polka dot Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 rowr hehe to jest zdjecie a na nim jestes ty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 rowr lol XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 pokazcie to masterowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 :*** Takie rarytasy to sam wyczaję :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 zlotowe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 rowr - wyjdz za mnie! :***************** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 rowr...jakim cudem my z tego samego miasta jesteśmy...gdzieś ty się uchował przez te wszystkie lata;) Panowie bierzemy do to PS'a...skórke na różowo, włoski na zielono...i wlepiamy to na jakąś randke.pl i tylko czekać na odzewXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 odczep sie od mojego rowra wywłoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 no ladnie sie dzieje dzieciaczki ja tu widze:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 hahahahhahahahaha :D Deus jak dobrze zarabiasz jestem twoj :D CzAk1 ahahhaha ee nooo sie czesto szwedam w okolicach Armii Krajowej i PKP :D ale glownie we wro jestem :D...[ee musze dorwac filmik od bylej jak szedlem w samym blekitnym szlafroku w sloneczka i chmurki do monopolowego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 rowr - *megarotflampompao* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 A co powiecie na to?:D http://video.google.pl/videoplay?docid=-3376843531397291877 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ten w bluzie EX7 chyba mutacje głosu przechodzi... wezcie sie za jakąs robote lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Mr.Funky jako kowboj :P (P.S- konik troche low polygonalny byl :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ten w bluzie EX7 chyba mutacje głosu przechodzi... wezcie sie za jakąs robote lepiej :D LOL ten w bluzie EX7 to ja,ale nioe bój sie,głos modyfikowany coby podkreślić tragizm:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 bez porownania z rowrem :( ale tez caluje :) :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Nie mam pytań... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Booombel jak zwykle przebijasz wszystkich, niema tobie równych, chyba zostaniesz reżyserem w holywoodzie ;P mr.funky ten konik taki malutki czy to ty taki duży ;) kome troche brak ci pewności siebie a to przyciąga facetów i dlatego z rowrem narazie przegrywasz ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Buehehehehe panowie N/C! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 boombel , co to za muzyczka podczas pierwszej bitwy ? kome buahaha ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Prawie jak Leru... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 looool faktycznie leru xD :D:D kome - hahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 meingot, sobowtór :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 e tam Leru jednak ma w sobie to cos;) ale Knysha tez ladnie :* Kome- lool ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 kome no dresik wymiata ! ale mine zrobiłes jak by ktos chciał cie zbić ;) taki chłopczyk wystraszony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Rowr => :D :D akceptujesz propozycje sponsoringu? :> hard Rowr hooooo! :D Kome => fajny dres :D oryginalny? :> Knyhsa => prawie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 nie wiem. jest tak oldskulowy ze na metce nic juz nie widac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Kome ;d n1 Knysha qrcze jak zrobiles tak fajny sss na zebach ?! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 odczep sie od mojego rowra wywłoko! Wywłoko! kogo ty wywłąką nazywasz...ja cie znam. Ty się tam puszczasz na forum na lewo na prawo...skok w bok;) (joke) CzAk1 ahahhaha ee nooo sie czesto szwedam w okolicach Armii Krajowej i PKP :D ale glownie we wro jestem :D...[ee musze dorwac filmik od bylej jak szedlem w samym blekitnym szlafroku w sloneczka i chmurki do monopolowego :D Ja na Piwowarskiej miszkam...to nie daleko od Armi Krajowej;) Knysha...prawie robi wielką róznice:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 KOME: http://img291.imageshack.us/img291/2582/josk4.gif ******* oldschool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 coś pieknego;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 no kurt! jeden zauwazyl to co nalezy i docenil. dzieki! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 szkoła i ziewy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Zmeczony zyciem mlodzian... Hard knock life, hommie! ;DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 gitara jak nowa - nowe klucze i struny haha :D ale bomba ;p kurde nie zauwazylem - mam ta sama koszule co na fotce ostatnio - tak dla jasnosci zmienialem ja hahah :D pfffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 to Ty ? ten sam ? w życiu bym nie poznał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 no teraz sobie afro zapuscilem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 kome to ten dresik kupiony za 5zł ? ;> fajna fota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 fryz super jak 'trząchasz dynią' to musi fajnia fala powstawać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 fryz super jak 'trząchasz dynią' to musi fajnia fala powstawać ;P o nie, to je afro i je to sztywne i przewiewne :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 a to przepraszam ;) ja kiedyś podobny fryz miałem bawiłem się tymi włosami z żelami piankami lakierami itd. nawet irokeza takiego małego sobie robiłem ;PP fajnie na wietrze sie rozwiewały albo i nie ;) ale ostatecznie tyle tego żelu szło żeby to utrzymać w górze i ciężko było nad tym wszystkim zapanować więc dałem sobie spokój, za dużo czasu mi to zajmowało teraz skromnie krótkie włoski tylko zimą troszkę zimno bez czapulki będzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Badyl spałeś na głowie czy co? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 A oto ja. Mina z małym problemem egzystencjalnym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 A oto ja. Mina z małym problemem egzystencjalnym ;) "Znowu sie zagrycha skonczyla?!" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 heheh nie no "bez jaj krasnoludku" ;) Knysha Chlorze, Tobie tylko jedno w glowie:P ps czemu wkleiles moja fotke raz jeszcze?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 no nie Z-Brush tą fotką zadławiłeś mi neta a Knysha jeszcze dobił leżącego ;( na przyszłość mniejsze dawaj albo link do tumbalkinków -edit- no teraz fotkę zobaczyłem no cóż mogę powiedzieć myślicieli było wielu ale przy zbruszu wymiękneli ;P cóż za głębokie nieprzeniknione myśli zaprzątły tą główkę ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Hmmm czyli Knysha bardziej zwalil no nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Ok, to teraz ja: fotki robione u przyjaciółki 18 lipca, zanim zgoliłem wąsy: O pierwszym zdjęciu autorka powiedziała, że gdybym miał ochotę kiedyś iść do Chippendales'ów, to powinienem im wlasnie je pokazać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 hehe fredi merkury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 hehe fredi merkury :D Haha dokladnie! ;D Z-Brush - zeby zacytowac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi