Napisano 21 Wrzesień 200618 l Ok skoro sam nie umiem za dobrze grac na wiosle to podrzucam widio starszego z klickow ;] http://www.mm.pl/~klicor/Gitarka1.MP4
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Mi sie wydaje , że to nie dokońca prawda z tym dupolotem , on się gdzie indziej trzyma :D
Napisano 22 Wrzesień 200618 l ja leca zawsze na dupolotach od kiedy drzazga mi sie od sanek nie wbiła...aa tak pozatym to wole narty;]
Napisano 25 Wrzesień 200618 l hcpiter3d napisał: oj oj co ty zes palił kome ?! :D "Smoke some with your dog No stress, no seeds, no sims, no sticks! Some of that real sticky icky A little weed, put it in the air "
Napisano 25 Wrzesień 200618 l kome napisz mi gg adres dilera u ktorego sie zaopatrujesz.. nie badz zyla podziel sie z innymi:D
Napisano 26 Wrzesień 200618 l omg...ajejajejajo staczamy sie na dno...4,50 i prosze oddać szkło...KOME wyglądasz jak postać z knight'a...:D
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Kome -> jakim filtrem jedziesz te fotki? A może zapisujesz do Gifa w Paincie? :D Super masz te zdjecia :) Pozdro Ach... no kiedys pokazywałem siebie jako dresa.... pora na fote sprzed 2 tygodni... pozdro miśki
Napisano 26 Wrzesień 200618 l no widzisz merv_ na piwko sie nie ustawimy:D [+] patry, on jest starszy od Ciebie;)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l mam 14 (skonczone [szpan ]) lat sie patry nie czepiaj.... i pokaż swoją twarz :P [+] dobre piwko nie jest złe dariuszu... chociaż nigdy nie dopijam :) chyba że ze soczkiem to szklanusia znika w mig :) oj wydało sie... lubie bro.... i gina z tonikiem... i szampana.... i takie tam... A ty Dariusz ile masz lat [+] EDIT: Ach już wiem.... 18 :P spoko... skad jestes? He fikołek to źle myslałes.... Napisałem do Leru co z tym nickiem ale jeszcze nei odpisał
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Jakbym miał aparat cyfrowy to też bym siebie pokazał... PS kurde prawie wszyscy z mojej klasy wyglądają poważniej niż ty merv_ jakiś dziwny jesteś :P
Napisano 26 Wrzesień 200618 l ja jestem Zuffenhausen, a konkretniej z Krakowa:) [+] do posty niżej: ja stary? nie, to wy jesteście młodzi:D
Napisano 26 Wrzesień 200618 l no i nie ma afro ep; merv_ napisał: dobre piwko nie jest złe dariuszu... chociaż nigdy nie dopijam :) chyba że ze soczkiem to szklanusia znika w mig :) oj wydało sie... lubie bro.... i gina z tonikiem... i szampana.... i takie tam... ojejku och och ;DD
Napisano 26 Wrzesień 200618 l uuu... badylu... aleś się wygolił.... dziwnie tak wyglądasz... patry.. może twoja kalsa poprostu od 5ciu lat powtarza... 1 gimnazjum :)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l oj oj Badyl, chyba rzeczywiscie lepsza byla tamta fryzurka :D ale co tam jak Tobie jest lepiej to co tam :D:D:D Merv_ hehe no za duzo lat to nie masz :) ale fajnie ze mlodzi atakaja forum ;]
Napisano 26 Wrzesień 200618 l KLICEK napisał: mlodzi atakaja forum ;] Klicek -> wiesz... jest toksyczna i kreatywna młodzierz... ja zaliczam sie do tej drugiej.... :) lepi robić bucha w maxie niż za szkołą :o Cytat bucha w sensie brać (robić?) dymka :)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l merv_ napisał: lepi robić bucha w maxie niż za szkołą :o a ja to se mysla ze tu jednu drugiemu nijak ni wadzi ;p kudlaty zle, lysy zle; jak tu dogodzic do diaska ;D tera przynajmniej lepiej slysze hoho
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Cytat kudlaty zle, lysy zle; jak tu dogodzic do diaska ;D tera przynajmniej lepiej slysze hoho pół głowy na łyso a pół na afro :D jak ci troszke włosy podrosną to będzie ok a narazie łańcych na szyje z znaczkem WV z samochodu jakiegoś i na miasto ludzi straszyć :D
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Cytat łańcych na szyje z znaczkem WV z samochodu jakiegoś i na miasto ludzi straszyć Cytat jaa łysy Badyl no przynajmniej ksywa mi pasuje :P
Napisano 26 Wrzesień 200618 l w sygnaturce SWRSC napisał: Jest jeszcze wiele rzeczy do zrobienia na tym świecie... ale nie bierz tego tak dosłownie :D :D
Napisano 26 Wrzesień 200618 l eee... świerszczu... zapoczątkowałeś nowy rozdział w życiu fotografów autoportretowców... tera będą robić sobie skany :)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l SWRSC hehe bardzo intersujące :D tylko na model naciągnąc jako teksturke i Świerszcz jak żywy :D tylko jedni ucho ci sie troche rozlało :)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l serwus :) hahaha, SWRSC, czy w dowodzie osobistym masz wpisane cos w :cechy szczegolne ? :DDDD. JA bym Ci wpisał o dysproporcji oczu i krzywych uszach :D pozdrawiam :)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l mage ten watek na maxior'a wystawic;P (zart):D niezle sie usmialem:] ja swojego nie pokaze bo nikt ze mna nie bedzie gadal i zamiast smiechu bedzie ekhm... (moze troche przesadzielem) pozdrawiam (ten watek wymiata XD)
Napisano 26 Wrzesień 200618 l patry napisał: A ile merv_ masz lat?? 10?? :P Bo tak wyglądasz :P merv_ napisał: mam 14 (skonczone [szpan ]) lat sie patry nie czepiaj.... i pokaż swoją twarz :P dariusz napisał: no widzisz merv_ na piwko sie nie ustawimy merv_ napisał: dobre piwko nie jest złe dariuszu... chociaż nigdy nie dopijam chyba że ze soczkiem to szklanusia znika w mig oj wydało sie... lubie bro.... i gina z tonikiem... i szampana.... i takie tam... patry napisał: PS kurde prawie wszyscy z mojej klasy wyglądają poważniej niż ty merv_ jakiś dziwny jesteś :P merv_ napisał: patry.. może twoja kalsa poprostu od 5ciu lat powtarza... 1 gimnazjum *Pac*:D *idealne na bash'a* jak rozmowa dziesięciolatków...jeden drugiego przedrzeźnia :D
Napisano 26 Wrzesień 200618 l badyl... i pomyśleć że jeszcze nie dawno byliśmy niczym bracia ;) (szłopłanagłowię) swrsc: daj jeszcze bumpa i glossines map ;)