Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 188,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

rowr...jakim cudem my z tego samego miasta jesteśmy...gdzieś ty się uchował przez te wszystkie lata;) Panowie bierzemy do to PS'a...skórke na różowo, włoski na zielono...i wlepiamy to na jakąś randke.pl i tylko czekać na odzewXD

Napisano

hahahahhahahahaha :D Deus jak dobrze zarabiasz jestem twoj :D CzAk1 ahahhaha ee nooo sie czesto szwedam w okolicach Armii Krajowej i PKP :D ale glownie we wro jestem :D...[ee musze dorwac filmik od bylej jak szedlem w samym blekitnym szlafroku w sloneczka i chmurki do monopolowego :D

Napisano
ten w bluzie EX7 chyba mutacje głosu przechodzi... wezcie sie za jakąs robote lepiej :D

LOL ten w bluzie EX7 to ja,ale nioe bój sie,głos modyfikowany coby podkreślić tragizm:D:D

Napisano

Booombel jak zwykle przebijasz wszystkich, niema tobie równych, chyba zostaniesz reżyserem w holywoodzie ;P

mr.funky ten konik taki malutki czy to ty taki duży ;)

kome troche brak ci pewności siebie a to przyciąga facetów i dlatego z rowrem narazie przegrywasz ;)))

Napisano

e tam Leru jednak ma w sobie to cos;) ale Knysha tez ladnie :*

Kome- lool ;]

Napisano

kome no dresik wymiata ! ale mine zrobiłes jak by ktos chciał cie zbić ;)

taki chłopczyk wystraszony :D

Napisano

Rowr => :D :D akceptujesz propozycje sponsoringu? :>

hard Rowr hooooo! :D

Kome => fajny dres :D oryginalny? :>

Knyhsa => prawie... ;)

Napisano
odczep sie od mojego rowra wywłoko! 24.gif

Wywłoko! kogo ty wywłąką nazywasz...ja cie znam. Ty się tam puszczasz na forum na lewo na prawo...skok w bok;) (joke)

CzAk1 ahahhaha ee nooo sie czesto szwedam w okolicach Armii Krajowej i PKP :D ale glownie we wro jestem :D...[ee musze dorwac filmik od bylej jak szedlem w samym blekitnym szlafroku w sloneczka i chmurki do monopolowego :D

Ja na Piwowarskiej miszkam...to nie daleko od Armi Krajowej;)

Knysha...prawie robi wielką róznice:D

Napisano

gitara jak nowa - nowe klucze i struny haha :D ale bomba ;p

kurde nie zauwazylem - mam ta sama koszule co na fotce ostatnio - tak dla jasnosci zmienialem ja hahah :D pfffffff

image005eq8.jpgimage006ti4.jpg

Napisano
fryz super jak 'trząchasz dynią' to musi fajnia fala powstawać ;P

o nie, to je afro i je to sztywne i przewiewne :p

Napisano

a to przepraszam ;)

ja kiedyś podobny fryz miałem bawiłem się tymi włosami z żelami piankami lakierami itd. nawet irokeza takiego małego sobie robiłem ;PP

fajnie na wietrze sie rozwiewały albo i nie ;)

ale ostatecznie tyle tego żelu szło żeby to utrzymać w górze i ciężko było nad tym wszystkim zapanować więc dałem sobie spokój, za dużo czasu mi to zajmowało teraz skromnie krótkie włoski tylko zimą troszkę zimno bez czapulki będzie ;)

Napisano
A oto ja. Mina z małym problemem egzystencjalnym ;)

xxoa7.jpg

"Znowu sie zagrycha skonczyla?!" ;]

Napisano

heheh nie no "bez jaj krasnoludku" ;) Knysha Chlorze, Tobie tylko jedno w glowie:P

ps czemu wkleiles moja fotke raz jeszcze?:P

Napisano

no nie Z-Brush tą fotką zadławiłeś mi neta a Knysha jeszcze dobił leżącego ;( na przyszłość mniejsze dawaj albo link do tumbalkinków

-edit-

no teraz fotkę zobaczyłem

no cóż mogę powiedzieć

myślicieli było wielu ale przy zbruszu wymiękneli ;P

cóż za głębokie nieprzeniknione myśli zaprzątły tą główkę ;))

Napisano

Ok, to teraz ja: fotki robione u przyjaciółki 18 lipca, zanim zgoliłem wąsy:

O pierwszym zdjęciu autorka powiedziała, że gdybym miał ochotę kiedyś iść do Chippendales'ów, to powinienem im wlasnie je pokazać. :P

img4944xh1.jpg

img4949lz7.jpg

img4968zn3.jpg

img4971hf9.jpg

Napisano
hehe fredi merkury :D

Haha dokladnie! ;D

Z-Brush - zeby zacytowac ;]