[MaTRiX] Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Witam! Jest to moja pierwsza praca, którą zamieszczam na tym forum. Wykonana w maxie7, render Vray. Co o tym sądzicie? (jestem z niej bardzo dumny, ale czy powinienem ;) )
Vorek Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Jak dla mnie rewelka, ciekawy pomysł, ładne shaderki i porządny render. Jeynie te podpisu psują cały efekt, niech sobie będą ale duzo mniejsze :) Pozdrawiam
[MaTRiX] Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 hehe... szybka reakcja :) dzieki za uwage... dostosuje sie ;) edit: dostosowalem sie ;)
Edi Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 No super. Podobra mi się pomysl i wykonanie. Gratuluję.
KLICEK Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 fajnie wyglada ale troche te nity mnie kluja w oczka moze chociaz troche przyciemnic te miejsca ? ew jakis brud, rdza czy cus ;d ogolnie weri ql zi@ :D
Hindus Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 fajne wejście na forum ;) polejcie Klickowi dobrze gada ;)
wizz Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 eee nieźle, mnie sie podoba :) Ładne światło
[MaTRiX] Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 hehe... nie spodziewalem sie takiej ilosci komplementow :D co do nitow - bardzo sluszna uwaga, może jeszcze kiedyś dodam pare detali :)
Shogun 3D Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Faaaajne. Była u mnie przed chwilą koleżanka, która od pół roku jest mamą. Pokazałem jej to i przyznała, ze swojej córeczki w tym nie widzi. Ale koncepcja jak na paranoję naprawdę niezła. :)
sartr Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 fajny pomysł:) bardzo fajne metalowe rurki - jedynie co mi niepodchodzi to zbyt mocne mapki odbic i niemal czarny spód, ale ogólnie fajne:)
[MaTRiX] Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 shogunn: szczerze mówiąc, obawiałem się opini młodych matek, ale wózek inwalidzki mógłby spotkać się z poważniejszą krytyką :) (co nie zmienia faktu, że i tak powstanie ;)), sartr: masz na mysli refleksy w chromach? czy blacha za bardzo "odbija"?
Pawelkos Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 bradzo mi sie podoba, szczegolnie to ujecie i wogole render, ale troche te chromy jak dla mnie za mocno sie swieca, nity tak jak pisali poprzednicy za nowe no i sam ten kosz czy jak to nazwac moglbys przytwierdzic jakimis spawami czy czyms do podwozia bo wyglada jakby sie tylko nia nim opieral pracka cool ;)
rowr Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 swietnie zrobiony :) ... heheh eeee jak ktos mi taki zrobi bede w nim wozil swoje dziecko :):):)
Obywatel Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Ładne, hdra troche sie rzuca w oczy. Poza tym troche lewituje ;-) Podoba mi sie
Mortom Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Jak dla mnie to świetny render. Z pomysłem!! Otoczenie i materiały trafione w 10-tke!! Pozdrowienia!!
mrkrzysiek Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Fajny pomysł i wykonanie tylko materiał na kołach mi się nie podoba ale jest na prawdę dobrze. Pozdro.
hkropinski Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 świetny pomysł, i równie dobre wykonanie
Kulki Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 A jak dla mnie dales d. z teksturami. Bardzo fajny pomysl ale spieprzony przez w/w no i ta standardowa tekstura z MAXa to juz wogole buuuuuuuu. Fajna praca jako inspiracja dla zrobienia czegos z wiekszym przykopem.
[MaTRiX] Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Napisano 27 Sierpień 2005 hmm... o ktorej teksturce mowisz? z maxa sa tylko 2 procedurale i nic poza tym... jezeli chodzi ci o blache ryflowana to Genetica - mocno obrabiana w PS'ie :P .. nie jest to tez jakis powazny projekt tylko szybka pracka na jeden wieczor, wiec faktycznie moze byc niedopracowana. ale ciesze sie ze pomysl sie podobal. dzieki za opinie ;)
mateusz_s Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 rzeczywiscie niezle, pomysł na 6 i wykonanie tez niezle! mam uwage jedna - zauwazylem ze przy chromowanych zbiornikach uzyles chyba jakiejś mapy dla reflections, troche sie to dekomponuje z tlem poniewaz tlo jest w sumie puste nie widac tego srodowiska ktore sie odbija na zbiornikach, moze wystarczylo stworzyc material ktory by tylko odbijal otoczenie bez dodatkowych map - tylka taka sugestia.
rudylew Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 zazdroszcze Ci takiego wejscia :(L:( ... Powodzenia..
mtdaddy Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 Fajny pomysł, realizacja - jak dla mnie rewelacja!
chveti Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 model banalny ale render i reszta wynagradzają to w 100% ;) 5/6
[MaTRiX] Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Napisano 28 Sierpień 2005 wielkie dzięki Panowie za przychylne opinie ;) @mateusz_s: faktycznie na użyłem dość rzucającej się w oczy HaDeeRkI ale bez tła to refleksy wogóle były do bani... próbowałem wrzucić różne cylindry powycinane żeby miało co się odbijać ale też wychodziła kicha. może miałby ktoś jakieś sugestie a propos tego co wrzucić na scenke żeby się ładnie odbijało? ;) pozdrawiam
Secator Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 WYPAS :DD Pancerny odrzutowy transporter niemowlaków :] ładna ta blacha :] I materiały silnika, i całos bardzo ladna ogólnie :]
Rekomendowane odpowiedzi