Napisano 19 godzin temu19 godz W dniu 5.05.2025 o 10:09, HollyMolly napisał:Fajne te brushe Wojtka, szkoda, ze na Krite. Szukam wlasnie fajnych teksturek.Polecam zapoznać się z Kritą, to nie muszą być od razu pełne przenosiny i pożegnanie z codziennym programem którego używasz. Krita jest darmowa, możesz sobie zainstalować i zrobić w niej mały kącik do luźnej zabawy fajnymi pędzelkami, a na codzień używać tego, co zwykle.
Napisano 18 godzin temu18 godz 1 hour ago, EthicallyChallenged said:Polecam zapoznać się z Kritą, to nie muszą być od razu pełne przenosiny i pożegnanie z codziennym programem którego używasz. Krita jest darmowa, możesz sobie zainstalować i zrobić w niej mały kącik do luźnej zabawy fajnymi pędzelkami, a na codzień używać tego, co zwykle. Dzięki za odpowiedź! Jesteś kolejną osobą, która poleca Kritę — muszę się w końcu pobawić tym programem.
Napisano 18 godzin temu18 godz @HollyMolly no właśnie polecam zawsze, wszędzie i każdemu, aby chociaż spróbowali, bo dzięki Kricie mogłem pożegnać się w pracy i z Adobe i z Windowsem i za to mam wielki szacun, wdzięczność i sentyment do Krity i jej twórców
Napisano 16 godzin temu16 godz Dlaczego nikt nie powiedzial, ze w Kricie mozna animowac?Fajna niespodzianka.
Napisano 15 godzin temu15 godz 26 minut temu, HollyMolly napisał:Dlaczego nikt nie powiedzial, ze w Kricie mozna animowac?bo nikt nie pytał lol. Super dziobak fajnie biega
Napisano 14 godzin temu14 godz Chcialem wrzucic nagrany proces z procreate ale jest za duzy:(udało się wrzucić na yt https://youtu.be/mOvP0vsXKXY@EthicallyChallenged dziekowa za kompresje :D speedpaint_2.mp4 Edytowane 13 godzin temu13 godz przez Kalberos
Napisano 10 godzin temu10 godz Autor Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣
Napisano 10 godzin temu10 godz 24 minuty temu, kengi napisał(a):Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣Feng to legenda :D tak jak i James Paick
Napisano 9 godzin temu9 godz 45 minut temu, kengi napisał(a):Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣Nie jestes jedyny, kto nie kopiowal albumow star wars niech pierwszy rzuci kamieniem XD
Napisano 7 godzin temu7 godz fengh i jego szkoła to był kosmos pobudzało to niesamowicie wyobraźnię i chęć odnalezienia się jako cząstka tego biznesu
Napisano 5 godzin temu5 godz 1 godzinę temu, yarosh napisał(a):fengh i jego szkoła to był kosmos pobudzało to niesamowicie wyobraźnię i chęć odnalezienia się jako cząstka tego biznesuTak było a teraz człowiek myśli co tu dalej w życiu robic. Na co sie przebranżowić :D