polka dot Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 to ona używa malinowego do piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 nie, nie zona ;pZrozumiano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Ok skoro sam nie umiem za dobrze grac na wiosle to podrzucam widio starszego z klickow ;] http://www.mm.pl/~klicor/Gitarka1.MP4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 a aha czyli nie zona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 illy buahahahaha tak to jest jak sie nie umie ust modelowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 to bylo robione Poserem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 a to ja 2 lata temu, na ****locie :P (wycinalem to chyba w paincie..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zusia-27 Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 S.T.O.R.M. gdzie to foto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 to takie jabluszko bylo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Mi sie wydaje , że to nie dokońca prawda z tym dupolotem , on się gdzie indziej trzyma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 ja leca zawsze na dupolotach od kiedy drzazga mi sie od sanek nie wbiła...aa tak pozatym to wole narty;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 przybył ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Lol . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 . *rotfl* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Buehehehe, muahahaha, nieee, ja odpadam. :D Mega tronix, o jaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 twórcza nazwa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 n1 tam Rafal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 oj oj co ty zes palił kome ?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 oj oj co ty zes palił kome ?! :D "Smoke some with your dog No stress, no seeds, no sims, no sticks! Some of that real sticky icky A little weed, put it in the air " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 kome napisz mi gg adres dilera u ktorego sie zaopatrujesz.. nie badz zyla podziel sie z innymi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 zapraszam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 omg...ajejajejajo staczamy sie na dno...4,50 i prosze oddać szkło...KOME wyglądasz jak postać z knight'a...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Kome -> jakim filtrem jedziesz te fotki? A może zapisujesz do Gifa w Paincie? :D Super masz te zdjecia :) Pozdro Ach... no kiedys pokazywałem siebie jako dresa.... pora na fote sprzed 2 tygodni... pozdro miśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 merv_ heh myslałem że ciut starszy jesteś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 no widzisz merv_ na piwko sie nie ustawimy:D [+] patry, on jest starszy od Ciebie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 A ile merv_ masz lat?? 10?? :P Bo tak wyglądasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 mam 14 (skonczone [szpan ]) lat sie patry nie czepiaj.... i pokaż swoją twarz :P [+] dobre piwko nie jest złe dariuszu... chociaż nigdy nie dopijam :) chyba że ze soczkiem to szklanusia znika w mig :) oj wydało sie... lubie bro.... i gina z tonikiem... i szampana.... i takie tam... A ty Dariusz ile masz lat [+] EDIT: Ach już wiem.... 18 :P spoko... skad jestes? He fikołek to źle myslałes.... Napisałem do Leru co z tym nickiem ale jeszcze nei odpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Jakbym miał aparat cyfrowy to też bym siebie pokazał... PS kurde prawie wszyscy z mojej klasy wyglądają poważniej niż ty merv_ jakiś dziwny jesteś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 patry nawet skaner wystarczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 ja jestem Zuffenhausen, a konkretniej z Krakowa:) [+] do posty niżej: ja stary? nie, to wy jesteście młodzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 fikołek - skanera też niemam Dariusz - aleś ty stary :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 no i nie ma afro ep; dobre piwko nie jest złe dariuszu... chociaż nigdy nie dopijam :) chyba że ze soczkiem to szklanusia znika w mig :) oj wydało sie... lubie bro.... i gina z tonikiem... i szampana.... i takie tam... ojejku och och ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 uuu... badylu... aleś się wygolił.... dziwnie tak wyglądasz... patry.. może twoja kalsa poprostu od 5ciu lat powtarza... 1 gimnazjum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 oj oj Badyl, chyba rzeczywiscie lepsza byla tamta fryzurka :D ale co tam jak Tobie jest lepiej to co tam :D:D:D Merv_ hehe no za duzo lat to nie masz :) ale fajnie ze mlodzi atakaja forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 badyl - wydziedziczam Cię ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 mlodzi atakaja forum ;] Klicek -> wiesz... jest toksyczna i kreatywna młodzierz... ja zaliczam sie do tej drugiej.... :) lepi robić bucha w maxie niż za szkołą :o bucha w sensie brać (robić?) dymka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 lepi robić bucha w maxie niż za szkołą :o a ja to se mysla ze tu jednu drugiemu nijak ni wadzi ;p kudlaty zle, lysy zle; jak tu dogodzic do diaska ;D tera przynajmniej lepiej slysze hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 kudlaty zle, lysy zle; jak tu dogodzic do diaska ;D tera przynajmniej lepiej slysze hoho pół głowy na łyso a pół na afro :D jak ci troszke włosy podrosną to będzie ok a narazie łańcych na szyje z znaczkem WV z samochodu jakiegoś i na miasto ludzi straszyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 tera przynajmniej lepiej slysze hoho a wystarczyło myć uszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 jaa łysy Badyl, nie szkoda było włosów ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 no to macie Świerszcza od ucha do ucha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 łańcych na szyje z znaczkem WV z samochodu jakiegoś i na miasto ludzi straszyć jaa łysy Badyl no przynajmniej ksywa mi pasuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Jest jeszcze wiele rzeczy do zrobienia na tym świecie... ale nie bierz tego tak dosłownie :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 eee... świerszczu... zapoczątkowałeś nowy rozdział w życiu fotografów autoportretowców... tera będą robić sobie skany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 SWRSC hehe bardzo intersujące :D tylko na model naciągnąc jako teksturke i Świerszcz jak żywy :D tylko jedni ucho ci sie troche rozlało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 bo mnie za to ucho odciągali od skanera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 serwus :) hahaha, SWRSC, czy w dowodzie osobistym masz wpisane cos w :cechy szczegolne ? :DDDD. JA bym Ci wpisał o dysproporcji oczu i krzywych uszach :D pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 mage ten watek na maxior'a wystawic;P (zart):D niezle sie usmialem:] ja swojego nie pokaze bo nikt ze mna nie bedzie gadal i zamiast smiechu bedzie ekhm... (moze troche przesadzielem) pozdrawiam (ten watek wymiata XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 A ile merv_ masz lat?? 10?? :P Bo tak wyglądasz :P mam 14 (skonczone [szpan ]) lat sie patry nie czepiaj.... i pokaż swoją twarz :P no widzisz merv_ na piwko sie nie ustawimy dobre piwko nie jest złe dariuszu... chociaż nigdy nie dopijam chyba że ze soczkiem to szklanusia znika w mig oj wydało sie... lubie bro.... i gina z tonikiem... i szampana.... i takie tam... PS kurde prawie wszyscy z mojej klasy wyglądają poważniej niż ty merv_ jakiś dziwny jesteś :P patry.. może twoja kalsa poprostu od 5ciu lat powtarza... 1 gimnazjum *Pac*:D *idealne na bash'a* jak rozmowa dziesięciolatków...jeden drugiego przedrzeźnia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 badyl... i pomyśleć że jeszcze nie dawno byliśmy niczym bracia ;) (szłopłanagłowię) swrsc: daj jeszcze bumpa i glossines map ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi