Napisano 22 Styczeń 200520 l zrobilem sobie environmencik, utrzymujac troche chinskie klimaty jak z poprzedniego speed painta. calosc zajela mi kolo 12h . poczatkowo zamiast lampionow byla biala jajowata konstrukcja, niestety nie przeszla prania :)
Napisano 22 Styczeń 200520 l wow...... swietnie..... klimatyczne to to i te lampiony odbijajace sie w wodzie. Adoptuj mnie:] A tak na marginesie w jakiej to rozdzielczosci jest?;]
Napisano 22 Styczeń 200520 l :O... Gdzie moja szczęka... Małe pytanko: Po co pokazujesz tu swoje pracki? I tak każdy będzie zachwycony i nikt nie będzie w stanie znaleźć błędów, bo ich nie ma :D:D:D
Napisano 22 Styczeń 200520 l czy mi się wydaje czy trochę krzywo tu jest? znowu coś kombinowałeś z perspektywą? obrazek wypaśny; aż trudno uwierzyć, że takie rzeczy maluje sie tabletm.
Napisano 22 Styczeń 200520 l o q...nie no tym mnie kolego sympatyczny rozwaliles...co jak co...progress z pracy na prace niesamowity...zgodze ze z dzudzu ze miejscami troche praca sie rozmija z perspektywa...ale dodatkowy enigmatyzn z tego wynika...:) cheers...
Napisano 22 Styczeń 200520 l No i cholera teraz mam problem bo nie wiem co dac na tapetę :( Tyle ostatnio dobrych prac na forum się pokazało...
Napisano 22 Styczeń 200520 l W 12 godzin to ja bym nawet takiej trawy nie zrobił!! Nie wiem czy Ci ktoś już to mówił, ale:Masz talent chłopie, masz talent.........:DDD
Napisano 22 Styczeń 200520 l 1. czemu to jeszcze nie jest w rekomendacjach 2. Adek - chyba czas cos dodac do zlotej galerii ;] 3. tak dobrego renderu nawet trudno znalesc ... 4. Wow 5. lol 6. odkupujesz mi szczeke ja nie wiem jak to robisz ale robisz i rob bo to jest genialne ... 7. itp
Napisano 22 Styczeń 200520 l ehhh, jak zobaczylem ten obrazek to myslalem ze sie na 3d przerzuciles :-) musialem sprawdzac w ktorej galerii to jest normalnie wypas nieziemski, tez tak chce. ps. fakt ze zlotej galerii przydaloby sie cos nowego
Napisano 22 Styczeń 200520 l Tiger1313 -> szacun (nic innego mi nie przychodzi do głowy) Stałe miejsce w rekomendacjach obrazkowych. --Chris-- -> OMG
Napisano 22 Styczeń 200520 l Wolę jak odpuszczasz miejscami, albo po całości jak w poprzednim chińskim... Najlepiej moim skromnym zdaniem by było gdybyś dopracował w ten sposób tylko fragmenty, a resztę zarysował...ja tak lubię przynajmniej :)
Napisano 22 Styczeń 200520 l Nooo vizka jak siem patrzy, grafik CzyDe by się takiej pracki nie powstydzil :P
Napisano 22 Styczeń 200520 l Szukam błędów....patrze....patrze....WIDZE!!!....a nie, to plamka na monitorze :) po prostu genialne
Napisano 22 Styczeń 200520 l Respect Man. Zajebista pracka. Jak widać z obrazka na obrazek jesteś coraz lepszy, aż strach pomysleć co bedzie za półroku :D Ty się gdzieś zatrudnij to bedziesz biliardy EURO zarabiał ;] PS. A i tak nie starczy na załatanie dziury budżetowej :P
Napisano 22 Styczeń 200520 l O ile kilka poprzednich twoich prac było (jak na ciebie) poprostu dobrych tak ta mnie wgniotła. Super :)
Napisano 22 Styczeń 200520 l A ja myślałem, że pokazałeś fotke z której korzystałeś, a tu patrze a to malowana pracka! Jaaaa, normalnie, żeby takie zmyłki dawać...
Napisano 22 Styczeń 200520 l Super! Właśnie Tiger, na jakich fotkach, się wzorowałeś, o ile się wzorowałeś.
Napisano 22 Styczeń 200520 l ciekawi mnie bardzo czy przy tworzeniu ogólnego konceptu w swoich pracach podpierasz się w jakiś sposób grafiką 3d ? czy budujesz sobie jakiś wstępny zarys np. prostymi bryłami ? czy też Twoje prace prace to 100% 2d ? ogólnie to jestem pod wrażeniem Twojej twórczości ... szacunek
Napisano 22 Styczeń 200520 l to nie jest 2d !!!!! :D kurde, powiedzcie, ze to nie prawda ;] bardzo mi sie podoba! pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 200520 l Niech dziecina boza ma cie w swej opiece, diable ty jeden! Kurde.. myslalem ze to zdjecie. Potem zobaczylem ze woda jest taka bardziej rysunkowa, ale domki to zdjecia, prosze, powiedz ze mam racje:P Niesamowite.. Naprawde jestem pod WIELKIM wrazeniem. Szczerze podziwiam. Pozdrawiam serdecznie.
Napisano 22 Styczeń 200520 l Autor dzudzu - z ta perspektywa to takie male zboczenie ;) za czesto powtarzane jaras- podparlem sie liniami perspektywicznymi do ktorych dostosowalem reszte obrazka.
Napisano 22 Styczeń 200520 l no to ja ze stara gadka na poczatek: trawa w odcieniach zieleni, drewno w odcieniach brazu ...itd na dodatek jakis nostalgiczno romantyczny klimat...łeee ;) no ale sklamalbym mówiac ze mi sie nie podoba. b. ładny obrazek
Napisano 23 Styczeń 200520 l AHA no to ja sie ide zamknąć w pustelni. Ta praca to cios w moją ambicje. Ile lat trzeba się bawić photoshopem ażeby machnąć coś takiego w 12 godzin? Błagam o tutorial ooo Master! Pozdrawiam i respecta
Napisano 23 Styczeń 200520 l oo bosheeeeee wymieklem, i to wszystko w ps :/ niesamowite :) pozdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200520 l cud, miód, orzeszki :) najbardziej mi się podoba pogoda, nisamowita atmosfera... gratuluję
Napisano 23 Styczeń 200520 l hehe, myslalem ze to matte :D Tiger, czy ja sie w koncu dowiem na jakim sprzecie pracujesz ? Oo
Napisano 23 Styczeń 200520 l http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=180560 Deus - sprzet sie nie liczy, licza sie umiejetnosci ;)
Napisano 23 Styczeń 200520 l Jak dla mnie - światowy poziom :) Czy mógłbyś zamieścić jakieś screeny z procesu powstawania swego dzieła ? Wielcem ciekaw czy bawiłeś się (zn. wyrysowałeś) z każdą pojedyńczą dachówką ,czy słojem w drewnianej podłodze , czy też korzystałeś ze zdjęć , filtrów , specjalnych brush'y czy innych tricków ... Pozdrawiam.
Napisano 23 Styczeń 200520 l Tiger moze otworzysz wlasna szkole rysunku i malarstwa? Nigdy bym nie pomyslal ze to rysunek... rowniez prosze o adopcje! Pozdro
Napisano 23 Styczeń 200520 l szczenka mi opadla :::) na poczatku myslalem ze to 3d, i dopiero musialem sie upewnic sprawdzajac w jakim to dziale jest :::P podziwiam, i dolaczam sie do pytania deusa - na jakim sprzecie pracujesz?:::)
Napisano 23 Styczeń 200520 l co wy tigera sprzet podziwiacie czy tigera umiejetnosci? marzy mi sie 12h video tutek ;) hehe
Napisano 23 Styczeń 200520 l Jak zobaczyłem Tę pracę, wiedziałem, że muszę się zalogować i wyrazić opinię, która może być tylko jedna: ...(kurcze, co tu napisać?)... REWELACJA! ps. Człowieku, jak Ty robisz Takie prace?
Napisano 23 Styczeń 200520 l omg czy to niejest 3d ?? na poczatku tak mi sie zdawalo wieli szacuken dla ciebie poprostu ja odpadam i chyba reszta forum tez!!
Napisano 23 Styczeń 200520 l O kurde. Jak wlaczylem zalacznik z glownej to myslalem ze to jakis zajebisty render z brazila... a tu nagle czytam ze to tablet... RESTECPA {© AliG} :)
Napisano 23 Styczeń 200520 l .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... omg. Następnym razem jak będziesz coś robił, zrób videotutka!
Napisano 23 Styczeń 200520 l aaaaaa.... eeeeee... nooooo... tego.... WOOOOOOOOOOOOOOOW niewiedziałem że takie cuś można w ps walnąć ! Wielki RESPEKT !! Miazga normalnie... łoooo... nadal nie wierze ze to nie jest foto :D
Napisano 23 Styczeń 200520 l Nawet nie mam co pisać bo już wszscy napisali wszytko co można by było napisać na temat twojej pracki. Tylko pozazdrościć umiejętności...
Napisano 23 Styczeń 200520 l How....how....howw..... MOŻE BYĆ.......:) Ale na poważnie praca jest suupet....Tym bardziej, że jako fan chińskich klimatów....ta scena jest tak świetna, że przypomina mi scenę z jednego filmu. Jest tak realisyczna, że przypomina >.....
Napisano 23 Styczeń 200520 l E no słodziutkie :). Co do minusów to na pewno perspektywa, w budynku po lewej nie widać głębi na poddaszu (strasznie płasko), trawa -taka.... ano pasują do niej typowe przywary traw 3D realizowanych teksturami ;). Dla mnie zbytnia melanholia, ale trzeba ci przyznać progresik duży- pamiętam różne prace sprzed 7-12 miesięcy i :). Tak trzymać ;).
Napisano 23 Styczeń 200520 l .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... omg. Następnym razem jak będziesz coś robił, zrób videotutka! wlasnie jak bys tak jeszcze jakiegos tutka napisal to juz wogole przegiecie by bylo to wiez :D tutek taki maly:D to by sie przydal:D