General Straw Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Witam szanowne grono. O takie cos ostatnio wymodelowalem. Dziekuje za uwage :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Pierwszy :p no modelik suuuper, mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Hehe. Bardzo ładna pracka =]. Jedyne co ci zarzuce to to, że się zabardzo świeci i wygląda jak z gumy. Ale przyjdą inni to ci lepiej powiedzą :P. Ogólnie wykonanie mi sie podoba, a sam pomysł nie specjalnie bo nie lubie tego typu pracek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Pierwszorzędna robota- brawo:]! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Aż miło się patrzy na takie modele, napradę cudo jak dla mnie, jedno mnie tlyko męczy: z tymi mułami to przegiąłeś, gościu by się nie mógł normalnie poruszać :) Poazdrawiam p.s. W czym modelowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 vorek nie przesadzaj ja przeciez wygladam podobnie i nie mam problemow z ruchem :):):) swietny model tez sie dolaczam do pytania w czym modelowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 http://i.b5z.net/i/u/230085/i/Ronnie_Coleman.jpg - on się może normalnie poruszać to i ten pan wyżej da redę :D Modelik I Klasa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Mieśnie wymodelowane przed lustrem ;) Model - Silo Render - XSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 nogi wydają mi sie o rozmiar za duże ;]. poza tym świetnie. nie planujesz texturek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Awesome model :D jakby dać niezłe textury to wypas na maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Swietny model. Niezly detal. Modelowales wymyslajac na biezaco z glowy czy byly najpierw koncpety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Zaczalem od glowy i potem postanowilem, ze zrobie cala postac. Jakis tam szkic zrobilem chociaz rozni sie on sporo od tego tutaj. Mam pytanie - a jak sie robi taka zajefajna miniaturke zamieszczonej pracy jak inni maja w spisie tematow?. Nie moge znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 edytujesz pierwszy post dodajesz atachmenta czyli wrzucasz obrazek na serwer max3d.pl zapisujesz zmiany pierwszy obrazek w atachments bedzie wyswietlany na stronie btw fajna postac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 musisz wsadzić fotkę do załącznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 zmien ten temat bo odstrasza ;) mało by było a bym tu niewszedł :) modelik pierwsza klasa tylko te nogi jakies takie za bardzo opancerzone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 staaaaryy :D sie nadziarales moze troche ten miesien od łokcia za mało subtelny- drobiazg bardzo fajny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 a ja myslalem ze to Zbarush, swietny modelik tylko nogi chyba ciut za grube no i szkoda ze nie ma teksturek, ale mimo to tak jak mowilem swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 model fajny, trochę tłusty, ale fajny, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 wypas! tylko czy on nie ma troche za chudych paluszkow? moze mi sie wydaje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 heh troche metki dla twojej sylwetki :P fajny modelik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 WOW coś wspaniałego jestem pełen uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WronA Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 A co to ma byc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 fajne ma buty:) no i jakoś tak fajno wygląda.. jakby uwędzony:/ xsi ma widac specyficznego skajlajta jakiegoś:) bardzo fajny model, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 spoko to wyglada. gratulacje. jednak na pierwszy rzut oka przedramie i nózki cos nieproporcjonalne...ale ogółem jest okej ;) (tez tak chciałbym modelowac postacie ) PoZdRo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Sporo rzeczy jest w nim nieproporcjonalnych, ale i tak dobrze wygląda, no i ta teksturka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Swietny model! Naprawde dobra robota;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 No modelik piekny ogolnie detale wysmienicie zrobiony ! Bedą jakies texturki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Texturki plizzzz. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 http://i.b5z.net/i/u/230085/i/Ronnie_Coleman.jpg - on się może normalnie poruszać to i ten pan wyżej da redę :D Modelik I Klasa :D skad moje zdjecie sie w necie wzielo :/ ???? a co do proacki to niezla ciekawi mnie ile czasu ja tego goscia robiles ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Co do tekstur - nie ma i nie bedzie :) Nie mam pojecia ile robilem model - bo go tak dziergalem po trochu od 3 miesiecy. Troche tu troche tam. Powracalem do niego nieraz po miesiacu. Wiec nawet w przyblizeniu nie mam pojecia ile to trwalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Jak dla mnie extra. Super model z fajnie wyexponowanymi mięśniami. Polakom gratulujemy General Straw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 ladnie fajnie ale gryza za wielkie nogui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi