Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
W dniu 5.05.2025 o 10:09, HollyMolly napisał:

Fajne te brushe Wojtka, szkoda, ze na Krite. Szukam wlasnie fajnych teksturek.

Polecam zapoznać się z Kritą, to nie muszą być od razu pełne przenosiny i pożegnanie z codziennym programem którego używasz. Krita jest darmowa, możesz sobie zainstalować i zrobić w niej mały kącik do luźnej zabawy fajnymi pędzelkami, a na codzień używać tego, co zwykle.

image.png

• Odpowiedzi 197
  • Wyświetleń 8,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano
1 hour ago, EthicallyChallenged said:

Polecam zapoznać się z Kritą, to nie muszą być od razu pełne przenosiny i pożegnanie z codziennym programem którego używasz. Krita jest darmowa, możesz sobie zainstalować i zrobić w niej mały kącik do luźnej zabawy fajnymi pędzelkami, a na codzień używać tego, co zwykle.

image.png

Dzięki za odpowiedź! Jesteś kolejną osobą, która poleca Kritę — muszę się w końcu pobawić tym programem.

IMG_20250513_102219.jpg

Napisano
  • Autor

doodles-ships-01.jpg

Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣

Napisano
24 minuty temu, kengi napisał(a):

doodles-ships-01.jpg

Przez te powroty tak poleciałem w sentymenty, że aż mi się Feng Zhu przypomniał huehue. 🤣

Feng to legenda :D tak jak i James Paick

Napisano
45 minut temu, kengi napisał(a):

Nie jestes jedyny, kto nie kopiowal albumow star wars niech pierwszy rzuci kamieniem XD

podracejoined.jpg

Napisano

fengh i jego szkoła to był kosmos pobudzało to niesamowicie wyobraźnię i chęć odnalezienia się jako cząstka tego biznesu

XCVB.jpg

Napisano
1 godzinę temu, yarosh napisał(a):

fengh i jego szkoła to był kosmos pobudzało to niesamowicie wyobraźnię i chęć odnalezienia się jako cząstka tego biznesu

XCVB.jpg

Tak było a teraz człowiek myśli co tu dalej w życiu robic. Na co sie przebranżowić :D

Napisano
5 godzin temu, Kalberos napisał(a):

Tak było a teraz człowiek myśli co tu dalej w życiu robic. Na co sie przebranżowić :D

No ja z kolei myślałem że uda mi się w końcu przebranżowić w tą branże i w końcu będę mógł zaistnieć, a tu ponury chichot wszechświata 😆

orca-image-1387769567.jpeg.jpeg

Napisano
7 godzin temu, yarosh napisał(a):

No ja z kolei myślałem że uda mi się w końcu przebranżowić w tą branże i w końcu będę mógł zaistnieć, a tu ponury chichot wszechświata 😆

orca-image-1387769567.jpeg.jpeg

No widzisz;D tak mi tym ej aj obrzydzaja to wszystko ze chce tym jebnac w koncu i zajac sie car designem i car detailingiem. Jak narazie mi to nie wychodzi.

Napisano
  • Autor

Znowu copic + piórko ale mordy tym razem.

I pytanie mam, czy Harison Opel podobny wyszedł? Bo się dowiedziałem o koncepcie Zetki Van Dycka i wydaje się, że jest coś na rzeczy.

doodles-portraits-02.jpg

Edytowane przez kengi

Napisano
26 minut temu, kengi napisał(a):

pytanie mam, czy Harison Opel podobny

Podobny choć szczęka wydaje się ciut za krótka łagodna ? Takie wrazenorca-image-338082710.jpeg.jpeg

Napisano

Jednak trzeba było te 20 lat temu zapisać się do szkoły fenga 😆 to bym nie miał problemu z rysowaniemorca-image--675250725.jpeg.jpeg

Edytowane przez yarosh

Napisano
  • Autor

Thx. Z tą metodą pierwszy raz czuję, że coś rzeczywiście się ruszyło z podobieństwem. Wcześniej nie bardzo cokolwiek mi wychodziło. Teraz jeszcze nie jest tak jak bym chciał, ale przynajmniej widać nadzieję hehe.

Z filmiku próba, więc się trochę ruszał. Ale i tak chyba widać kto to?

sagan.jpg

Napisano

Witam wszystkich serdecznie, mam nadzieję że mail jak i mnie, zastał Was w zdrowiu.

Świetne prace! :)

Szkic ode mnie: Kąpiele są ważne, byle nie za częste.

takishaman_cyborg_bath-V1.png

Edytowane przez takashmen
img

Napisano

69766204_2386006068278834_2203437107542753280_n.jpg71075787_914029698970060_2448193270673571840_n.jpg71201017_396819077885045_8223857461161885696_n.jpgjak zwykle na kolanie miks pomysłów inspiracji i wprawek, wszystko na kiedyś xD, czyli do szuflady

Napisano
1 hour ago, Jedaith said:

Hej, to i ode mnie nieśmiała próba okiełznania walorurys.png

Hej, podczas robienia takiego studium walorowego skup się bardziej na plamach waloru niż granicach obiektów, zignoruj tekstury i faktury, podejmuj decyzję o dużych płaszczyznach, co jest w świetle co w cieniu, nie śpiesz się.

Zwracaj większą uwagę na rysunek, krowa która powinna być bohaterem tego szkicu ma bardzo ciekawe kanciaste formy.
Jeśli coś ma ten sam walor to nie oddzielaj tego liną, spróbuj opisać to poprzez kontrast, zmianę ustawienia plam waloru. Lub też pozwól krawędzi nie zaistnieć, mamy wtedy przypadek "lost edge"

valor-map-crunch-OPv1.png