Napisano Czwartek o 18:002 dn Ostatnio spodobał mi się styl czarny + złoto. Dorzuciłem do tego sobie jeszcze japońską kintsugi i wyszedł mi taki koncept - siekierka na waszą cześć :)
Napisano Czwartek o 18:072 dn Kurde, że tak sobie komentować nie można. Aż teraz nie wiem co powiedzieć...W końcu udało mi się randomową nude elfkę zrobić. Tzn portrecik tylko..
Napisano Czwartek o 19:351 dn Autor To ja mam pytanie w takim razie😉 🤣 Edytowane Czwartek o 19:391 dn przez kengi
Napisano Wczoraj o 04:00 1 dn Widziałem, że niektórzy wrzucali starsze prace, to dorzuce swojego speeda (Jessica Chastain)https://pl.wikipedia.org/wiki/Jessica_Chastain#/media/Plik:Jessica_Chastain-64631_(cropped).jpg Edytowane wczoraj o 04:19 1 dn przez jakubziom
Napisano 21 godzin temu21 godz tak mi się wymyśliło, muszę jednak więcej ćwiczeń porobić, bo nie mogę zrobić tego, co bym chciał ;]
Napisano 7 godzin temu7 godz 14 hours ago, yarosh said:tak mi się wymyśliło, muszę jednak więcej ćwiczeń porobić, bo nie mogę zrobić tego, co bym chciał ;]Cześć @yarosh A co byś chciał zrobić z takim szkicem jaki jest twój cel, wyrenderowany realistycznie potwór?Zrobiłeś coś co jest dobrym początkiem do dalszej pracy, nie zostawiaj tego, spróbuj popracować nad tym dalej :)Dodatkowe pytania które mam do Ciebie: czy jest jakiś konkretny powód z którego używasz tak dużej ilości czerni? Pytam, bo po zastosowaniu "levels" wyłonił się spod niej fajny line art, który jest dobrym początkiem do pracy nad tym stworkiem: screenA poniżej mój over, jeśli ArtDirector wysłał mi taki szkic z zadniem pociągnięcia go dalej, starałem się pozostać jak najbliżej twojej idei, są w niej fajne elementy, fajnie rozrysowane ręce, które potraktowałem jako dodatkową parę, dodając przednie łapy dla balansu.Znalazłem kilka refek, tak żeby wesprzeć się podczas szkicowania, skupiłem się na anatomii, dodaniu nakładających się form, tak żeby dookreślić przestrzeń. Proces line artu jest dla mnie wielowarstwowy, po poprawki nanosze na kolejnych warstwach, gdzie poprzednia jest widoczna jak kalka, rysuję i wymazuję, pomiędzy etapami dodałem jeszcze walorowe formy pod spód, tak żeby zainspirować się do dalszego line artu, nie używam białego do tła, za duży kontrast.I na koniec myślę przydatny film, gość ma dużo merytorycznego kontentu jeśli chodzi o line art.https://www.youtube.com/watch?v=XoPOajk9Zl0 Edytowane 7 godzin temu7 godz przez takashmen literówki