chveti Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 DZon zi?? omg chyba wygrałeś. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 stary niedzwiedz mocno spi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 DZon zi?? omg Zgadles, hoo! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 A oto ja w calej okazalosci (prawie:P) impreza przed maturalna chyba 1 maja:D dosc stare ale klimat byl dobry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 joł! joł! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 ale z Cieba raper...brakuje wiziora co sie tak kręci:P a tak ogólnie to ładny jestes...lol2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 to i ja sie w koncu ujawnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 vision3d niech no Cie tylko Master Kiełbaster zobaczy... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Niezla mina xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 hehe ale ocb?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Zobaczysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 No, no ale się lansujecie panowie! : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Hoo! :* Fajne gej party Szymeq :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 vision ale men xD wogole jaki lans :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seul Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 witam! myślę, że to dobre miejsce by się przedstawić i napisać pierwszego posta ;) mam na imię Piotrek, jestem z Przemyśla (zachodnia Ukraina lub południowo-wschodnia Polska - zależy od punktu widzenia :P), mam 18 lat. w tym roku (kalendarzowym - przyszłym) piszę maturę. chciałbym iść na medycyne (wydz. lekarski). grafiką 3D interesuję się właściwie od niedawna, ale juz coś zaczynam tworzyć... ;-) cóż.. poznacie mnie po postach, a ja mogę tylko powiedzieć, iż mam nadzieję, że zogoszczę u was długo ;) me zdjęcie :P [zdjęcie usunięte :P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 lol hehehehehehe, czy to jakiś happening ?? zabawne, ale brava za otwartość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 hhehehehhe to wygląda jak jakis anons (dla panow) ;) xD heheh ale miło ze pierwszy post i juz fotka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seul Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 nie rozumiem.. poprostu chciałem sie przedstawić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 jestem z Przemyśla (zachodnia Ukraina lub południowo-wschodnia Polska - zależy od punktu widzenia :P) wstyd mi za Ciebie x_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seul Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 wstyd mi za Ciebie x_x metafora taka :cool: przyjedź do Pśla to zobaczysz o co chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 o to chodzi, ze mieszkam w przemyslu -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Weź chłopcze się okryj plizz. Pozatym witam na forum i czekam na prace. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 ahhahahaha i mowisz ze lekarzem chcesz byc :D o rany wlasnie wrocilem z uczelni i od razu taki atak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seul Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 ahhahahaha i mowisz ze lekarzem chcesz byc :D no i... ? nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 hmm... 18 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Boję się go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 dajcie już spokój chłopaki... Seul - zawsze tak nowych witają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Seul - zawsze tak nowych witają... zeby tradycji stalo sie zadosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seul Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Seul a jakiej specjalizacji lekarzem chcesz być? mam już pewiene typy ale wole nie zgadywać :D chyba troche za wcześnie na to, heh. jestem maturzystą, więc dopiero idę na studia, specjalizacją się będę martwił za 7 lat, o. [aczkolwiek chciałbym jakąś chirurgię] yy.. ten fotomontaż.. to wy tak każdemu? :confused: :P i o co wam kurde chodzi? że dałem zdjęcie na początku? czy dlatego, że nie mam na nim koszulki? nie podoba mi się to... ale zostać zostane, w końcu cel mam szczytny - nauczyć sie tworzyć graf3D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 i o co wam kurde chodzi? że dałem zdjęcie na początku? czy dlatego, że nie mam na nim koszulki? nie podoba mi się to... loozik loozik to są tylko takie zarty, no moze niektórzy przesadzają ale nie warto sie juz denarwować XD illy hehe nie komentuje tego XD XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Seul spokojnie tu tak zawsze jak wchodzisz na forum to zakładaj że wszyscy cie zjadą a jak przypakiem nie to będzie miła niespodzianka :P co do fotomontarzy to looknij tu link i tak jesteś łagodnie potraktowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 witaj HOO !!!!!!! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Seul , prawdę mówiąc na forum pełnym facetów ciężko się przywitać zdjęciem z gołą klatą ;) ...ale są też wyjątki : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 prawdę mówiąc na forum pełnym facetów ciężko się przywitać zdjęciem z gołą klatą a gdybys byl dziewczyna i mial taka fotke to juz bys byl ulubionym uzytkownikiem ;] btw: ciekawe co tam u Thorgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seul Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 no dobra, mea culpa :P jakie miałem [zdjęcie] takie dałem, huh ;P kurde, zaczynam się załamywać.. dla ćwiczenia postanowiłem sobie wymodelować długopis, a i to nie jest dla mnie za łatwe... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 a ja nie widziałam... powiedzcie czy było warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 http://max3d.pl/show.php?id=tutoriale enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 chyba troche za wcześnie na to, heh. jestem maturzystą, więc dopiero idę na studia, specjalizacją się będę martwił za 7 lat, o. [aczkolwiek chciałbym jakąś chirurgię] [...]A oswajałeś się już może z widokiem krwi (duużą ilością krwi i mięcha) i rożnych takich? Bo z tego co wiem, to dość znaczny procent chętnych na takich studiach odpada widząc np. stadia rozwoju płodu w formalinie. Dobra jest strona http://www.ogrish.com, ALE! Ostrzegam, że co delikatniejsi niech sobie odpuszczą, a ci nie wrażliwi niech nic nie jedzą i niech nie piją po wejściu na stronę. Żeby potem nie było że nie ostrzegałem. ;) EDIT: Wolę nie wiedzieć co ty robisz w wakacje. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seul Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 RA, owszem, oswoiłem się :) jak? miałem taką szansę na wakacjach [całych] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 RA, owszem, oswoiłem się :) jak? miałem taką szansę na wakacjach [całych] ;) hehe miałes praktyki w rzeźni? czy wyrywałeś nogi muchom? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seul Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 edit: powiedzmy, że muszki to mój specjał (rajcują mnie szczególnie muszki owocówki... :D ) [my chyba robimy mały OT ;P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 nie , skąd jest ciekawie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Lerciuuuuuu banany im! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 ej jak wszyscy to wszyscy :D ps: będę dawał update włosów, zapuszczam już rok ;x a nadal takie krótkie ;( ale za to już se mogę kitka zrobić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 heu hue ja tez sobie kitke zrobie buehehehe :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Kuciel - na głowie?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 ta jak sobie nitki dokleje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 zdroofko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 oszuuuustwo! nie jesteś rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Aniu A kto powiedział, lub napisał, że mam rudy kolor włosów?? :) Gratias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi