[MaTRiX] Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Witam! Jest to moja pierwsza praca, którą zamieszczam na tym forum. Wykonana w maxie7, render Vray. Co o tym sądzicie? (jestem z niej bardzo dumny, ale czy powinienem ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Jak dla mnie rewelka, ciekawy pomysł, ładne shaderki i porządny render. Jeynie te podpisu psują cały efekt, niech sobie będą ale duzo mniejsze :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 hehe... szybka reakcja :) dzieki za uwage... dostosuje sie ;) edit: dostosowalem sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 No super. Podobra mi się pomysl i wykonanie. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 cool pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 fajnie wyglada ale troche te nity mnie kluja w oczka moze chociaz troche przyciemnic te miejsca ? ew jakis brud, rdza czy cus ;d ogolnie weri ql zi@ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 fajne wejście na forum ;) polejcie Klickowi dobrze gada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Haha :D. Dobre :). Imo GJ :D. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 eee nieźle, mnie sie podoba :) Ładne światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 hehe... nie spodziewalem sie takiej ilosci komplementow :D co do nitow - bardzo sluszna uwaga, może jeszcze kiedyś dodam pare detali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Faaaajne. Była u mnie przed chwilą koleżanka, która od pół roku jest mamą. Pokazałem jej to i przyznała, ze swojej córeczki w tym nie widzi. Ale koncepcja jak na paranoję naprawdę niezła. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 fajny pomysł:) bardzo fajne metalowe rurki - jedynie co mi niepodchodzi to zbyt mocne mapki odbic i niemal czarny spód, ale ogólnie fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 shogunn: szczerze mówiąc, obawiałem się opini młodych matek, ale wózek inwalidzki mógłby spotkać się z poważniejszą krytyką :) (co nie zmienia faktu, że i tak powstanie ;)), sartr: masz na mysli refleksy w chromach? czy blacha za bardzo "odbija"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 bradzo mi sie podoba, szczegolnie to ujecie i wogole render, ale troche te chromy jak dla mnie za mocno sie swieca, nity tak jak pisali poprzednicy za nowe no i sam ten kosz czy jak to nazwac moglbys przytwierdzic jakimis spawami czy czyms do podwozia bo wyglada jakby sie tylko nia nim opieral pracka cool ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 swietnie zrobiony :) ... heheh eeee jak ktos mi taki zrobi bede w nim wozil swoje dziecko :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Ładne, hdra troche sie rzuca w oczy. Poza tym troche lewituje ;-) Podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Jak dla mnie to świetny render. Z pomysłem!! Otoczenie i materiały trafione w 10-tke!! Pozdrowienia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Fajny pomysł i wykonanie tylko materiał na kołach mi się nie podoba ale jest na prawdę dobrze. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Ooo swietnie. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 świetny pomysł, i równie dobre wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 A jak dla mnie dales d. z teksturami. Bardzo fajny pomysl ale spieprzony przez w/w no i ta standardowa tekstura z MAXa to juz wogole buuuuuuuu. Fajna praca jako inspiracja dla zrobienia czegos z wiekszym przykopem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 hmm... o ktorej teksturce mowisz? z maxa sa tylko 2 procedurale i nic poza tym... jezeli chodzi ci o blache ryflowana to Genetica - mocno obrabiana w PS'ie :P .. nie jest to tez jakis powazny projekt tylko szybka pracka na jeden wieczor, wiec faktycznie moze byc niedopracowana. ale ciesze sie ze pomysl sie podobal. dzieki za opinie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Podoba mi się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 rzeczywiscie niezle, pomysł na 6 i wykonanie tez niezle! mam uwage jedna - zauwazylem ze przy chromowanych zbiornikach uzyles chyba jakiejś mapy dla reflections, troche sie to dekomponuje z tlem poniewaz tlo jest w sumie puste nie widac tego srodowiska ktore sie odbija na zbiornikach, moze wystarczylo stworzyc material ktory by tylko odbijal otoczenie bez dodatkowych map - tylka taka sugestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 zazdroszcze Ci takiego wejscia :(L:( ... Powodzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtdaddy Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Fajny pomysł, realizacja - jak dla mnie rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 model banalny ale render i reszta wynagradzają to w 100% ;) 5/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTROMAG Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Fajna praca i świetny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 wielkie dzięki Panowie za przychylne opinie ;) @mateusz_s: faktycznie na użyłem dość rzucającej się w oczy HaDeeRkI ale bez tła to refleksy wogóle były do bani... próbowałem wrzucić różne cylindry powycinane żeby miało co się odbijać ale też wychodziła kicha. może miałby ktoś jakieś sugestie a propos tego co wrzucić na scenke żeby się ładnie odbijało? ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 WYPAS :DD Pancerny odrzutowy transporter niemowlaków :] ładna ta blacha :] I materiały silnika, i całos bardzo ladna ogólnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi