Napisano Wczoraj o 08:19 1 dn W dniu 5.05.2025 o 10:09, HollyMolly napisał:Fajne te brushe Wojtka, szkoda, ze na Krite. Szukam wlasnie fajnych teksturek.Polecam zapoznać się z Kritą, to nie muszą być od razu pełne przenosiny i pożegnanie z codziennym programem którego używasz. Krita jest darmowa, możesz sobie zainstalować i zrobić w niej mały kącik do luźnej zabawy fajnymi pędzelkami, a na codzień używać tego, co zwykle.
Napisano Wczoraj o 09:28 1 dn 1 hour ago, EthicallyChallenged said:Polecam zapoznać się z Kritą, to nie muszą być od razu pełne przenosiny i pożegnanie z codziennym programem którego używasz. Krita jest darmowa, możesz sobie zainstalować i zrobić w niej mały kącik do luźnej zabawy fajnymi pędzelkami, a na codzień używać tego, co zwykle. Dzięki za odpowiedź! Jesteś kolejną osobą, która poleca Kritę — muszę się w końcu pobawić tym programem.
Napisano Wczoraj o 09:45 1 dn @HollyMolly no właśnie polecam zawsze, wszędzie i każdemu, aby chociaż spróbowali, bo dzięki Kricie mogłem pożegnać się w pracy i z Adobe i z Windowsem i za to mam wielki szacun, wdzięczność i sentyment do Krity i jej twórców
Napisano Wczoraj o 11:42 1 dn Dlaczego nikt nie powiedzial, ze w Kricie mozna animowac?Fajna niespodzianka.
Napisano Wczoraj o 12:08 1 dn 26 minut temu, HollyMolly napisał:Dlaczego nikt nie powiedzial, ze w Kricie mozna animowac?bo nikt nie pytał lol. Super dziobak fajnie biega
Napisano Wczoraj o 13:43 1 dn Chcialem wrzucic nagrany proces z procreate ale jest za duzy:(udało się wrzucić na yt https://youtu.be/mOvP0vsXKXY@EthicallyChallenged dziekowa za kompresje :D speedpaint_2.mp4 Edytowane wczoraj o 14:54 1 dn przez Kalberos
Napisano Wczoraj o 17:15 1 dn Autor Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣
Napisano Wczoraj o 17:40 1 dn 24 minuty temu, kengi napisał(a):Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣Feng to legenda :D tak jak i James Paick
Napisano Wczoraj o 18:03 1 dn 45 minut temu, kengi napisał(a):Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣Nie jestes jedyny, kto nie kopiowal albumow star wars niech pierwszy rzuci kamieniem XD
Napisano 23 godziny temu23 godz fengh i jego szkoła to był kosmos pobudzało to niesamowicie wyobraźnię i chęć odnalezienia się jako cząstka tego biznesu
Napisano 21 godzin temu21 godz 1 godzinę temu, yarosh napisał(a):fengh i jego szkoła to był kosmos pobudzało to niesamowicie wyobraźnię i chęć odnalezienia się jako cząstka tego biznesuTak było a teraz człowiek myśli co tu dalej w życiu robic. Na co sie przebranżowić :D
Napisano 15 godzin temu15 godz 5 godzin temu, Kalberos napisał(a):Tak było a teraz człowiek myśli co tu dalej w życiu robic. Na co sie przebranżowić :DNo ja z kolei myślałem że uda mi się w końcu przebranżowić w tą branże i w końcu będę mógł zaistnieć, a tu ponury chichot wszechświata 😆
Napisano 8 godzin temu8 godz 7 godzin temu, yarosh napisał(a):No ja z kolei myślałem że uda mi się w końcu przebranżowić w tą branże i w końcu będę mógł zaistnieć, a tu ponury chichot wszechświata 😆No widzisz;D tak mi tym ej aj obrzydzaja to wszystko ze chce tym jebnac w koncu i zajac sie car designem i car detailingiem. Jak narazie mi to nie wychodzi.
Napisano 8 godzin temu8 godz polka dot nie odpisałem wcześniej bo nie chciałem zamieszczać pustego posta.
Napisano 7 godzin temu7 godz Autor Znowu copic + piórko ale mordy tym razem.I pytanie mam, czy Harison Opel podobny wyszedł? Bo się dowiedziałem o koncepcie Zetki Van Dycka i wydaje się, że jest coś na rzeczy. Edytowane 7 godzin temu7 godz przez kengi
Napisano 7 godzin temu7 godz 26 minut temu, kengi napisał(a):pytanie mam, czy Harison Opel podobnyPodobny choć szczęka wydaje się ciut za krótka łagodna ? Takie wrazen
Napisano 6 godzin temu6 godz Jednak trzeba było te 20 lat temu zapisać się do szkoły fenga 😆 to bym nie miał problemu z rysowaniem Edytowane 6 godzin temu6 godz przez yarosh