Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Błahahahah - ale się uśmiałem czytajac niektóre wasze wypowiedzi :D

Oprócz codziennego chodu (3 kilosy do pracy , no i z pracy do domku :) ), no to ćwiczę sobie umysł - jakieś szkicowqania wymyślania, no i krzyżówki :D

pozdr

giorgione

• Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
ja trenuje biegi na dlugich dystansach, kolo domu mam piekny las i duzo gorek po ktorych biegam moj czas na 10km to 43.30 w takim terenie.

pozatym czesto gram w pilke chca mnie wziasc do skladu jako obronce do ligi szostek

wiec bede mial nastepne treningi

ogolnie uwarzam sport do zdrowie i tego sie trzymam

pozdr.........

10km to nie jest długi dystans, tyle to ja codziennie po pracy biegam aby 'zrsetować' umysł.

A kondycję mam lichą....

Edit: Abstract -> mam nadzieję że nie potraktowałeś mojej wypowiedzi jako czepianie się.

Powodzenia w biegach.

Ja przymierzam się do 12km... mam nadzieję że wytrenujesz się na 2x tyle.

Pozdro :)

Napisano

nie mowie ze jestem kozak w biegach poprostu robie to co lubie i sprawia mi ogromna frajde z czasem dojde do wiekszych dystansow i mniejszych czasow ale na to trzeba bedzie poczekac

pozdr..........

Napisano

NO to widze ,że niektórzy ładnie wymiatają ;) Ja troszeczke (około 5-6 lat) jeżdziłem na roleczkach (połamana ręka, noga ;P) Od 4 klasy podstawówki do 8 pływanie (klasa sportowa :) ) A teraz sobie prubóje poskakać i fikołki jakieś robić :) To chyba tyle :D

Napisano

Ja mam za sobą prawie 4 lata Capoeira, w tym roku trochę przerwy na magisterkę... ale po magisterce wracam :)

A poza tym - gitara elektryczna, ale BARDZO amatorsko :D

Napisano
ja trenuje biegi na dlugich dystansach, kolo domu mam piekny las i duzo gorek po ktorych biegam moj czas na 10km to 43.30 w takim terenie.
10km to nie jest długi dystans, tyle to ja codziennie po pracy biegam aby 'zrsetować' umysł.

A kondycję mam lichą....

dystans 10 km długi nie jest, ale tempo 4:20 na km w lesie to calkiem niezle

Napisano

Propo biegów i wyników, w wakacje biegałem po górach, na 8,9 km miałem 45:49 bodajże. Niby fajnie, ale po takim wysokogórskim treningu spodziewałem się trochę więcej niż 3:36 na 1 km na wf'ie w szkole (tym bardziej, że kiedyś osiągnąłem lepszy czas).

Napisano

Koszykówka, od ok. 7 lat, z mniejszymi i większymi sukcesami ;)

Napisano

a ja skacze na rowerze hopki, smigam czasami motorcem ( tez skacze hopki) , wspinam sie na sztuczne scianki, plywam, pije piwo i gram w bilard ( snooker )

:)

i chce sie zapisac na strzelnice...ale to kosztuje 700 pln :eek:

Gość Raffaello
Napisano
picie browaru jednym haustem

z pięcio litrowej kegi, zapomniałeś dodać Panie piksar :D

Napisano

Ja mam 7 kyu w karate Kyokushin, ale zdobylem je jakies 10 lat temu :)

Teraz przymierzam sie zeby zaczac biegac, moze jeszcze silownia...

Napisano

Sądząc po wpisach to raczej albo duże mordobicie albo maraton. Można ew. połączyć dyscypliny: ci co potrafią biją, ci co biegają- uciekają.