Napisano 2 Wrzesień 200519 l Błahahahah - ale się uśmiałem czytajac niektóre wasze wypowiedzi :D Oprócz codziennego chodu (3 kilosy do pracy , no i z pracy do domku :) ), no to ćwiczę sobie umysł - jakieś szkicowqania wymyślania, no i krzyżówki :D pozdr giorgione
Napisano 2 Wrzesień 200519 l ja trenuje biegi na dlugich dystansach, kolo domu mam piekny las i duzo gorek po ktorych biegam moj czas na 10km to 43.30 w takim terenie. pozatym czesto gram w pilke chca mnie wziasc do skladu jako obronce do ligi szostek wiec bede mial nastepne treningi ogolnie uwarzam sport do zdrowie i tego sie trzymam pozdr......... 10km to nie jest długi dystans, tyle to ja codziennie po pracy biegam aby 'zrsetować' umysł. A kondycję mam lichą.... Edit: Abstract -> mam nadzieję że nie potraktowałeś mojej wypowiedzi jako czepianie się. Powodzenia w biegach. Ja przymierzam się do 12km... mam nadzieję że wytrenujesz się na 2x tyle. Pozdro :)
Napisano 2 Wrzesień 200519 l nie mowie ze jestem kozak w biegach poprostu robie to co lubie i sprawia mi ogromna frajde z czasem dojde do wiekszych dystansow i mniejszych czasow ale na to trzeba bedzie poczekac pozdr..........
Napisano 2 Wrzesień 200519 l jazda konna, kiedys "tradycyjne" karate ale obecnie siedzacy tryb zycia /praca, praca, praca...., kobieta :-P/
Napisano 5 Wrzesień 200519 l obecnie siedzacy tryb zycia /...., kobieta :-P/ To chyba i czasem też leżący ;)
Napisano 10 Wrzesień 200519 l NO to widze ,że niektórzy ładnie wymiatają ;) Ja troszeczke (około 5-6 lat) jeżdziłem na roleczkach (połamana ręka, noga ;P) Od 4 klasy podstawówki do 8 pływanie (klasa sportowa :) ) A teraz sobie prubóje poskakać i fikołki jakieś robić :) To chyba tyle :D
Napisano 15 Wrzesień 200519 l Ja mam za sobą prawie 4 lata Capoeira, w tym roku trochę przerwy na magisterkę... ale po magisterce wracam :) A poza tym - gitara elektryczna, ale BARDZO amatorsko :D
Napisano 15 Wrzesień 200519 l hmm jak już ktoś odkopał, to powiem że trenuję fanatycznie siatkę, w tym najchętniej jak jest ciepło plażówkę ;]
Napisano 15 Wrzesień 200519 l ja trenuje biegi na dlugich dystansach, kolo domu mam piekny las i duzo gorek po ktorych biegam moj czas na 10km to 43.30 w takim terenie. 10km to nie jest długi dystans, tyle to ja codziennie po pracy biegam aby 'zrsetować' umysł. A kondycję mam lichą.... dystans 10 km długi nie jest, ale tempo 4:20 na km w lesie to calkiem niezle
Napisano 15 Wrzesień 200519 l jezdze na desce nieamatorsko, gram w kosza, plywam i wogole ze mnie super skejt ziomal elo!!
Napisano 15 Wrzesień 200519 l A mi sie wraz z rokiem szkolnym zaczoł oczywiście WF :/..i tak w biegu na km. mam 4,19 min. a w biegu na 50 metrów 8,11 sek. :/ Kiepściutko
Napisano 16 Wrzesień 200519 l Propo biegów i wyników, w wakacje biegałem po górach, na 8,9 km miałem 45:49 bodajże. Niby fajnie, ale po takim wysokogórskim treningu spodziewałem się trochę więcej niż 3:36 na 1 km na wf'ie w szkole (tym bardziej, że kiedyś osiągnąłem lepszy czas).
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Autor jee nareszcie do mnie leci - nowy większy :] http://allegro.pl/show_item.php?item=62722917
Napisano 24 Wrzesień 200519 l a ja sie od dluga przymiezam do kupna harmonijki... i to by bylo na tyle sportow ps. jak sie nazywa sport w ktorym sie robi wszystko co jest niezdrowe ? :]
Napisano 6 Listopad 200519 l Ja trenuje 5,5 roku karate kyokushin :]... Oprócz tego 1 rok chodziłem na treningi bractwa rycerskiego i napażałem sie mieczami :]...
Napisano 6 Listopad 200519 l a ja skacze na rowerze hopki, smigam czasami motorcem ( tez skacze hopki) , wspinam sie na sztuczne scianki, plywam, pije piwo i gram w bilard ( snooker ) :) i chce sie zapisac na strzelnice...ale to kosztuje 700 pln :eek:
Napisano 6 Listopad 200519 l ps. jak sie nazywa sport w ktorym sie robi wszystko co jest niezdrowe ? :] zycie;) .........
Napisano 6 Listopad 200519 l ja troche silka ale ostatnio niemam czasu jakos i tyje od piwa :P a wczesniej kick boxing 3 lata prawie :)
Napisano 6 Listopad 200519 l jee nareszcie do mnie leci - nowy większy :] http://allegro.pl/show_item.php?item=62722917 Hehe, hindus z tym kontem allegro to byl jakis joke ?:D Przepraszam za OT
Napisano 8 Listopad 200519 l Kapurea z Shout hightingiem pomieszanae , to chyba jak Matial Art ?? Ale nie uczymy się nazw ciosów tbo to poj**ane .
Napisano 17 Czerwiec 200717 l ja kiedys capoeire, troche jeet kune do, a obecnie obrastam w tluszcz ;P
Napisano 17 Czerwiec 200717 l nie wiedziałem że taki dział istnieje :), ja wróciłem do wspinaczki, ale forma już nie ta, więc doszła siłownia co by nabrać wigoru he.
Napisano 17 Czerwiec 200717 l kiedyś codziennie biegałem...teraz wróciłem na rower bo samochód sie popsuł
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Freestyle, le parkour (ostatnio bardzo rzadko :/), siatkówka, piłka nożna, muay thai
Napisano 18 Czerwiec 200717 l picie browaru jednym haustem z pięcio litrowej kegi, zapomniałeś dodać Panie piksar :D
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Autor kiedyś codziennie biegałem...teraz wróciłem na rower bo samochód sie popsuł biegałes za autem?
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Przypomniała mi się scena z "Goście goście"- "Pobiegnę za powozem, mam nowe buty" :)
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Ja mam 7 kyu w karate Kyokushin, ale zdobylem je jakies 10 lat temu :) Teraz przymierzam sie zeby zaczac biegac, moze jeszcze silownia...
Napisano 23 Czerwiec 200717 l ja od niedawna rowerek 20 km dziennie, musze przyznac ze czuje sie lepiej, ale kolana mnie tak na.... ze koniec swiata :)
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Widze, że dużo ludzi w siate gra. To kiedy jakis meczyk? :D Redakcja M3D - Reszta Swiata :)
Napisano 24 Czerwiec 200717 l Sądząc po wpisach to raczej albo duże mordobicie albo maraton. Można ew. połączyć dyscypliny: ci co potrafią biją, ci co biegają- uciekają.