ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Nie przeginasz troche jak to jest w zaga tego modelu ? Na ilu to polygonach toczsz te walkę ? z czystej babskiej zapytję :] nie poprzestane dopoki komp sie nie bedzie sam resetowal z przeciazenia : ) no bardzo sexowna ta klameczka:P gej : ) A rowek między drzwiami, a tylną blachą nie jest za wąski? :) Klamka superowa, ale tych tłoczeń między blachą a klamką właściwą praktycznie nie będzie widać. :) rowki będa przesuwanie odpowiednio jak skoncze wszystkie, a przetloczen nie bedzie widac ? trudno, ale wiemy, ze są :) Nareszcie jakiś update, super jest dajesz dalej a mógłbyś pokazać siateczke klamki?? bedzie siatka jak skoncze klame dla przednich drzwi ;) Gdyby jej nie zrobil porzadnie gryzloby go tlyko sumienie, nie moglby spac po nocach itd ^^' nic dodac nic ujac :) Dzieki wszystkim za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 łapdejt siatka moze i niezozumiala ale grunt ze dziala ;) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Jaaa cieee, to nie jest jeden obiekt... nieładnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Ładna klamka, aż za dokładna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Jaaa cieee, to nie jest jeden obiekt... nieładnie. ;) :> ? the massage is too short ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Myślałem, że to tłoczenie i klamka to będzie jeden obiekt. Rozczarowałeś mnie. :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Halo. Nie odpowiedziałeś ile całość ma poly ? To ja sie tu dopraszam a ty nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Myślałem, że to tłoczenie i klamka to będzie jeden obiekt. Rozczarowałeś mnie. :D hehe to pod spodem to jest uszczelka ;p klamka to jedna calosc calosc ma 308k poly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 spodziewałem sie sporo więcej, dzięki za info i czekam na upki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Hmm, no to spartolili z tą uszczelką, gdybym miał to auto, to niemógłbym się do tej uszczelki przyzwyczaić. Bolało by mnie to. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecikgti Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Oj! Dawno mnie tu nie było. Szalejesz miszczu :) Podoba mi sie taka zabawa ze szczegułami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Respect :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 No poprostu GENIUSZ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 to ty jeszcze go nie skończyłes ?? ile można ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Człowieku, jesteś chory umysłowo :| modelujesz zaciski na tarcze od środka a większość ludzi nawet nie zobaczy samych zacisków, jesteś szalony, obłąkany, wykręcony !!!!! i zajebi*cie dobry w tym co robisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Obłęd, ale praca godna podziwu, i do tego bije rekordy odwiedzin - ponad 24k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Mistrz, po prostu mistrz... ale leniwy :P Ponad 13 miesięcy jedno auto dłubać, boszzzzz :] Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 nie leniwy nie leniwy tylko stara się :) a ja coś czuje, że jeszcze mu się długo z nim zejdzie więc trzeba czekać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 No moze i dlugo sie juz to ciagnie, ale za to efekt bedzie pierwsza klasa :D Czasem bywa, ze trzeba odlozyc modelik na pozniej... Qba pracuj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecikgti Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 SSSuper :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Jesteś psychopata !!!! r e s p e k t !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisieK2 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 WooOW :D Zaj****a robota :) Właśnie przeglądnęłem cały wątek i jedno wpadło mi w oko - na początku wątku pisałeś że to twoje "początki" --> Normalnie nie wierzę :P Jak ja bym miał tak zaczynać to łoo mamo :] Ile robisz w maxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 wiara sie uprasza o łapdejuty!!..zdałes na to prawko?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 wiara musi poczekac bo na razie szykuje inną niespodzianke, mam nadzieje ze sie pojawi zaniedlugo tutaj ;p ps. kliment, pierwsze podejscie nieudane ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 qbo to ja powiem tak - nie tykaj sie tego evo skoro nie umiesz jeździć - NIE WOLNO TO BY BYLO NIEBEZPIECZNE :] wiesz to zrywna furka a ja czasem przechodze przez jezdnie ;P A na czym poległeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 po 40 min jazdy przejechalem na pomaranczowym i dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Ja zdałem za 3 - ale to było lata temu... A klameczka spoko Ci wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 hm pomarań czowe to paskudny nawyk warszawiaków - ja ucze ich hamować, bo sam czasem lubie sie pozmagać z dystansem hamowania jak nie ma z tyłu jakiejś laski która sobie dopomaga wgniatająz ze sprzęgłęm w podłoge ;) PS Nic sie nie bój wszystko bedzie dobrze, ani sie obejrzysz i bedziesz miał 12 długosci równika na karku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 zobaczcie co mój brat BUBU wykombinowal z moim złomem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 bardzo fajny render felgi wyglądają super lakier też ładny, tylko model jakiś nie skończony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Super render! :) Modelik zresztą też :) ale... znalazłem kilka rzeczy, które chyba należałoby poprawić :) Oczywiście mogę się mylić :) http://img404.imageshack.us/img404/1023/94475621pe5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Witam!! fajnie fajnie :) choc teraz wyglada na troche krzywy, ma pare bledow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 a BUBU siedzi i..klepie ta blache ;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 bardzo ładnie jak zrobić takie świecące światełka? Czy tam jest wstawione światło czy materiał świecący? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 mi tez sie renderek podoba:) milusi dla oka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 nawet nawet, swiatla najlepsze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 hehe dopiero po drugim rzucie oka skumalem ze tam flare dales na te swiatelka:P widac krechy na podlodze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 heh moge pozaznaczać gdzie jest krzywo? :P troche się boje, że mnie wszyscy zjadą :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 bardzo profesjonalnie, coś mi tam nie gra na tym zaostrzeniu na nadkolu z tyłu (jakoś dziwnie się światło załamuje) ale może mi się wydaje. Koniecznie wnętrze do takiego modelu i będzie pierwsza klasa, Trochę szkoda że wybrałeś evo VIII bo osobiście wolę VII lub IX ale i tak uwielbiam bryczki ze stajni trzech diamentów. good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 nawet nawet, swiatla najlepsze;) haha swiatla robilem sam w photoshopie bo tylko to mi dziala na moim zlomie :| ps i gadu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 moze taka wersja lepsza :) troche podkoloryzowalem ;) aha bledow nie zaznaczajcie w modelingu bo wiem ze są patrzac przez perspektywe czasu i nabieranie doswiadczenia, to jest stary model i oddalem go w dobre rece BUBU zeby moj grat nie umarl ;). Nie sadzilem ze tak dobry efekt uzyska :) BUBU jest geniuszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Dla Ciebie i Twoich modeli wszystko Bracie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 o fak bubu i qba to bracia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 ale jaja...to ich jest dwóch!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 ee to to juz wiem czemu oni takie szczegolowe modele robia:D Co 4 rece tonie 2:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarlogPL Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 No bardzo ładnie! świetny model jak i studio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 ostatni render super jest, też bym tak chciał daj większy render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 pięknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Mr to zasluga Qby bo on to wszystko podciagnal jeszcze w ps :D zwykly render troszke (duzo) bardiej wyblakly jest ;) wiekszego nie ma bo w takiej rozdzialce bylo robione bo w jakiejs 1xxx szlo praiwe 7 h :/ ale chyba wtedy z ustawieniami przesadzielm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi