Knysha Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Lukas przednie swiatla to sie nikomu nie podobaja! Mow za siebie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnet Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 a ja troche pomarudze... poniewaz rendery nie do konca oddaja piekno tego modelu... szkoda ze wybor padl na Vraya.. gdyz teraz widac ze to tylko model z komputera, a nie foty studyjne... co nie zmienia faktu, ze wyszlo bardzo dobrze... ale w mojej ocenie zabraklo troszke do rewelacji ktora przycmiłaby wszystko co do tej pory bylo na forum... domyslam sie ze wszystko rozbilo sie o moc obliczeniowa kompa... to wciaz jest bolaczka kazdego z nas... p.s. blagam tylko nie zaczynajmy tutaj wojny o rendererach... to wyzej tylko moja subiektywna ocena a nie opinia eksperta, i nie kazdy musi sie z nia zgadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 No Bzyku gratulacje, wymiatasz. Swietny model, materialy, render. Po prostu wszystko jest tak jak powinno byc. Jeszcze raz gratuluje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<LM!> Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Coś pięknego taka Renówka :D Naprawde wielkie uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 Loozack -> TNx ale 16h na kawalek felgi poszlo. Lt.Knysha -> sama prawda ;) Arnet-> nie padl tylko ten render jeszcze w jakims rozsadnym czasie renderowal na moim kompie wiec byl to wymog choc nie mowie wolal bym w mentalu ale nie maxowym, a sma vray ma swoje minusy i plusy wiec niema co gadac na ten temat... Pawelkos->Tnx -> Tnx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Wszystko juz zostalo powiedziane:P Naprawdę CUDO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Jak wyżej, świetne po trzykroć! Nawet felgi mają jakiś niecodzienny - i bardzo dobrze - design. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 cudowny nurbsowy model.. piekna siateczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 [email protected] - w pelni się zgadzam :P Swietny render, swietny model, wszystko. ;) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kaffee Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 A czy ja moglbym prosic o ustawienia materialow, szczegolnie felg, bo mi cholera cos nie chce wyjsc takie ladne odbicie... O pracy nie wspominam, bo chyba nie trzeba nic wiecej dodawac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 kaffee-> za duzo godzin ba nawet dni a nawet tygodni spedzilem nad ustawieniem materialów by tak to poprostu oddac. a material felg to jest to co widac odpowiedni szary z odpowiednimi odbiciami do otoczenia wiec nie zamocne nie za delikatne + glossy. I jeszcze raz dzieki wszystkim za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcio Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 jak ty zrobiłeś ten lak? jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 hehe... ale fajna liczba odwiedzin --> 6600 :D sorki za OT, ale musialem , poprostu musialem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 adres email mówi sam za siebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 a email mowi o modelingu a nie renderingu ;P ha dobre a jak zrobilem lakier hym no wiec po 100 moze 200 testowym renderze i przestawianiu roznych dziwnych rzeczy w materiale wyszlo co wyszlo czyli zrobilem go metodą prób i blędów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 ja mówie o całokształcie pracy :P ha...ale rzeczywiście lakier kozacki :D niepogadasz teraz z miszczem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 szczena mi opadla ze sie o nia podknolem :) gratulacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 ojj, popuściłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dcm_Marecheq Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Ciekawi mnie co zrobisz z modelem ... sprzedasz producentowi samochodu ? A może chodziło tylko o rendery i plik usunąłeś? Jeszcze pytanie - ile zajmują wszystkie tekstury, materiały i inne pliki do których odwoływał się program przy renderowaniu tego cuda? Respekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 dcm_Marecheq-->hmmm ja niegdy, przenigdy bym nie usunal pliku z moim modelem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 i na pewno nie z takiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Ja juz bym ten plik z samochodem mial na 8 dyskach. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Profesjonalizm............. suuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Suppper!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 :D super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleksanderr Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Prace bardzo mi sie podobaja. Mam trzy OSOBNE pytania: 1) Dlaczego nie uzywales do modelowania "tylko" Rhinocerosa ? 2) Dlaczego nie uzywales do modelowania "tylko" alias Studio Tools ? 3) W jakim stopniu (procentowo) używałes do modelowania Rhinoceros v3 a w jakim alias Studio Tools ? Z gory dzieki za potraktowanie kazdego z pytan osobno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2005 bo : 1. niektore rzeczy jest latwiej wykonac w ST czyli poszedlem na latwizne zamaist gdzies sie meczyc z rhino. 2.Pewnie troche sprzet i troche jeszcze srednio znam ST. 3. no procentowo to 90 do 10 bo tylko pare surfow zrobilem(a nawet tylko poprawilem czy przebudowalem) w studiu i zagacia blach nie wszystkie ale wiekszosc reszta to rhino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Prace bardzo mi sie podobaja. Mam trzy OSOBNE pytania: 1) Dlaczego nie uzywales do modelowania "tylko" Rhinocerosa ? 2) Dlaczego nie uzywales do modelowania "tylko" alias Studio Tools ? 3) W jakim stopniu (procentowo) używałes do modelowania Rhinoceros v3 a w jakim alias Studio Tools ? Z gory dzieki za potraktowanie kazdego z pytan osobno! no to teraz Bzyku zobaczysz co sie będzie działo w dziale rhinoceros ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2005 A co sie moze dziac chyba nie myslisz ze wszyscy beda uzywac ST ;) heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleksanderr Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Dzieki za rzeczowe potraktowanie pytan. Mam jeszcze jedno ( z serii tych "zglebiajacych" temat): "3. ...tylko pare surfow...(a nawet tylko poprawilem czy przebudowalem) w studiu i zagacia blach..." - Czy masz na mysli "keeping tangency"??? czy moze cos innego albo cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 mnie tak baredzo nie zadziwiły rendery całego modelu ....ale ten render detali koła... szczena w dół .....dobre studium...dobre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Nie no, prawie spadlem z krzesla... WOW O.O Super ! Chcialbym miec taki wozik dla siebie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Render tak piękny, że następne pokolenia będą do tego wracać i się zachwycać... :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 No wyglada realistycznie i kadry super! Swietna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Nie no pełen ProFesJonAlizM :D Extra!!! Pozdro 4 U i rób dalej takie modele!! Zachwycaj nas dalej, bo jest czym!!! :D Pozdro 4 All. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Wszyscy chwalą, to ja... też pochwalę. Kawał naprawdę bardzo dobrej roboty. Bez dwóch zdań 5* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 zameczycie mi ta renowke ;) ale dzieki za komentarze a co do samych kadrow to zasluga Sensserifa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 bez przesady. tylko jeden ustawiłem. na dodatek dopiero teraz zobaczyłem że ściana się za wcześnie kończy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 bez przesady. tylko jeden ustawiłem. na dodatek dopiero teraz zobaczyłem że ściana się za wcześnie kończy ;) Na twoim serwerku /akdsn było więcej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morph0001 Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 wspaniala praca, wspanialy render. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 no ogolnie ta renówka jest boska ... tylko te diody z przodu mi efekt psuja.. ale moje uwagi si enijak maja do modelu i rendera;) bo j anawet nie smie zaczynac zabawy z samochodem....;) respekt... tylko ze te diody... uee bzyku zrob jakis tuning wyslij do renault zeby te diody zmienili:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietekk Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 wypasiona bryka :D szkoda że nie jeżdżą po polskich drogach :D może i jeżdżą ale ja się z tym autem nie spotkałem :D piąteczka ziom :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Czy im starszy wątek odkopujesz tym lepiej się czujesz ? :D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 skoro już odkopany to: w sumie to widać podobieństwo - http://www.netcarshow.com/renault/2009-laguna_coupe/ szczególnie z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablon Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Auto wyglda ciekawe, wykonanie perfekcyjne. Teraz aut się nie produkuje bez zderzaków, auto to jedna bryła i tu jest błąd, jedna rysa i całe auto do wymiany;/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Studio Design Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Pytanie do Bzyka. Czy robiac ten model korzystał z blue printa (package dla renault fluence)? Jaki zakres prac wykonany był w Rhino a jaki w Studio tools? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Skoro już odkopane... Bzyku- Pełen Podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi