Cpt.Obvious Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 zrobilem sobie environmencik, utrzymujac troche chinskie klimaty jak z poprzedniego speed painta. calosc zajela mi kolo 12h . poczatkowo zamiast lampionow byla biala jajowata konstrukcja, niestety nie przeszla prania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 wow...... swietnie..... klimatyczne to to i te lampiony odbijajace sie w wodzie. Adoptuj mnie:] A tak na marginesie w jakiej to rozdzielczosci jest?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 :O... Gdzie moja szczęka... Małe pytanko: Po co pokazujesz tu swoje pracki? I tak każdy będzie zachwycony i nikt nie będzie w stanie znaleźć błędów, bo ich nie ma :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 no, pracka cud miod:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 czy mi się wydaje czy trochę krzywo tu jest? znowu coś kombinowałeś z perspektywą? obrazek wypaśny; aż trudno uwierzyć, że takie rzeczy maluje sie tabletm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 o q...nie no tym mnie kolego sympatyczny rozwaliles...co jak co...progress z pracy na prace niesamowity...zgodze ze z dzudzu ze miejscami troche praca sie rozmija z perspektywa...ale dodatkowy enigmatyzn z tego wynika...:) cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 No i cholera teraz mam problem bo nie wiem co dac na tapetę :( Tyle ostatnio dobrych prac na forum się pokazało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 W 12 godzin to ja bym nawet takiej trawy nie zrobił!! Nie wiem czy Ci ktoś już to mówił, ale:Masz talent chłopie, masz talent.........:DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 1. czemu to jeszcze nie jest w rekomendacjach 2. Adek - chyba czas cos dodac do zlotej galerii ;] 3. tak dobrego renderu nawet trudno znalesc ... 4. Wow 5. lol 6. odkupujesz mi szczeke ja nie wiem jak to robisz ale robisz i rob bo to jest genialne ... 7. itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 ehhh, jak zobaczylem ten obrazek to myslalem ze sie na 3d przerzuciles :-) musialem sprawdzac w ktorej galerii to jest normalnie wypas nieziemski, tez tak chce. ps. fakt ze zlotej galerii przydaloby sie cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Tiger1313 -> szacun (nic innego mi nie przychodzi do głowy) Stałe miejsce w rekomendacjach obrazkowych. --Chris-- -> OMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 zajebi*** normalnie "szacuken" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Wszystko już zostało powiedziane. Cudowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Wolę jak odpuszczasz miejscami, albo po całości jak w poprzednim chińskim... Najlepiej moim skromnym zdaniem by było gdybyś dopracował w ten sposób tylko fragmenty, a resztę zarysował...ja tak lubię przynajmniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Nooo vizka jak siem patrzy, grafik CzyDe by się takiej pracki nie powstydzil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Szukam błędów....patrze....patrze....WIDZE!!!....a nie, to plamka na monitorze :) po prostu genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seo000 Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Respect Man. Zajebista pracka. Jak widać z obrazka na obrazek jesteś coraz lepszy, aż strach pomysleć co bedzie za półroku :D Ty się gdzieś zatrudnij to bedziesz biliardy EURO zarabiał ;] PS. A i tak nie starczy na załatanie dziury budżetowej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 O ile kilka poprzednich twoich prac było (jak na ciebie) poprostu dobrych tak ta mnie wgniotła. Super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insect Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Dla mnie bomba.... Następną twojom pracke będe oglądał z popcornem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 A ja myślałem, że pokazałeś fotke z której korzystałeś, a tu patrze a to malowana pracka! Jaaaa, normalnie, żeby takie zmyłki dawać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolopek Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Super! Właśnie Tiger, na jakich fotkach, się wzorowałeś, o ile się wzorowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 ciekawi mnie bardzo czy przy tworzeniu ogólnego konceptu w swoich pracach podpierasz się w jakiś sposób grafiką 3d ? czy budujesz sobie jakiś wstępny zarys np. prostymi bryłami ? czy też Twoje prace prace to 100% 2d ? ogólnie to jestem pod wrażeniem Twojej twórczości ... szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 to nie jest 2d !!!!! :D kurde, powiedzcie, ze to nie prawda ;] bardzo mi sie podoba! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Niech dziecina boza ma cie w swej opiece, diable ty jeden! Kurde.. myslalem ze to zdjecie. Potem zobaczylem ze woda jest taka bardziej rysunkowa, ale domki to zdjecia, prosze, powiedz ze mam racje:P Niesamowite.. Naprawde jestem pod WIELKIM wrazeniem. Szczerze podziwiam. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2005 dzudzu - z ta perspektywa to takie male zboczenie ;) za czesto powtarzane jaras- podparlem sie liniami perspektywicznymi do ktorych dostosowalem reszte obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 no to ja ze stara gadka na poczatek: trawa w odcieniach zieleni, drewno w odcieniach brazu ...itd na dodatek jakis nostalgiczno romantyczny klimat...łeee ;) no ale sklamalbym mówiac ze mi sie nie podoba. b. ładny obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_mitro_ Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Jestes jak Tiger Michalczewski zawsze niezwyciężony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 AHA no to ja sie ide zamknąć w pustelni. Ta praca to cios w moją ambicje. Ile lat trzeba się bawić photoshopem ażeby machnąć coś takiego w 12 godzin? Błagam o tutorial ooo Master! Pozdrawiam i respecta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 oo bosheeeeee wymieklem, i to wszystko w ps :/ niesamowite :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverwhere Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 cud, miód, orzeszki :) najbardziej mi się podoba pogoda, nisamowita atmosfera... gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 hehe, myslalem ze to matte :D Tiger, czy ja sie w koncu dowiem na jakim sprzecie pracujesz ? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=180560 Deus - sprzet sie nie liczy, licza sie umiejetnosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Jak dla mnie - światowy poziom :) Czy mógłbyś zamieścić jakieś screeny z procesu powstawania swego dzieła ? Wielcem ciekaw czy bawiłeś się (zn. wyrysowałeś) z każdą pojedyńczą dachówką ,czy słojem w drewnianej podłodze , czy też korzystałeś ze zdjęć , filtrów , specjalnych brush'y czy innych tricków ... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Tiger moze otworzysz wlasna szkole rysunku i malarstwa? Nigdy bym nie pomyslal ze to rysunek... rowniez prosze o adopcje! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 szczenka mi opadla :::) na poczatku myslalem ze to 3d, i dopiero musialem sie upewnic sprawdzajac w jakim to dziale jest :::P podziwiam, i dolaczam sie do pytania deusa - na jakim sprzecie pracujesz?:::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 co wy tigera sprzet podziwiacie czy tigera umiejetnosci? marzy mi sie 12h video tutek ;) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 o w morde ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Jak zobaczyłem Tę pracę, wiedziałem, że muszę się zalogować i wyrazić opinię, która może być tylko jedna: ...(kurcze, co tu napisać?)... REWELACJA! ps. Człowieku, jak Ty robisz Takie prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B1942 Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 omg czy to niejest 3d ?? na poczatku tak mi sie zdawalo wieli szacuken dla ciebie poprostu ja odpadam i chyba reszta forum tez!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snc^71 Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Ze tak powiem... n1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graf_zero Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 O kurde. Jak wlaczylem zalacznik z glownej to myslalem ze to jakis zajebisty render z brazila... a tu nagle czytam ze to tablet... RESTECPA {© AliG} :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... omg. Następnym razem jak będziesz coś robił, zrób videotutka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplex Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 aaaaaa.... eeeeee... nooooo... tego.... WOOOOOOOOOOOOOOOW niewiedziałem że takie cuś można w ps walnąć ! Wielki RESPEKT !! Miazga normalnie... łoooo... nadal nie wierze ze to nie jest foto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 o w morde! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Nawet nie mam co pisać bo już wszscy napisali wszytko co można by było napisać na temat twojej pracki. Tylko pozazdrościć umiejętności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 jak wyżej - wszystkie posty w górę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 jezuuuusienku.... to zabiło reszte twoich prac tiger, BOSKIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 How....how....howw..... MOŻE BYĆ.......:) Ale na poważnie praca jest suupet....Tym bardziej, że jako fan chińskich klimatów....ta scena jest tak świetna, że przypomina mi scenę z jednego filmu. Jest tak realisyczna, że przypomina >..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 E no słodziutkie :). Co do minusów to na pewno perspektywa, w budynku po lewej nie widać głębi na poddaszu (strasznie płasko), trawa -taka.... ano pasują do niej typowe przywary traw 3D realizowanych teksturami ;). Dla mnie zbytnia melanholia, ale trzeba ci przyznać progresik duży- pamiętam różne prace sprzed 7-12 miesięcy i :). Tak trzymać ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B1942 Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... omg. Następnym razem jak będziesz coś robił, zrób videotutka! wlasnie jak bys tak jeszcze jakiegos tutka napisal to juz wogole przegiecie by bylo to wiez :D tutek taki maly:D to by sie przydal:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi