Marcin Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 oczywiscie ze sprawna ;] tylko klisze ciezko dostac ... ale mam jeszcze jedną 30 letnią zapakowaną w folie i jak cos to sprzedam na allegro za gruuube pieniądze jako antyk ;] teraz to jak zloto podobno idą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Tym razem trzy fotki z wypadu na miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Belus, to dziecko bardzo fajnie wyszlo nic nie zasmieca drugiego planu, oswietlenie tez jest bardzo przyjemne. Wyraz twarzy dziecka(ciekaw jestem czy chciales zeby taki mialo czy to naturalne?), pobudza wyobraznie odbiorcy.. co spowodalo taki a nie inny wyraz? na co to dziecko patrzy? a i biala koszulka tez swietnie pasuje do koloru wlosow i samgo zdjecia. Co do drgiej fotki to przeszkadza tutaj ten syf na dole, czubek slupka jakiegos? Po za tym nie plan za nimi jest IMO za ostry, wieksza glebia by sie przydala... a o tym trzecim zdjeciu... jest naprawde swietne, ciesze sie ze nie obciales domow, ktore uzupelniaja niejako obraz... a promienie sloneczne wychodzace z za chmur .. mniam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Mothman - widzę, że bywamy w podobnych okolicach. Uważaj, bo Cię kiedyś przyłapie w jakiś ruinach w Gdańsku z aparatem... A poza tym świete fotki :) Co do ramek, to ja tam nie mam nic przciwko więc dodałem sobie też :) A to moje cztery z wizyty na Westerplatte: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 edi, mocno, stanowczo za mocno przepalone miejscami... widze ze watek wygasa.. a szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 no to teraz mua ;] dzisiejszy godzinny wypad do suchej rzeczki (jedno z moich ulubionych miejsc) w sam raz na zachód slonca ;] fotki prosto z aparatu , jedynie wstawione w ramke i skompresowane lekko (oczywiscie rez zmniejszona) ;] zrobilem okolo 80 zdjec ale chyba tylko te trzy nadają sie dla publiki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Na tej stronie najbardziej mi sie widzi "taka fotka" by misiekhc. I ta praga z kolorami super. Marcin, ja bym tu chyba jednak w jakas obrobke wszedl, zeby wylowic bardziej 'bohatera' tych zdjec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Kurcze, nawet na zdjeciu leanderowe faktury i kolory :) a to moja próżność: ...Canon A70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 wczorajsze odreagowywanie ... statyw , samo wyzwalacz i skok do nie calkiem cieplej wody ... 3 proby zanim trafilem w migawke ... za trzecim uzylem bucketingu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 "Fretka w trawie puszczy" ;) Sony H1, Iso 200, czas 1/200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 taka widokówka Ci wyszła Marcinie :P Traitor - super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 dzisiejszy godzinny wypad do suchej rzeczki (jedno z moich ulubionych miejsc) ... foty kiłowate ale miejsce..gdzie to jest? chce tam zamieszkac ;) edit: z wikipedia Sucha Rzeczka położona jest wśród lasów i jezior. W miejscowości tej mieści się poczta, sklep... ps: teraz zdecydowanie tam jade, wypas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Marcin > bracketingu chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foty kiłowate ale miejsce..gdzie to jest? chce tam zamieszkac ;) ej no ;] to byl moj drugi dzien z aparatem ;] a to gdize to jest to masz tu jedize sie z augustowa na przewięź , potem drogą na miejscowosc "Płaska" i to miejsce jest zaraz za zakretem obok małej sluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Dobra Marcin , nie stresuj się ;] ja mam 2 letni aparat i 3dniowe doświadczenie :P pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 chveti - gdybyś kompozycyjnie zrobił wszystkie tak jak zdjęcie nr 5 to było by pięknie :) dawno mnie tu nie było, trzeba coś wrzucić. Fotki robione Zenitkiem na filmie OPTIMA 400, obiektyw 58 mm na pierścieniu makro dł. ok 5 cm :) Czas naświetlania chyba 1/250 na przysłonie f5.6 (dokładnie nie pamiętam) Podrasowane nieco w ps (głównie błędy skanowania i ostrość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 nieźle Vorek z zenita wyciągasz :P 5 minut przed burzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 mzoe to wam sie bardizej spodoba ... wczorajszy wypad na ukraine (drusgielniki nad niemno) a zdjecie zrobione gdzies po drodze przy rutynowym postoju na fajka fota lekko wykontrastowana w PSie edit --- Vorek - ladne makro ... przy takiej przesłonie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 no trzyma klimat :) (szkoda że trafiłeś na takie brzydkie, jednolite niebo, jakieś ciekawe chmurki dodały by fotce charakteru :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 no teraz zeby nie bylo ze ładnie to dam cos z brzydkich widokówek juz w Drozgielnikach niedaleko od niemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 kilka takich ''smietnikowych'' fotek, przy okazji potrzaskanych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2005 2 ostatnie świetne, równierz na textury :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Fotografie z zasłużonych wakacji... ech, znowu trzeba wracać do pracy:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Oj... wątek umiera. Źle się dzieje!Od kilku dni cisza... Postanowiłem go trochę odświerzyć:-) Trzy "nowe" zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 a cóż to za łódeczka? czyżby jakiś klon Omegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 tweety - zastrzeliłes mnie tym pytaniem. Nie mam zielonego pojęcia. Nie znam sie na tym kompletnie. (Patentu sternika też nie mam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Belus byłeś w niebie? podobno z tamtąd się nie wraca;) a na obiektywie miałeś jakiś filtr uv? bo bardzo ładnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Bacry - Byłem w niebie! Zgadza się! Chorwackim niebie a ściślej w Dubrovniku... ech za krótko!:-( Nie używałem filtrów (nie posiadam:-( jeno filtrów photoshopa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 belus 3 ostanie swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 uuu...nieglupic topic ;) jakos tak ostatnio mnie naszlo na fotocykanie...i oto efekty mojego HP717 + od czasu do czasu troche szopka ;) (wszystkie obrazki ponizej sa linkami do duzych wersji) balkonowe wypasy :) metro (Willlllsona) (Wierzbno) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 metro willsona i pierwsza bardzo ladnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 A mnie to rozmyte wierzbno nawet kręci. Jesli ktos jest z Warszawy lub sie wybiera to dwa newsy związane z fotografią: 1 ---------- Ciekawy wykład bedzie w sobotę w ramach IX Festiwalu Nauki: Warszawska Szkoła Fotografii, gościnnie na UW, ul. Krakowskie Przedmieście 26/28, Auditorium Maximum, salaA "Jedenaście przykazań portretu fotograficznego - M. Schmidt, 24 IX godz. 14, od 16 lat" Dowiesz się: jak powstaje portret, który wywiera silne wrażenie na widzu; dlaczego niektóre z fotografii odbieramy głębiej od innych; jak przekazać prawdę o człowieku za pomocą aparatu fotograficznego źródło: http://www.icm.edu.pl/festiwal/2005/program2005.html 2 ----------- Konkurs fotograficzny "Portret Warszawy": http://www.homoviator.waw.pl/wjf.htm nagrody: http://www.homoviator.waw.pl/regulamin.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 cheveti - gdzie to bylo robione ? http://chveti.com/photos/jeziorko.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 phantom daj mirror do metra - marcin bardzo fajne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 hee?? nie czaje?? :D jaki mirror?? do ktorego pica? wytlumacz sie :P kolejne foty :) The Pill... ostatnio zahaczylem o moja dzialeczke i naszlo mnie na pocykanie pare fot...wyszlo ich ponad 170 xD wiec bede co jakis czas systematycznie je wrzucal :P no moze nie wszystkie ale troche napewno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 The pill ma klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 moze w takiej wersji bardziej sie wam spodoba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Marcin mi się wszystkie wersje podobały;) Phantom u mnie jak klikam na obrazek to wychodzi zabroniony dostęp do strony i taka jakaś dziwna małpka dopiero jak wpiszę adres ręcznie widać zdjęcie w pełnej krasie :D (może to wina opery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 @Marcin -> Ciekawy pic szkoda ze uciołes chmurki a dales wiecej trawy :) @Bacry -> maybe...pod FireFoxem wszystko jest oki...a wogole to sa shoty ktore trzymam na deviantartcie...a tam serwy czasem mocno sa zapchane ;) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 szkoda ze uciołes chmurki a dales wiecej trawy :) w sumie tam nie było zadnej chmurki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Deus Kosmos > układ słoneczny > ziemia > europa > polska > śląsk > tychy > jezioro paprocańskie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Phantom - fajne fotki tylko... dlaczego po kliknięciu ukazuje mi sie cos w tym stylu: " Forbidden. You don't have permission to access..." itd. Widzę niestety tylko miniaturki.( a The Pill wydaje sie interesujący)... Jak sobie z tym poradzić bo jestem za zielony. Trzeba się zalogować w Deviantart czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 @Marcin->chodzilo mi o wiecej nieba ;P czy z chmurkami czy bez...jakos to tak bardziej widze wtedy :D @Belus-> dzieki...DA chyba odlaczyl hotlinkowanie...i trzeba wklejac adresy(copy&paste)...;/ przypadkowo walnalem reka w lampke na biurku...no i sie popsiula zaroweczka...no to ja fotnalem ;P a tutaj moj kiblowy kranik ;P troche zardzewial cholera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Żaróweczka mi podpasiła. (Kranik też niezgorszy.) Czym focisz Phantom? Ups.. poprawka. Zajrzałem dokładnie do Twojego posta i teraz wiem,że to HP717.:-) Ach te kompakty!:-) ( a ja ciągle mam ten sam problem. Kopiuję wklejam a ten "parszywy" Deviant wyświetla mi ciągle to samo.. (używam Firefox-a).No chociaż miniaturki dość duże:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 uhm...dzieki ;) Ciesze sie ze Ci sie podoba ;) ja tesh uzywam FireFoxa i mi dziala...metoda copy&paste...ehh...szkoda bo caly fun tkwi w szczegolach...a fotki sa dosyc duze :) maybe bedziesz mogl popatrzec w taki sposob...-> http://p-and-a.deviantart.com/ tam mozesz poszukac fotek ;) cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Zrobione hommejdowym rybim okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtom Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Koleżanka moja. Fotka zrobiona Canonem a60 na krzywym statywie. Światło wbrew pozorom jedynie z okna, żadnych lamp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 ładnie ... i nie obrazimy sie jak dasz wiecej fotek swojej kolezanki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 ladne kolorki phantom ladne kran ale cien gryzie mnie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi