giorgione Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Błahahahah - ale się uśmiałem czytajac niektóre wasze wypowiedzi :D Oprócz codziennego chodu (3 kilosy do pracy , no i z pracy do domku :) ), no to ćwiczę sobie umysł - jakieś szkicowqania wymyślania, no i krzyżówki :D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 ja trenuje biegi na dlugich dystansach, kolo domu mam piekny las i duzo gorek po ktorych biegam moj czas na 10km to 43.30 w takim terenie. pozatym czesto gram w pilke chca mnie wziasc do skladu jako obronce do ligi szostek wiec bede mial nastepne treningi ogolnie uwarzam sport do zdrowie i tego sie trzymam pozdr......... 10km to nie jest długi dystans, tyle to ja codziennie po pracy biegam aby 'zrsetować' umysł. A kondycję mam lichą.... Edit: Abstract -> mam nadzieję że nie potraktowałeś mojej wypowiedzi jako czepianie się. Powodzenia w biegach. Ja przymierzam się do 12km... mam nadzieję że wytrenujesz się na 2x tyle. Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstract Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 nie mowie ze jestem kozak w biegach poprostu robie to co lubie i sprawia mi ogromna frajde z czasem dojde do wiekszych dystansow i mniejszych czasow ale na to trzeba bedzie poczekac pozdr.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 jazda konna, kiedys "tradycyjne" karate ale obecnie siedzacy tryb zycia /praca, praca, praca...., kobieta :-P/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Valeq Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 obecnie siedzacy tryb zycia /...., kobieta :-P/ To chyba i czasem też leżący ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 NO to widze ,że niektórzy ładnie wymiatają ;) Ja troszeczke (około 5-6 lat) jeżdziłem na roleczkach (połamana ręka, noga ;P) Od 4 klasy podstawówki do 8 pływanie (klasa sportowa :) ) A teraz sobie prubóje poskakać i fikołki jakieś robić :) To chyba tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 To chyba i czasem też leżący ;) siedzacy, stojacy, kleczacy.... :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Krencimy Wate ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Ja mam za sobą prawie 4 lata Capoeira, w tym roku trochę przerwy na magisterkę... ale po magisterce wracam :) A poza tym - gitara elektryczna, ale BARDZO amatorsko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 hmm jak już ktoś odkopał, to powiem że trenuję fanatycznie siatkę, w tym najchętniej jak jest ciepło plażówkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Aż taki zakopany to ten topic nie był... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 ja trenuje biegi na dlugich dystansach, kolo domu mam piekny las i duzo gorek po ktorych biegam moj czas na 10km to 43.30 w takim terenie. 10km to nie jest długi dystans, tyle to ja codziennie po pracy biegam aby 'zrsetować' umysł. A kondycję mam lichą.... dystans 10 km długi nie jest, ale tempo 4:20 na km w lesie to calkiem niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 jezdze na desce nieamatorsko, gram w kosza, plywam i wogole ze mnie super skejt ziomal elo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 A mi sie wraz z rokiem szkolnym zaczoł oczywiście WF :/..i tak w biegu na km. mam 4,19 min. a w biegu na 50 metrów 8,11 sek. :/ Kiepściutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 szkolne wf'y wymiatają ;]. skok w dal 5,40m (w gimnazjum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Propo biegów i wyników, w wakacje biegałem po górach, na 8,9 km miałem 45:49 bodajże. Niby fajnie, ale po takim wysokogórskim treningu spodziewałem się trochę więcej niż 3:36 na 1 km na wf'ie w szkole (tym bardziej, że kiedyś osiągnąłem lepszy czas). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Koszykówka, od ok. 7 lat, z mniejszymi i większymi sukcesami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 jee nareszcie do mnie leci - nowy większy :] http://allegro.pl/show_item.php?item=62722917 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 oo hindus "magiczne wentyle" kupiles:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 dla kumpla zamawiałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 A ja pogrywam sobie na gitarce od jakichś 2 lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 widać na avatarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 A ja w czwartek za tydzien mam 1 lekcje gitarki basowej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 a ja sie od dluga przymiezam do kupna harmonijki... i to by bylo na tyle sportow ps. jak sie nazywa sport w ktorym sie robi wszystko co jest niezdrowe ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Ja trenuje 5,5 roku karate kyokushin :]... Oprócz tego 1 rok chodziłem na treningi bractwa rycerskiego i napażałem sie mieczami :]... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 a ja skacze na rowerze hopki, smigam czasami motorcem ( tez skacze hopki) , wspinam sie na sztuczne scianki, plywam, pije piwo i gram w bilard ( snooker ) :) i chce sie zapisac na strzelnice...ale to kosztuje 700 pln :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 ps. jak sie nazywa sport w ktorym sie robi wszystko co jest niezdrowe ? :] zycie;) ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 ja troche silka ale ostatnio niemam czasu jakos i tyje od piwa :P a wczesniej kick boxing 3 lata prawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 jee nareszcie do mnie leci - nowy większy :] http://allegro.pl/show_item.php?item=62722917 Hehe, hindus z tym kontem allegro to byl jakis joke ?:D Przepraszam za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 buahahaha ale dobry allegrowicz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Kapurea z Shout hightingiem pomieszanae , to chyba jak Matial Art ?? Ale nie uczymy się nazw ciosów tbo to poj**ane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 A nie chodziło Ci przypadkiem o Capoeira z Shoot-fighting'iem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 od 3 tygodni siłownie, a tak to tenis, koszykówka, rower;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 żeś odkopał... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 ja kiedys capoeire, troche jeet kune do, a obecnie obrastam w tluszcz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 nie wiedziałem że taki dział istnieje :), ja wróciłem do wspinaczki, ale forma już nie ta, więc doszła siłownia co by nabrać wigoru he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 kiedyś codziennie biegałem...teraz wróciłem na rower bo samochód sie popsuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Freestyle, le parkour (ostatnio bardzo rzadko :/), siatkówka, piłka nożna, muay thai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 picie browaru jednym haustem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 picie browaru jednym haustem z pięcio litrowej kegi, zapomniałeś dodać Panie piksar :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najt Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 kiedyś Piłka nożna teraz rower -bardziej wyczynowo(dirt) pozdr all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 kiedyś codziennie biegałem...teraz wróciłem na rower bo samochód sie popsuł biegałes za autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Przypomniała mi się scena z "Goście goście"- "Pobiegnę za powozem, mam nowe buty" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Ja mam 7 kyu w karate Kyokushin, ale zdobylem je jakies 10 lat temu :) Teraz przymierzam sie zeby zaczac biegac, moze jeszcze silownia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 ja od niedawna rowerek 20 km dziennie, musze przyznac ze czuje sie lepiej, ale kolana mnie tak na.... ze koniec swiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 dobrze ze nie hulajnoga - odbierz pma masochisto xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Widze, że dużo ludzi w siate gra. To kiedy jakis meczyk? :D Redakcja M3D - Reszta Swiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 ja kontra reszta max3d.pl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Sądząc po wpisach to raczej albo duże mordobicie albo maraton. Można ew. połączyć dyscypliny: ci co potrafią biją, ci co biegają- uciekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi