Napisano 25 Kwiecień25 Kwi Nadal nie speed, ale nei będę zakładał teczki, bo nie. Yautji rasy morskiej:
Napisano 26 Kwiecień26 Kwi Rzułty yautjacz sundajski:"Co tam somsiedzie, łokręt komsmiczny nie odpala? Chyba polowanka nie byndzie dzisiej hłe hłe"1.5 godzinki malowania
Napisano 26 Kwiecień26 Kwi 29 minut temu, SebastianSz napisał:"Co tam somsiedzie, łokręt komsmiczny nie odpala? Chyba polowanka nie byndzie dzisiej hłe hłe"jebłem XD
Napisano Poniedziałek o 10:374 dn No to i ja się dorzucę szybciorem z kuleczki. Miała być łądna buźka, potem ładna buźka elfki (oczywiście). Jednak wszystko poleciało tak samo w dziwne rejony ;) Od pyska do 3 par cycków.Antropomorficzna babeczka. @Nezumi wyzywam cię do jakiegokolwiek sculpcika/
Napisano Poniedziałek o 16:524 dn Akurat miałem godzinkę na wszystko x Edytowane Poniedziałek o 16:534 dn przez yarosh
Napisano Wtorek o 00:563 dn Wybaczcie, po calym dniu drukowania obrazkow spier.. kompo. Kolory chociaz sie obronia :D
Napisano Wtorek o 07:023 dn 6 hours ago, Kalberos said:Wybaczcie, po calym dniu drukowania obrazkow spier.. kompo. Kolory chociaz sie obronia :DComposition is overrated :) Świetny speedzik!
Napisano Wtorek o 19:562 dn co prawda nie speedpaint tylko jakieś tam moje rozkminki, ale a) obrazekb) na szybko
Napisano Wczoraj o 18:32 1 dn Autor Te dwa ostatnie evirosy bardzo plastyczne @ZiN Niemal jak z plasteliny, podoba mi się to.
Napisano 2 godziny temu2 godz Fajne rzeczy wrzucacie. Ten wątek mnie mobilizuje do robienia czegokolwiek kreatywnego poza robotą.Wrzucam takie oto coś. Żadnych refek ani nic nie używałem bo skończyło by się nie na 1,5h a 8 i trafiło by na zawsze "do szyflady".Inspirowałem się trochę Ghibli, bo czasem z dzieciakami ogądamy ich animacje. Nie stylem oczywiście ale raczej dynamiką z jaką poruszają się ich postacie. Edytowane 2 godziny temu2 godz przez michalo