Napisano 25 Sierpień 200618 l Autor Nie przeginasz troche jak to jest w zaga tego modelu ? Na ilu to polygonach toczsz te walkę ? z czystej babskiej zapytję :] nie poprzestane dopoki komp sie nie bedzie sam resetowal z przeciazenia : ) no bardzo sexowna ta klameczka:P gej : ) A rowek między drzwiami, a tylną blachą nie jest za wąski? :) Klamka superowa, ale tych tłoczeń między blachą a klamką właściwą praktycznie nie będzie widać. :) rowki będa przesuwanie odpowiednio jak skoncze wszystkie, a przetloczen nie bedzie widac ? trudno, ale wiemy, ze są :) Nareszcie jakiś update, super jest dajesz dalej a mógłbyś pokazać siateczke klamki?? bedzie siatka jak skoncze klame dla przednich drzwi ;) Gdyby jej nie zrobil porzadnie gryzloby go tlyko sumienie, nie moglby spac po nocach itd ^^' nic dodac nic ujac :) Dzieki wszystkim za komentarze :)
Napisano 25 Sierpień 200618 l Autor Jaaa cieee, to nie jest jeden obiekt... nieładnie. ;) :> ? the massage is too short ;]
Napisano 25 Sierpień 200618 l Myślałem, że to tłoczenie i klamka to będzie jeden obiekt. Rozczarowałeś mnie. :D hehe
Napisano 25 Sierpień 200618 l Halo. Nie odpowiedziałeś ile całość ma poly ? To ja sie tu dopraszam a ty nic :(
Napisano 25 Sierpień 200618 l Autor Myślałem, że to tłoczenie i klamka to będzie jeden obiekt. Rozczarowałeś mnie. :D hehe to pod spodem to jest uszczelka ;p klamka to jedna calosc calosc ma 308k poly ;)
Napisano 25 Sierpień 200618 l Hmm, no to spartolili z tą uszczelką, gdybym miał to auto, to niemógłbym się do tej uszczelki przyzwyczaić. Bolało by mnie to. ;)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Oj! Dawno mnie tu nie było. Szalejesz miszczu :) Podoba mi sie taka zabawa ze szczegułami :)
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Człowieku, jesteś chory umysłowo :| modelujesz zaciski na tarcze od środka a większość ludzi nawet nie zobaczy samych zacisków, jesteś szalony, obłąkany, wykręcony !!!!! i zajebi*cie dobry w tym co robisz ...
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Obłęd, ale praca godna podziwu, i do tego bije rekordy odwiedzin - ponad 24k
Napisano 20 Wrzesień 200618 l Mistrz, po prostu mistrz... ale leniwy :P Ponad 13 miesięcy jedno auto dłubać, boszzzzz :] Pozdrawiam.
Napisano 21 Wrzesień 200618 l nie leniwy nie leniwy tylko stara się :) a ja coś czuje, że jeszcze mu się długo z nim zejdzie więc trzeba czekać:)
Napisano 21 Wrzesień 200618 l No moze i dlugo sie juz to ciagnie, ale za to efekt bedzie pierwsza klasa :D Czasem bywa, ze trzeba odlozyc modelik na pozniej... Qba pracuj dalej :)
Napisano 2 Październik 200618 l WooOW :D Zaj****a robota :) Właśnie przeglądnęłem cały wątek i jedno wpadło mi w oko - na początku wątku pisałeś że to twoje "początki" --> Normalnie nie wierzę :P Jak ja bym miał tak zaczynać to łoo mamo :] Ile robisz w maxie?
Napisano 3 Październik 200618 l Autor wiara musi poczekac bo na razie szykuje inną niespodzianke, mam nadzieje ze sie pojawi zaniedlugo tutaj ;p ps. kliment, pierwsze podejscie nieudane ;]
Napisano 3 Październik 200618 l qbo to ja powiem tak - nie tykaj sie tego evo skoro nie umiesz jeździć - NIE WOLNO TO BY BYLO NIEBEZPIECZNE :] wiesz to zrywna furka a ja czasem przechodze przez jezdnie ;P A na czym poległeś ?
Napisano 3 Październik 200618 l Ja zdałem za 3 - ale to było lata temu... A klameczka spoko Ci wyszła
Napisano 3 Październik 200618 l hm pomarań czowe to paskudny nawyk warszawiaków - ja ucze ich hamować, bo sam czasem lubie sie pozmagać z dystansem hamowania jak nie ma z tyłu jakiejś laski która sobie dopomaga wgniatająz ze sprzęgłęm w podłoge ;) PS Nic sie nie bój wszystko bedzie dobrze, ani sie obejrzysz i bedziesz miał 12 długosci równika na karku ;)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l bardzo fajny render felgi wyglądają super lakier też ładny, tylko model jakiś nie skończony
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Super render! :) Modelik zresztą też :) ale... znalazłem kilka rzeczy, które chyba należałoby poprawić :) Oczywiście mogę się mylić :) http://img404.imageshack.us/img404/1023/94475621pe5.jpg
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Witam!! fajnie fajnie :) choc teraz wyglada na troche krzywy, ma pare bledow :)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l bardzo ładnie jak zrobić takie świecące światełka? Czy tam jest wstawione światło czy materiał świecący?
Napisano 21 Czerwiec 200717 l hehe dopiero po drugim rzucie oka skumalem ze tam flare dales na te swiatelka:P widac krechy na podlodze:)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l heh moge pozaznaczać gdzie jest krzywo? :P troche się boje, że mnie wszyscy zjadą :P:P
Napisano 21 Czerwiec 200717 l bardzo profesjonalnie, coś mi tam nie gra na tym zaostrzeniu na nadkolu z tyłu (jakoś dziwnie się światło załamuje) ale może mi się wydaje. Koniecznie wnętrze do takiego modelu i będzie pierwsza klasa, Trochę szkoda że wybrałeś evo VIII bo osobiście wolę VII lub IX ale i tak uwielbiam bryczki ze stajni trzech diamentów. good job
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Autor nawet nawet, swiatla najlepsze;) haha swiatla robilem sam w photoshopie bo tylko to mi dziala na moim zlomie :| ps i gadu :)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Autor moze taka wersja lepsza :) troche podkoloryzowalem ;) aha bledow nie zaznaczajcie w modelingu bo wiem ze są patrzac przez perspektywe czasu i nabieranie doswiadczenia, to jest stary model i oddalem go w dobre rece BUBU zeby moj grat nie umarl ;). Nie sadzilem ze tak dobry efekt uzyska :) BUBU jest geniuszem
Napisano 22 Czerwiec 200717 l ee to to juz wiem czemu oni takie szczegolowe modele robia:D Co 4 rece tonie 2:D
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Mr to zasluga Qby bo on to wszystko podciagnal jeszcze w ps :D zwykly render troszke (duzo) bardiej wyblakly jest ;) wiekszego nie ma bo w takiej rozdzialce bylo robione bo w jakiejs 1xxx szlo praiwe 7 h :/ ale chyba wtedy z ustawieniami przesadzielm ;)