Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
W dniu 5.05.2025 o 10:09, HollyMolly napisał:

Fajne te brushe Wojtka, szkoda, ze na Krite. Szukam wlasnie fajnych teksturek.

Polecam zapoznać się z Kritą, to nie muszą być od razu pełne przenosiny i pożegnanie z codziennym programem którego używasz. Krita jest darmowa, możesz sobie zainstalować i zrobić w niej mały kącik do luźnej zabawy fajnymi pędzelkami, a na codzień używać tego, co zwykle.

image.png

• Odpowiedzi 170
  • Wyświetleń 7,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
1 hour ago, EthicallyChallenged said:

Polecam zapoznać się z Kritą, to nie muszą być od razu pełne przenosiny i pożegnanie z codziennym programem którego używasz. Krita jest darmowa, możesz sobie zainstalować i zrobić w niej mały kącik do luźnej zabawy fajnymi pędzelkami, a na codzień używać tego, co zwykle.

image.png

Dzięki za odpowiedź! Jesteś kolejną osobą, która poleca Kritę — muszę się w końcu pobawić tym programem.

IMG_20250513_102219.jpg

Napisano
  • Autor

doodles-ships-01.jpg

Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣

Napisano
24 minuty temu, kengi napisał(a):

doodles-ships-01.jpg

Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣

Feng to legenda :D tak jak i James Paick

Napisano
45 minut temu, kengi napisał(a):

Nie jestes jedyny, kto nie kopiowal albumow star wars niech pierwszy rzuci kamieniem XD

podracejoined.jpg

Napisano

fengh i jego szkoła to był kosmos pobudzało to niesamowicie wyobraźnię i chęć odnalezienia się jako cząstka tego biznesu

XCVB.jpg

Napisano
1 godzinę temu, yarosh napisał(a):

fengh i jego szkoła to był kosmos pobudzało to niesamowicie wyobraźnię i chęć odnalezienia się jako cząstka tego biznesu

XCVB.jpg

Tak było a teraz człowiek myśli co tu dalej w życiu robic. Na co sie przebranżowić :D

Napisano
5 godzin temu, Kalberos napisał(a):

Tak było a teraz człowiek myśli co tu dalej w życiu robic. Na co sie przebranżowić :D

No ja z kolei myślałem że uda mi się w końcu przebranżowić w tą branże i w końcu będę mógł zaistnieć, a tu ponury chichot wszechświata 😆

orca-image-1387769567.jpeg.jpeg

Napisano
7 godzin temu, yarosh napisał(a):

No ja z kolei myślałem że uda mi się w końcu przebranżowić w tą branże i w końcu będę mógł zaistnieć, a tu ponury chichot wszechświata 😆

orca-image-1387769567.jpeg.jpeg

No widzisz;D tak mi tym ej aj obrzydzaja to wszystko ze chce tym jebnac w koncu i zajac sie car designem i car detailingiem. Jak narazie mi to nie wychodzi.

Napisano
  • Autor

Znowu copic + piórko ale mordy tym razem.

I pytanie mam, czy Harison Opel podobny wyszedł? Bo się dowiedziałem o koncepcie Zetki Van Dycka i wydaje się, że jest coś na rzeczy.

doodles-portraits-02.jpg

Edytowane przez kengi

Napisano
26 minut temu, kengi napisał(a):

pytanie mam, czy Harison Opel podobny

Podobny choć szczęka wydaje się ciut za krótka łagodna ? Takie wrazenorca-image-338082710.jpeg.jpeg

Napisano

Jednak trzeba było te 20 lat temu zapisać się do szkoły fenga 😆 to bym nie miał problemu z rysowaniemorca-image--675250725.jpeg.jpeg

Edytowane przez yarosh