Napisano 30 Sierpień 200618 l rowr...jakim cudem my z tego samego miasta jesteśmy...gdzieś ty się uchował przez te wszystkie lata;) Panowie bierzemy do to PS'a...skórke na różowo, włoski na zielono...i wlepiamy to na jakąś randke.pl i tylko czekać na odzewXD
Napisano 31 Sierpień 200618 l hahahahhahahahaha :D Deus jak dobrze zarabiasz jestem twoj :D CzAk1 ahahhaha ee nooo sie czesto szwedam w okolicach Armii Krajowej i PKP :D ale glownie we wro jestem :D...[ee musze dorwac filmik od bylej jak szedlem w samym blekitnym szlafroku w sloneczka i chmurki do monopolowego :D
Napisano 31 Sierpień 200618 l A co powiecie na to?:D http://video.google.pl/videoplay?docid=-3376843531397291877
Napisano 1 Wrzesień 200618 l ten w bluzie EX7 chyba mutacje głosu przechodzi... wezcie sie za jakąs robote lepiej :D
Napisano 1 Wrzesień 200618 l ten w bluzie EX7 chyba mutacje głosu przechodzi... wezcie sie za jakąs robote lepiej :D LOL ten w bluzie EX7 to ja,ale nioe bój sie,głos modyfikowany coby podkreślić tragizm:D:D
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Booombel jak zwykle przebijasz wszystkich, niema tobie równych, chyba zostaniesz reżyserem w holywoodzie ;P mr.funky ten konik taki malutki czy to ty taki duży ;) kome troche brak ci pewności siebie a to przyciąga facetów i dlatego z rowrem narazie przegrywasz ;)))
Napisano 1 Wrzesień 200618 l e tam Leru jednak ma w sobie to cos;) ale Knysha tez ladnie :* Kome- lool ;]
Napisano 1 Wrzesień 200618 l kome no dresik wymiata ! ale mine zrobiłes jak by ktos chciał cie zbić ;) taki chłopczyk wystraszony :D
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Rowr => :D :D akceptujesz propozycje sponsoringu? :> hard Rowr hooooo! :D Kome => fajny dres :D oryginalny? :> Knyhsa => prawie... ;)
Napisano 1 Wrzesień 200618 l odczep sie od mojego rowra wywłoko! Wywłoko! kogo ty wywłąką nazywasz...ja cie znam. Ty się tam puszczasz na forum na lewo na prawo...skok w bok;) (joke) CzAk1 ahahhaha ee nooo sie czesto szwedam w okolicach Armii Krajowej i PKP :D ale glownie we wro jestem :D...[ee musze dorwac filmik od bylej jak szedlem w samym blekitnym szlafroku w sloneczka i chmurki do monopolowego :D Ja na Piwowarskiej miszkam...to nie daleko od Armi Krajowej;) Knysha...prawie robi wielką róznice:D
Napisano 1 Wrzesień 200618 l KOME: http://img291.imageshack.us/img291/2582/josk4.gif ******* oldschool
Napisano 6 Wrzesień 200618 l gitara jak nowa - nowe klucze i struny haha :D ale bomba ;p kurde nie zauwazylem - mam ta sama koszule co na fotce ostatnio - tak dla jasnosci zmienialem ja hahah :D pfffffff
Napisano 6 Wrzesień 200618 l fryz super jak 'trząchasz dynią' to musi fajnia fala powstawać ;P o nie, to je afro i je to sztywne i przewiewne :p
Napisano 6 Wrzesień 200618 l a to przepraszam ;) ja kiedyś podobny fryz miałem bawiłem się tymi włosami z żelami piankami lakierami itd. nawet irokeza takiego małego sobie robiłem ;PP fajnie na wietrze sie rozwiewały albo i nie ;) ale ostatecznie tyle tego żelu szło żeby to utrzymać w górze i ciężko było nad tym wszystkim zapanować więc dałem sobie spokój, za dużo czasu mi to zajmowało teraz skromnie krótkie włoski tylko zimą troszkę zimno bez czapulki będzie ;)
Napisano 6 Wrzesień 200618 l A oto ja. Mina z małym problemem egzystencjalnym ;) "Znowu sie zagrycha skonczyla?!" ;]
Napisano 6 Wrzesień 200618 l heheh nie no "bez jaj krasnoludku" ;) Knysha Chlorze, Tobie tylko jedno w glowie:P ps czemu wkleiles moja fotke raz jeszcze?:P
Napisano 6 Wrzesień 200618 l no nie Z-Brush tą fotką zadławiłeś mi neta a Knysha jeszcze dobił leżącego ;( na przyszłość mniejsze dawaj albo link do tumbalkinków -edit- no teraz fotkę zobaczyłem no cóż mogę powiedzieć myślicieli było wielu ale przy zbruszu wymiękneli ;P cóż za głębokie nieprzeniknione myśli zaprzątły tą główkę ;))
Napisano 7 Wrzesień 200618 l Ok, to teraz ja: fotki robione u przyjaciółki 18 lipca, zanim zgoliłem wąsy: O pierwszym zdjęciu autorka powiedziała, że gdybym miał ochotę kiedyś iść do Chippendales'ów, to powinienem im wlasnie je pokazać. :P