Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zrobilem sobie environmencik, utrzymujac troche chinskie klimaty jak z poprzedniego speed painta. calosc zajela mi kolo 12h .

poczatkowo zamiast lampionow byla biala jajowata konstrukcja, niestety nie przeszla prania :)

garden.jpg

• Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wow...... swietnie..... klimatyczne to to i te lampiony odbijajace sie w wodzie. Adoptuj mnie:]

A tak na marginesie w jakiej to rozdzielczosci jest?;]

Napisano

:O... Gdzie moja szczęka...

Małe pytanko:

Po co pokazujesz tu swoje pracki? I tak każdy będzie zachwycony i nikt nie będzie w stanie znaleźć błędów, bo ich nie ma :D:D:D

Napisano

czy mi się wydaje czy trochę krzywo tu jest? znowu coś kombinowałeś z perspektywą?

obrazek wypaśny; aż trudno uwierzyć, że takie rzeczy maluje sie tabletm.

Napisano

o q...nie no tym mnie kolego sympatyczny rozwaliles...co jak co...progress z pracy na prace niesamowity...zgodze ze z dzudzu ze miejscami troche praca sie rozmija z perspektywa...ale dodatkowy enigmatyzn z tego wynika...:)

cheers...

Napisano

1. czemu to jeszcze nie jest w rekomendacjach

2. Adek - chyba czas cos dodac do zlotej galerii ;]

3. tak dobrego renderu nawet trudno znalesc ...

4. Wow

5. lol

6. odkupujesz mi szczeke

ja nie wiem jak to robisz ale robisz i rob bo to jest genialne ...

7. itp

Napisano

ehhh, jak zobaczylem ten obrazek to myslalem ze sie na 3d przerzuciles :-) musialem sprawdzac w ktorej galerii to jest

normalnie wypas nieziemski, tez tak chce.

ps. fakt ze zlotej galerii przydaloby sie cos nowego

Napisano

Wolę jak odpuszczasz miejscami, albo po całości jak w poprzednim chińskim... Najlepiej moim skromnym zdaniem by było gdybyś dopracował w ten sposób tylko fragmenty, a resztę zarysował...ja tak lubię przynajmniej :)

Napisano

Respect Man. Zajebista pracka. Jak widać z obrazka na obrazek jesteś coraz lepszy, aż strach pomysleć co bedzie za półroku :D Ty się gdzieś zatrudnij to bedziesz biliardy EURO zarabiał ;]

PS. A i tak nie starczy na załatanie dziury budżetowej :P

Napisano

A ja myślałem, że pokazałeś fotke z której korzystałeś, a tu patrze a to malowana pracka! Jaaaa, normalnie, żeby takie zmyłki dawać...

Napisano

ciekawi mnie bardzo czy przy tworzeniu ogólnego konceptu w swoich pracach podpierasz się w jakiś sposób grafiką 3d ? czy budujesz sobie jakiś wstępny zarys np. prostymi bryłami ? czy też Twoje prace prace to 100% 2d ? ogólnie to jestem pod wrażeniem Twojej twórczości ... szacunek

Napisano

Niech dziecina boza ma cie w swej opiece, diable ty jeden! Kurde.. myslalem ze to zdjecie. Potem zobaczylem ze woda jest taka bardziej rysunkowa, ale domki to zdjecia, prosze, powiedz ze mam racje:P Niesamowite.. Naprawde jestem pod WIELKIM wrazeniem. Szczerze podziwiam.

Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

no to ja ze stara gadka na poczatek:

trawa w odcieniach zieleni, drewno w odcieniach brazu ...itd

na dodatek jakis nostalgiczno romantyczny klimat...łeee ;)

no ale sklamalbym mówiac ze mi sie nie podoba. b. ładny obrazek

Napisano

AHA no to ja sie ide zamknąć w pustelni. Ta praca to cios w moją ambicje.

Ile lat trzeba się bawić photoshopem ażeby machnąć coś takiego w 12 godzin?

Błagam o tutorial ooo Master!

Pozdrawiam i respecta

Napisano

Jak dla mnie - światowy poziom :)

Czy mógłbyś zamieścić jakieś screeny z procesu powstawania swego dzieła ?

Wielcem ciekaw czy bawiłeś się (zn. wyrysowałeś) z każdą pojedyńczą dachówką ,czy słojem w drewnianej podłodze , czy też korzystałeś ze zdjęć , filtrów , specjalnych brush'y czy innych tricków ...

Pozdrawiam.

Napisano

szczenka mi opadla :::) na poczatku myslalem ze to 3d, i dopiero musialem sie upewnic sprawdzajac w jakim to dziale jest :::P

podziwiam, i dolaczam sie do pytania deusa - na jakim sprzecie pracujesz?:::)

Napisano

Jak zobaczyłem Tę pracę, wiedziałem, że muszę się zalogować i wyrazić opinię, która może być tylko jedna: ...(kurcze, co tu napisać?)... REWELACJA!

ps. Człowieku, jak Ty robisz Takie prace?

Napisano

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

omg.

Następnym razem jak będziesz coś robił, zrób videotutka!

Napisano

aaaaaa.... eeeeee... nooooo... tego.... WOOOOOOOOOOOOOOOW niewiedziałem że takie cuś można w ps walnąć ! Wielki RESPEKT !! Miazga normalnie... łoooo... nadal nie wierze ze to nie jest foto :D

Napisano

Nawet nie mam co pisać bo już wszscy napisali wszytko co można by było napisać na temat twojej pracki. Tylko pozazdrościć umiejętności...

Napisano

How....how....howw.....

MOŻE BYĆ.......:)

Ale na poważnie praca jest suupet....Tym bardziej, że jako fan chińskich klimatów....ta scena jest tak świetna, że przypomina mi scenę z jednego filmu. Jest tak realisyczna, że przypomina >.....

Napisano

E no słodziutkie :).

Co do minusów to na pewno perspektywa, w budynku po lewej nie widać głębi na poddaszu (strasznie płasko), trawa -taka.... ano pasują do niej typowe przywary traw 3D realizowanych teksturami ;).

Dla mnie zbytnia melanholia, ale trzeba ci przyznać progresik duży- pamiętam różne prace sprzed 7-12 miesięcy i :). Tak trzymać ;).

Napisano
....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

omg.

Następnym razem jak będziesz coś robił, zrób videotutka!

wlasnie jak bys tak jeszcze jakiegos tutka napisal to juz wogole przegiecie by bylo to wiez :D tutek taki maly:D to by sie przydal:D