dawid Napisano 31 Maj 2003 Share Napisano 31 Maj 2003 muzyka filmowa (hans zimmer (szczegolnie gladiator) , howard shore (fotr, TTT,) , james horner, yann tiersen) breaveheart soundtrack The rock soundtrack Gladiator - Slaves to Rome Gladiator - Reunion gladiator - the Might of Rome lotr - Isengard Unleashed oprocz tego np. loreena mckennit Jacek Kaczmarski i jeszcze przeróbki znanych utworow w wykonaniu London symphony orchestra -London Symphony - Pink Floyd - Another Brick In The Wall -London Symphony Orchestra & Royal Choral Society - House Of The Rising Sun -London Symphony Orchestra - eye of the tiger - polecam !!! oprocz tego wiele wiele innych (soundtrack do MARIXA reloaded tez ale utory instrumentalne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 1 Czerwiec 2003 Share Napisano 1 Czerwiec 2003 A ja słucham: Offspring, Nirvana. Metallica, Bethoven, Haydn, Radio Zet ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 2 Czerwiec 2003 Share Napisano 2 Czerwiec 2003 Widze tu zdecydowanie 2 rozlamy: rockowo-metalowy i brzmienia elektroniczne. A tak nawiasem mowiac zdziwilem sie ze maja tu miejsce tacy wykonawcy jak astral projection. Moja taka mala perelka to Analog System - Stupid. Wtedy robie w maxie rzeczy takie jak sam tytul utworu;) Pozatym dlugo by wymieniac. Sciecha dzwiekowa z mortala nadal na topie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomman Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 a mój komp nie ciągnie muzy i maxa naraz muszę robić wszystko osobno, ale gdy się tylko da to słucham wszystkiego (nawet DISCO POLO)[killer][lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 15 Czerwiec 2003 Share Napisano 15 Czerwiec 2003 Fluke ma w sobie to cos.!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 15 Czerwiec 2003 Share Napisano 15 Czerwiec 2003 koRn i jeszcze raz koRn !!! a tak to przewaga roznego metalu od metallicy przez Iron Maiden do SLipknota......:]:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 15 Czerwiec 2003 Share Napisano 15 Czerwiec 2003 PINK FLOYD METALICA SCORPIONS VANGELIS NANCY SINATRA FRANK SINATRA THE BEATLES THE DOORS BEE GEES ENYA ERA THE ANIMALS ARCHIVE CZERWONE GITARY ELEKTRYCZNE GITARY ERIC CLAPTON LED ZEPPELIN DEEP PURPLE KATHE BUSH LIMP BIZKIT MIKE OLDFIELD MYSLOVITZ TLOVE MAGGIE REILLY PACO DE LUCíA AL DI MEOLA John McLaughlin QUEEN BUDKA SUFLERA TATU ELVIS PRESLEY OFF SPRING I różne przeboje z lat 60 i tede + musikale... I Britney Spears i Smerfy [ol2] :P [ziewa] [urwanie glowy] [hmmm] [gafa] [killer] [boks] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 1 Lipiec 2003 Share Napisano 1 Lipiec 2003 no moze ja tez napisze :)). hmm: Dilated Peoples Pete rock Jay dee the roots Łona Dizkret/praktik dj premier 50 cent abdul cut killer common 8mile sndtrck xzibit krush nas i inne hh zagraniczne i polskie... ale nie chce mi sie pisac... pozatym: Rhapsody Stratovarius soundtrack: last mohican, braveheart, lotr2, matrix 1,2, sonata arctica, within temptation, i takie tam... duzo czarnuchow ogolnie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Lipiec 2003 Share Napisano 1 Lipiec 2003 Fluke - Zion Lamb - Gabriel Nena & Kim wilde - anyplance,anywhere,anytime Soundtrack-Bad Boys.mp3 (hehe to jest poprostu piekne cos wspanialego !!! GORACO POLECAM :) ) Guns n\' Roses - Don\'t cry No Doubt - Don\'t Speak Roxette - Listen to your heart Paktofonika - Nowiny REM - Losing My Religion pozniej reszte dopisze .....:D Pozdro [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 1 Lipiec 2003 Share Napisano 1 Lipiec 2003 Originally posted by Pionier Fluke - Zion Lamb - Gabriel Nena & Kim wilde - anyplance,anywhere,anytime Soundtrack-Bad Boys.mp3 (hehe to jest poprostu piekne cos wspanialego !!! GORACO POLECAM :) ) Guns n\' Roses - Don\'t cry No Doubt - Don\'t Speak Roxette - Listen to your heart Paktofonika - Nowiny REM - Losing My Religion pozniej reszte dopisze .....:D Pozdro [piwo] Pioner....fajna muza...naprawde qll :))) fakt ze slucham techno...ale takich kawalkow sie nie omija :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 2 Lipiec 2003 Share Napisano 2 Lipiec 2003 Scorpi: slyszales ta plyte Scorpionsow z Filharmonia Berlinska - Moment of Glory? Jest po prostu BOSKA! [cfaniak] Szczegolnie 5 i 6 utwor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Lipiec 2003 Share Napisano 3 Lipiec 2003 hehe Pablo :) obiecany ciag dalszy :D Nirvana - Smells like teen spirit Metallica - Nothing Else Matters (heh klasyk :D ) Metallica - The Memory Remains Guns\'n\'Roses - November Rain (GORĄCO POLECAM :D :D ) Moby - Flower (z filmu \"60 Sekund) - poczatek filmu) A3 - Too Sick To Pray (rowniez z filmu \"60 Sekund\") Vonda Shepard- Searchin\' My Soul (GORĄCO POLECAM :D - z pewnego serialu o pewnej pani adwokat) Vonda Shepard - Tell Him (jak wyzej GORĄCO POLECAM ) Rhianna - Oh baby ( z reklamy jeansow Levisa na ktorej tanczyly dwie ladne kobiety :D ) En Vogue - Don\'t Let Go (z filmu \"Desperatki\" ) Black - Wonderful Life Opus - Live Is Life Nelly furtado - I\'m Like a Bird Cher - The music\'s no good without you Cher - Dov\'e L\'amore The Cause - Stand By Me Des\'ree - You Gotta Be (z reklamy forda Focusa ) Texas - In Our Lifetime (kurde to tez jest fajne :D ) Jenifer Lopez - If You Had My Love Madonna - The Power Of Goodbye i jeszcze jedna tylko nie wiem kto spiewa tytul to - Susanna :) to narazie tyle Pozdro [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 3 Lipiec 2003 Share Napisano 3 Lipiec 2003 Nie napisze tytulow bo nie mam serca dyskryminowac niektorych piosenek:D a niechce mi sie pisac wszystkich:D.Same nazwy.I tak od jakiegos czasu slucham tylko System Of A Down,Slipknot,Metalicii i Myslovitz tylko czasami puszczam te inne:). 59 Times The Pain 6gig AFI A-ha 4Lyn Bad Religion Big Cyc Blur Chad Kroger CKY D12 Penny Wise Deftons Sena Paul Eminem Dr.Dre Dropkick Murphys Elektryczne Gitary Enya Eskobar Eternal Decision Evanesence Fatboy Slim Pixes Fountains of Wayne Gorillaz Groove Armada High and Mighty The Neptunes Hot Action Cop Korn Limp Bizkit Louis Armstrong Marylin Manson Metalica Millencolin Morcheeba Myslovitz Nirvana P.O.D. Placebo Prodigy Queens Of The Stone Age R.E.M. Red Hot Chili Pepers Rollins Band Seal Slipknot Smash Mouth Social Distortion Staind Static X Sublime Sum 41 Swingin Utters System Of A Down Tenacious D The Executioners The Offspring The Stranglers The Vines The White Stripes U2 Vandals Vangelis Weezer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bor Napisano 16 Lipiec 2003 Share Napisano 16 Lipiec 2003 niech no spojrze co mi sie wlasnie sciaga z soulseeka... bad brains ramones ska-p oi-polloi ewa braun alians ... stuhr spiewa bajeczki... (eeee.... no to dla siostry sciagam...[gafa][gafa][gafa] ktos kojarzy? [rotfl][rotfl][rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Valeq Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 Hum....hum...: Dargaard - wszystko Dead Can Dance - wszystko Empyrium - wszystko Anathema - wszystko Therion - szczególnie Theli i Deggial, także Secret Of The Runes oraz Aarab Zaraqs Lucid Dreaming Mortiis - tylko Fodt Til a Herske i Anden Som Gjorde Oppror Opeth - bardzo rzadko, a jeśli już to Blackwater Park Hagalaz\' Runedance - wszystko Tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 Fluke, Shpongle, B. Marley :) eh..rozne rozne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 Przeważnie muzyka \"filmowa\": Ghost in the shell Armitage III Monohoke Hime a do tego jeszcze Metallica z symfonią :D:D:D:D:D:D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 To i ja: Smashing Pumpkins i Bjork - maniakalnie wszystko ;) A poza tym: Manson - Antichrist, Mechanical, Holy Wood, Golden Age Sigur Ros PJ Harvey - Dry i Rid of me. Ostatnio mecze fajna plytke \"Fallen\" Evanescence. Teraz zabieram sie za solowa plyte Skin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 25 Lipiec 2003 Share Napisano 25 Lipiec 2003 Ja bez muzyki żyć nie mogę, pierwsze co robię rano to włączam Winampa, a ostatnie co robię w nocy to... wyłączam Winampa :D Moje ukochane utworki to : RMB (Horizon, Eternal Faith, Spring, Wonders of Life, Reality, Redemption, The Trick...), Prodigy (Narayan, Everybody in the Place, Breath, Out of Space...), ostatnio też Marty Friedman (Novacaine Kiss, Lust for Life, Angel, Lovesorrow, Dragon\'s Kiss). Resztę podam może później, to jest to co słucham ostatnio. P.S. Marty Friedman był gitarzystą w Megadeth (nie wiem czy jeszcze jest, bo jego albumy są głównie solowe) polecam stronkę http://www.martyfriedman.com :) P.S.2 A teraz słucham składanki z Love Parade - Love Rules :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 25 Lipiec 2003 Share Napisano 25 Lipiec 2003 A u mnie jeszcze doszlo: Afroman(teksty wymiataja the best Crazy Rap:)) Bjork(wow a szczegolnie Bachelorette 100x wow:)) Guano Apes(kilka fajnych) Natalia Imbruglia(hehe jakos mi sie spodobala jedna taka piosenka(Torn) i sama wokalistka:D ale o to jest inna historia:)) Norah Jones(wow Don\'t Know Why i reszta) Oasis(wow Whatever Wonderwall i reszta) Radiohead(wow You Scatterbrain Blow Out i reszta a i jeszcze cover Wonderwall) Spin Doctors(najlepsza Two Princes) A to juz bylo ale zapomnialem napisac-The Gathering(i like The Everething:) a szczegolnie Shrink Kevin\'s Telescope) A i jeszce duzo nowych utworow: Blur Marilyn Manson Placebo Slipknot Static X System Of A Down A i jeszcze odnosnie ostatniego posta jest taki zespol The Stranglers i piosenak jego Golden Brown wowowowo jedna z najfajniejszych rzeczy jakie sluchalem pierwszy raz sie spotkalem z nia jako sound track do genialnego filmu \"The Snatch\"(\"Przekret\" jak kto woli:P).Po prostu uwielbiam brytyjski akcent :) jakos tak fajnie sie slucha.Lubie wlasnie brytyjskie grupy The Stranglers i Placebo no i oczywiscie Radiohead(chociaz nic o nich nie wiem to chyba jednak sa z GB sadzac wlasnie po akcencie) wlansnie ze wzgledu na akcent i ogolnie za genialne utwory. I szczeze polecam te grupy ktore wyzej wymienilem. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Ja sie tak wszystkiego nasluchalem ze od tygodnia najbardziej wchodzi mi cisza[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 To ja polece w stylu retro Ottis Redding (zginął młodo i tragicznie, ale natworzył same cuda) The Beatles (szczególnie polecam Antologie 3) Keith Jarrett (to już trochę nowsze:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Ohoho --> widzę iż tematy \"odżywają\" niczym grzyby po deszczu ::) No to i ja zapodam moją listę muzyczną: Loreena McKennitt Blackmore\'s Nigh Clannad Enya Gregorian Klaus Badelt Angelo Baladamenti Hevia Adiemus Deep Forrest J. M. Jarre K-Pax soundtrack The Last Mohikanin soundtrack Braveheart soundtrack Hero soundtrack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 a ja: Apocaliptyca Eldo Iron Maiden (najbardziej Rock in Rio) moje ukochana piosenka \"Toxic\" Crazy Town Soundtrack z Rockiego i jeszcze cos tam sie czasem znajdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 czas na mnie, oto moja lista: Aphrodite... Shy Fx... Kosheen... LTJ Bukem & MC Conrad Chris Liebing The Ganja Kru Dj Hype to byly takie dla odprezenia, a tu takie zesply ktore naprawde loobie poza drum\'s-ami: ---->Moby... ---->Air... ---->Gigi D\'agostino... (ale nie utwory puszczane w radiu) ---->Goya ---->Cranberries dalej juz niechce mi sie pisac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 oj techna nie trawie totalnie no ale kazdy ma swoj gust :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Jak juz ktos powiedzial nie sposob wymienic utworkow bo mozna inne zdyskryminowac (a pozatym jest tyle swietnych ze za duzy by wymieniac). Tylko i iwylacznie filmowa. Lubie jak cos leci w tle ze slychac ale nie ze mi sie na moja uwage i koncentracje wpycha podczas pracy. Najlepsze sa oczywiscie OSTy IMHO wielkiej piatki :D tzn: John Williams Don Davis Danny Elfman Elliot Goldenthal Hans Zimmer ale oprocz tego naprawde jest jeszcze masa innych kompozytorow ktorzy tworza niewiele gorsza muzyke i bedaca urozmaiceniem jak i kolejna dawka swietnej muzyki. Do tego dochodza OSTy z Anime rownie fajne (Last Exile, NGE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Tak OSTy to jest to! Jeszcze do tej listy dopisałbym Howard\'a Shore\'a (Władca Piescieni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 hmm moze nawet zamiennie za Hansa Zimmera bo Gladiator i Twierdza sa midziki ale reszta nie za bardzo :] A jesli chodzi o Howarda to Foudntations of Stone, Isengard Unleashed, Storm is Comming, Minas Tirith, The White Tree, Minas Morgul i A knife in the Dark to narpawde zarzadzaja :D. Ciekaw jestem czy wypuszcza bootlegi z muzyka z wszystkich czesci (complete score) jak zrobili z matrixem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Zimmer teraz sie popisał jeszcze \"Ostatnim Samurajem\" (przynajmniej mi się podoba), więc nie jest tak źle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 no w sumie masz racje :D jest spokojna i klimatyczna ale mimo to chyba OSTy z LOTRa sa jakies bardziej przekonujace. Jesli lubisz klimaty z Gladiatora to Piraci z Karaibow beda jak ulal :D. Jak I slyszalem w kinie to bym sobie dal reke obciac ze to Zimmer a tu Klaus Badelt [lol2] i juz bym reki nie mial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 A co do bootlega z Władcy to już chyba jest takie cuś, widziałem w Merlinie ostatnio, jeżeli to było to :/. Muzyka z Piratów mi się podobała, niedługo się za nią rozejrzę i zbadam dokładniej na spokojnie a nie podczasa filmu :] Dobra to ostatni post mój na jakiś czas bo się troche monotematycznie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Radia internetowe (iTunes, WMP, www.cyberstacja.com ) Paul Van Dyk, Blank & Jones, ATB... oraz wszystko co jest związane z muzyą TRANCE ;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 w chwili obecnej (nie robie nic w maxie) 1. DJ Tomcraft - Silence (4:01) 2. DJ Shog - Another World (Marc Van Linden Remix) (8:00) 3. Jordan & Baker - Explode (Epic Extended Version) (7:03) 4. DJ DEAN - Protect Your Ears (ballanation mix) (6:26) 5. DJ Alien - Driver (7:01) 6. Dr Motte and Westbam - Sunshine (3:54) 7. Dr.Motte & Westbam - Sunshine (6:17) 8. Voodoo & Serano - Blood Is Pumping (Pumpin\' Club Mix) (7:43) 10. Brooklyn Bounce - X2x We Want More Club Mix (7:00) 11. Groove Coverage - Hit me (club mix) (5:51) 12. Groove Coverage - Poison (Club Mix) (6:07) 13. Benny Benassi - Satisfaction (Radio Edit) (3:11) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kichas Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Korzystając z okazji, że temat odżył powiem czego ja słucham :D, więc Apocalyptica Axenstar Blind Guardian Demons&Wizards DragonForce Elvenking For My Pain... Hammerfall Helloween (Walls Of Jericho) Iced Earth Luca Turilli Metallica Nightwish Queen Rhapsody Stratovarius Therion Within Temptation To byłby koniec szybkiego przeglądu przez moją playliste mógłbym jeszcze dalej pisać ale wybrałem artystów którzy najbardziej przyczynili się do mojej twórczości :D Z innej beczki teraz :], lubię również posłuchać muzyki klasycznej :) (wszystko zależy od naastroju) a tu w szczególności dominują Bethoven Bizet Handel Mozart Vivaldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Falcrum, widzę, że mamy podobny gust :D tylko, że ja nie słucham radia, łacze (15kB/s) mi nie pozwala :( [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 A ja jeszcze loobie Torzewskiego, ciekawe czy ktos jeszcze go slucha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Widze ze mamy podobny gust ,Kichas:P ...a tu moj update : -Hammerfall -Nightwish -Stratovarius -Rhapsody -Blind Guardian -Therion -muza filmowa : najbardziej mi sie podoba the score z Armageddona Zimmera i Trevora Rabina, muza Dona Davisa z matrixa, z Lotra ,piratow z karaibow , Johna Williamsa,i kilka kawałków z gier (z Red Alerta ,Star Crafta) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Green Day, Coal Chamber, Statix X, Cradle of Fillth, Ministry głównie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 aktualnie - moja najnowsza fascynacja: MILES DAVIS \"IN CONCERT - live at philharmonic hall new york \'73\" i \"BIG FUN\" \'74... Cudowne brzmienia, normalnie jak bym Brudnego Harry\'ego ogladal - uwielbiam takie klimaty :) ...inne najnowsze fascynacje - Ozzy Osbourne \"No More Tears\" wkrotce znowu odwiedze MMarkt w poszukiwaniu jakichs cukiereczkow i nowych \"Nowych Brzmien\":) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 hmm czego slucham?... latwiej chyba powiedziec czego nie slucham ;-p... chociaz to zalezy od nastroju... rzadko zdarza mi sie sluchac H-metalu, HH, D-polo (tego nigdy nie slucham), County (tez nigdy)... najczesciej slucham techno i nagran typu chillout... listy tytulow nie bede tworzyl bo i tak nikomu by sie nie chcialo czytac ;-p... powiem tylko tyle ze teraz leci ktorys (z kilku) remixow Pocorn`u Jean`a Michael`a Jarre`a... a przed chwila byl kawalek Children (Dream Version) Robert`a Miles`a... co bedzie nastepne zalezy od shuffling`u... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Metallica - old stuff Iron Maiden - wszystkie albumy Black Sabbath - Paranoid Black Sabbath - Iron man Black Sabbath - War pigs Kat - Łza dla cieni minionych Kat - Czas zemsty Kat - Bez pamięci Kat - Głos z ciemności Kat - Robak Led Zeppelin - Moby Dick Led Zeppelin - Black Dog Led Zeppelin - Kashmir Led Zeppelin - Rock and Roll King Diamond - all stuff Nirvana - In Bloom Nirvana - Smells Like teen spirit The doors - The End The doors - Riders on the storm The doors - Peolpe are strange Steve Vai - all Bruce dickinson solo albums - all i wiele innych ktorych wymieniac mi sie nie chce ogolnie rzecz biorac METAL!! METAL!! ROCK!! ROCK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kichas Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Sharp: Miło wiedzieć, że są tu jeszcze inni zwolennicy \"dobrego ;)\" Metalu [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Najlepszego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Spoko chłopaki jestem z wami, może nasze listy nie pokrywają się w 100%, ale Blind, Iced Earth, Iron Maiden to to co lubie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Ja preferuje ciezsze brzmnienia typu: Korn (moj ulubiony utwor \"TWIST\":]) Rhapsody (Gargoyles, Angels Of Darkness) Sepultura (Tribe To A Nation, Water) Iron Maiden (Blood Brothers:]) Marylin Manson (The Last Day Of Earth i The Beautiful People) Nightwish (Two For Tragedy, Dead Boy\'s Poem, FantasMic) Metallica (Ogolnie) Soulfly (Pain) Monster Magnet (Powertrip, See You In Hell) Prodigy (nie pamietam nazwy:]) Godsmack (Vampires) Nirvana (cala dyskografia a taki naj utwor to Rape Me:]) The White Stripes (Seven Nation Army, Little Room, a przedewszystkim kocham ich za to ze jest ich tylko dwoje a tak graja:]) Lubie tez posluchac Beatlesow Deep Purple Rolling Stonsow The Doorsow Boba Dylana oraz Boba Marleya. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 A ja wymienie tylko kilka zespołów/wykonawców: Metallica Iron Maiden SOAD - niech nikt mi nie mowi ze to newmetla bo zabije:) |To jest rasowy HARDCORE Nirvana Santana Led Zepellin U2 Red Hot Chilli Peppers I jeszcze kilku wykonawców o ktorych zapomniałem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 a to i ja napisze co słucham: 4 strings antiloop atb blank & jones blue six brooklyn bounce cosmic gate darude dj tiesto fragma groove armada ian van dahl kai tracid lasgo laurent garnier mellow trax paul oakenfold paul van dyk prodigy rank 1 rmb scooter sylver timo maas umek i oczywiście wiele innych w podobnych klimatach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Javor, no browar dla ciebie jak nic :D [piwo] byłyby dwa, ale dodałeś jeszcze scootera :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Sigur Ros Coldplay Blur Peter Gabriel Portishead Smoke City Radiohead Stare Dobre Małżeństwo Fisz Bjork -------------------------------------- Sigur Ros - koncert w maju !!! -------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi