie widzi albo widzi ale jak się ładnie poliże to może i im coś skapnie z pańskiego stołu jak ci co bronią tak zaciekle miliarderów sami mając tylko wypierdziane, dziurawe majtki i marzenie, że już zaraz też dostąpią zaszczytu dołączyć tego tego elitarnego klubu i na wyspę zostaną zaproszeni żeby też zjeść jakiegoś dzieciaczka i odprawić jakiś rytuał :)
I tak to się kreci ten wir w naszym szambie

Napisano

Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości w ramach Ścieżki SMART rozdysponowała 1,4 miliarda złotych wśród 201 projektów.

No to wszystko jasne. Bo to dla tych SMART... ja nie jestem, to nie dostałem. Więc nie będę się pieklił, tylko sobie pójdę zaraz do OPSu, może coś dadzą w ramach ścieżki RETARDED.