General Straw Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Witam szanowne grono. O takie cos ostatnio wymodelowalem. Dziekuje za uwage :)
JunioR Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Pierwszy :p no modelik suuuper, mi sie podoba :)
Błazi Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Hehe. Bardzo ładna pracka =]. Jedyne co ci zarzuce to to, że się zabardzo świeci i wygląda jak z gumy. Ale przyjdą inni to ci lepiej powiedzą :P. Ogólnie wykonanie mi sie podoba, a sam pomysł nie specjalnie bo nie lubie tego typu pracek ;]
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Aż miło się patrzy na takie modele, napradę cudo jak dla mnie, jedno mnie tlyko męczy: z tymi mułami to przegiąłeś, gościu by się nie mógł normalnie poruszać :) Poazdrawiam p.s. W czym modelowane ?
rowr Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 vorek nie przesadzaj ja przeciez wygladam podobnie i nie mam problemow z ruchem :):):) swietny model tez sie dolaczam do pytania w czym modelowane :)
MaGuu Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 http://i.b5z.net/i/u/230085/i/Ronnie_Coleman.jpg - on się może normalnie poruszać to i ten pan wyżej da redę :D Modelik I Klasa :D
General Straw Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Napisano 1 Wrzesień 2005 Mieśnie wymodelowane przed lustrem ;) Model - Silo Render - XSI
mentaller Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 nogi wydają mi sie o rozmiar za duże ;]. poza tym świetnie. nie planujesz texturek?
wizz Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Awesome model :D jakby dać niezłe textury to wypas na maxa :)
Obywatel Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Swietny model. Niezly detal. Modelowales wymyslajac na biezaco z glowy czy byly najpierw koncpety?
General Straw Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Napisano 1 Wrzesień 2005 Zaczalem od glowy i potem postanowilem, ze zrobie cala postac. Jakis tam szkic zrobilem chociaz rozni sie on sporo od tego tutaj. Mam pytanie - a jak sie robi taka zajefajna miniaturke zamieszczonej pracy jak inni maja w spisie tematow?. Nie moge znalezc.
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 edytujesz pierwszy post dodajesz atachmenta czyli wrzucasz obrazek na serwer max3d.pl zapisujesz zmiany pierwszy obrazek w atachments bedzie wyswietlany na stronie btw fajna postac :)
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 zmien ten temat bo odstrasza ;) mało by było a bym tu niewszedł :) modelik pierwsza klasa tylko te nogi jakies takie za bardzo opancerzone :)
flesz_gordon Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 staaaaryy :D sie nadziarales moze troche ten miesien od łokcia za mało subtelny- drobiazg bardzo fajny model
Pawelkos Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 a ja myslalem ze to Zbarush, swietny modelik tylko nogi chyba ciut za grube no i szkoda ze nie ma teksturek, ale mimo to tak jak mowilem swietne
hkropinski Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 model fajny, trochę tłusty, ale fajny, pozdr
[MaTRiX] Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 wypas! tylko czy on nie ma troche za chudych paluszkow? moze mi sie wydaje ;]
ZiBi_PL Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 heh troche metki dla twojej sylwetki :P fajny modelik :D
mrkrzysiek Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 WOW coś wspaniałego jestem pełen uznania
Damian Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 fajne ma buty:) no i jakoś tak fajno wygląda.. jakby uwędzony:/ xsi ma widac specyficznego skajlajta jakiegoś:) bardzo fajny model, gratulacje!
dyonizoss Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 spoko to wyglada. gratulacje. jednak na pierwszy rzut oka przedramie i nózki cos nieproporcjonalne...ale ogółem jest okej ;) (tez tak chciałbym modelowac postacie ) PoZdRo!!
DaveBorck Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Sporo rzeczy jest w nim nieproporcjonalnych, ale i tak dobrze wygląda, no i ta teksturka:P
hcpiter Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 No modelik piekny ogolnie detale wysmienicie zrobiony ! Bedą jakies texturki ?
ChaoSMakeR Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 http://i.b5z.net/i/u/230085/i/Ronnie_Coleman.jpg - on się może normalnie poruszać to i ten pan wyżej da redę :D Modelik I Klasa :D skad moje zdjecie sie w necie wzielo :/ ???? a co do proacki to niezla ciekawi mnie ile czasu ja tego goscia robiles ;]
General Straw Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 Co do tekstur - nie ma i nie bedzie :) Nie mam pojecia ile robilem model - bo go tak dziergalem po trochu od 3 miesiecy. Troche tu troche tam. Powracalem do niego nieraz po miesiacu. Wiec nawet w przyblizeniu nie mam pojecia ile to trwalo.
gregorjan Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 Jak dla mnie extra. Super model z fajnie wyexponowanymi mięśniami. Polakom gratulujemy General Straw :)
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 ladnie fajnie ale gryza za wielkie nogui
Rekomendowane odpowiedzi