..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 Badyl: przesiadz sie na mentalla :D Ja to zrobilem i nie zaluje :) DamusTo mi kazal hehehehe damusTo: czlowieku shize wprowadzasz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 patrzylem, damusTo patrzylem, patrzylem i patrzylem :) mentall... hehe ciemna strona mocy, "przeeeejdz na meeentaaalllla". ja po prostu nie czaje w tym mentallu wogle nawet shaderow. gdybym wiedzial chcociaz gdzie wrzucic teksture albo cos ustawic to by bylo dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 Nie taki djabeł straszny ;P Nie shize Wiktor tylko historię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 model piękny, jak dla mnie możesz już texturować :D ale to niezmienia faktu, że na zlocie mówiłeś, że skończysz Kübelwagen'a !! mam nadzieje, że za niego też się zabierzesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 hmm pisze tego posta drugi raz wiec nie bede sie juz silil... po pierwsze dzieki dzieki :) cala hece z v-rayem wywolala rama fotela pasazera.. ochudzony o paredziesiat tysiecy poly, z nowa podloga (nowa jakosc w przystepnej cenie) i wogole rozowo-fioletowy ! :) specjalnie dla Freedom Fightera: i la siata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 Ja cie normalnie za te róże zamorduje, nie różowym terenówkom ala Doda czy Mandaryna mówimy stanowcze NIE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 ładny ten różowy, kilka kwiatków i pacyfa na masce... mogło by cos z tego być;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 No! Mi tam sie tak bardziej podoba, bardziej zawadiacko:P Dzięki za te rendery:) Ten różowy na żółtym troche dziwnie wygląda ale takie chyba było zamierzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 dobra o rozowym juz nie mowmy... :) (choc mialem przez chwile rozowe podloze dac :>) kurcze.. MF wyskoczyl z takim williskiem, ze wstyd sie juz tu pokazywac.. no najwyzej :) poczatek tekstur, powidzcie czy w dobra strone ide, poki jeszcze za duzo sie nie napocilem ;) aha, na bokach maski powinny byc numery, juz sa, ale do zobaczenia dopiero na nastepnym upie pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 swietne!! swiatla super :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 swiatła rzeczywiscie wyjszły jak zywe:) ten bump mi sie srednio podoba powiem szczerze...wolałnym jednak zeby był odrobine gładszy...i podnies tą szybe ! :) Model zacny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Nice :D:D Pokaż teksturki jak możesz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Światełka ładne, ale bump to za duży. Wygląda jak z odlewanego korpusu Shermana ;). Trzeba było na całość dać ten materiał, bo chyba nie jedziesz po UVW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 unwrapuje po kolei co wieksze elementy i maluje na nie teksture. no bum to faktycznie troche za bardzo :) ale przyznam sie ze nie zaluje uvw na srubki i inne male badziewia :P dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Ale jest sens? Można to proceduralnie załatwić + decal na napisy, gwiazde itp. Chociaż ja oczywiście zawsze wspieram maniakalne rozwiązania ;). Z niecierpliwością czekam na jeepka w pełnym malowaniu. Pozdro i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 i podnies tą szybe ! Nie słuchaj go!! Zostaw jak jest! Jak nie rózowy to oczoje*** pomarańczowy:D Mi sie podoba. Pozdrawiam! ps. nie słuchaj go!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 7 Listopad 2006 Autor Share Napisano 7 Listopad 2006 po trochu po trochu nikomu sie nie spieszy :) ten bump na zderzaku jest juz mniejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Troszke dziwny jest bierznik w tyh oponach... Jak dla mnie to on nie pasuje... dobra robota... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 aha, nio i szyba troszke nierelanie... zbyt ciemna jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 7 Listopad 2006 Autor Share Napisano 7 Listopad 2006 przyciemniana szyba to najnowszy lansik z frontu afrykanskiego :D tak naprawde to jakies odbicia sie tam odbijaja i sa odbite. a co do opon - to nie slucham opini ludzi, ktorzy w takiej pogardzie maja ortografie! :) no, a powaznie to powiedzmy, ze bieznik jest bardzo zuzyty... wiem, ze wszyscy patrza na oponki z Willysa MF i sa inne. no wiec moje to sa te same (:P) tylko 3 lata i dwa fronty pozniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 barsjanska basakra :D tzn masakryczna pracka :D swietny modelik o renderze nie wspomne nawet :D OGIEN dajesz reszte :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 dobre...2 lata i trzy fronty...:) no, jak sie słuchasz starszych to odrazu lepiej!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Miodek normalnie miodek taki ze hejjj :) EDIT: ooooo moj 1000 post :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Nono, dobrze że ruszyłeś teksturki :) Ale popraw ten bieżnik bo trochę odstaje od całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 nie ruszaj bieżnika!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 no model bardzo ładny i starany no poza tym bieżnikiem texturki zaczynają wyglądać ciekawie powodzenia w dalszej pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Na moim monitorku wyglada swietnie, ale to mały monitrek bo ciągne z gprs :p Dawaj dalej, swiatła pracują ładnie ale mało mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 hir aj goł egejn jak to steka mandaryna. dzieki dziewczyny, milo, ze sie podoba. bieznik taki zostanie, bo mi sie tak podoba hehe :) co myslicie o takich oponkach? ten blotnik juz jest poprawiony. nie bede robil nowych opon, ale zrobie az to nowe fotele. do zmapowania jeszcze najwieksza czesc, karoseria czyli. wogole... mam pomysl na scenke, w ktorej polowy detali nie bedzie widac, a srodka i tylu to na pewno, no ale co tam :) bleh, w sumie to i dobrze bo jak patrze na ta kierownice to nie moge... :P aha, ma ktos moze pod reka sposobik jak zrobic swiatlo odblaskowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Bieżnik jest dobry jak na 3 lata i 2 fronty ale ten na kole zapasowym nie bardzo, chyba ze było używane według mnie powinien być mniej wyjeżdżony. Ale to jest nieważne, całość jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 jeszcze sporo do zrobienia jezeli chodzi o tekstury ale widac ze idziesz w dobra strone, powodzenia! pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 9 Listopad 2006 Autor Share Napisano 9 Listopad 2006 dzieki ;) aha ponawiam pytanko: wie ktos jak zrobic przekonywujace swiatlo odblaskowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 Super, jak dla mnie o wiele lepiej niż ta zieleń. Tylko troche go pobrudz jeszcze może :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 duzo dobre , swietny model :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Bardzo ładnie, ale chyba za bardzo w panzeragrau pojechałeś. Ja wiem że amerykanie mieli paskudny odcień zieleni, ale mimo wszystko warto się trzymać bliżej realizmu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Ogólnie wrażenie jest pozytywne :)... Ale popieram Hynola i zrób go jednak w kolorze oliwkowym. Salut ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 10 Listopad 2006 Autor Share Napisano 10 Listopad 2006 przy tym kolorze chyba zostane... uff mecze sie z tymi hdri i za ch... eee.. chiny nie moge dojsc czemu ta szyba jest taka ciemna. ma ktos namiar na jakas ladna mapke z zachmurzonym niebem? pliz.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 O pół odcienia ciemniejszy i bedzie genialny...dokładnie o jaki mi chodziło...ale juz jest dobrze...swietny model.Powiedz cos o scenerii w jakiej go umiescisz? Pozdrowionka wierny Badylu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Może głupie pytanie, ale jaką grubość ma szyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 szybye są tak ciemne pewnie od odbić z hdri... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 też podejrzewam, że to wina hdri.. ale jak temu zapobiec?.. każda szyba to 2x plane - chciałem zrobić mapy brudu z przodu i tyłu. z kolorkiem jeszcze pokombinuje - kliment nakazuje i karci :D:D a co do scenerii, to nie będę jeszcze nic pisał, bo a nóż nie wypali i bedzie tylko shame on me :) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 No wyglada to przekonywujaco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 szlag mnie trafi z ta szyba!! :[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Ja bym te zakurzenia na szybie widział bardziej tak: Troche dziwnie to wygląda ale to chyba juz wina Willysowych wycieraczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Freedom Fighter ma racje... Wygladaloby to o niebo lepiej... Poza tym wydaje mi sie ze wybrales zly typ szkla jak na szybe samochodu bo strasznie znieksztalca - tak sie mi wydaje przynajmniej... (patrz na odbicia siedzen w szybie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 heh wycieraczki byly krzywo :P chyba uporalem sie z szyba, chyba uporalem sie z oswietleniem (pochmurne popoludnie) i wogole uporalem sie chyba z Willysem :D myslalem juz nad scenka, w ktora go wsadze.. wiec ogolnie bedzie to kawalek kamienicy z ulica i chodnikiem. brzydki jesienny dzien kampanii w normadii. no i dżipek zaparkowany przed wejsciem do budynku. juz rozgladalem sie za fotami budynkow, choc moze wykorzystam jakas zabytkowa kamienice wrocławska. jeszcze bede myslal, nie spieszy sie mi ;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 rewelacyjny model... to samo się tyczy texturek :) respekt Szyba dużo lepiej (ale mam wrażenie, że ze bardzo widzć brushowanie w PSie ) (może już było wyjaśniane.. ale o co chodzi z tym 2/3 ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 dzieki krzyhhh :) to 2/3 to jest pewnie jakies oznaczenie przynaleznosci do czegostam :) ogolnie pojazd jest w malowaniu i oznakowaniu 1. Batalionu 1. Polskiej Samodzielnej Brygady Spadochronowej z okresu operacji "Market Garden" w Holandii, wrzesień 1944r. na rysunkach ma tabliczke z 2/3 to i ja taka zrobilem :) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Szyba na drugim renderze wygląda super. Dokładnie tak jak to sobie wymarzyłem;D Cały model jest rewelacyjny. Super robota, Gratulacje. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Swietnie - nic dodac nic ując. Mogłbym zobaczyc swiatła? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 wycieraczki na serio latały tak każda sobie?? pytam sie jako laik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi