Napisano 4 Grudzień 200618 l Autor Witam!! dzieki za komntarze :) rzeczywiscie klicek robil tego kolesia :) choc szkoda ze nie widac efektow w speed modelingu(brak screenow) :) pozdro
Napisano 6 Grudzień 200618 l Ty te twarze robisz Patchami? Bo mam w niedalekich planach też zacząć się ich uczyć...
Napisano 12 Grudzień 200618 l Autor Witam!! godzil--> robina edit poly za pomoca plana :) ok taka glowe dzisiaj zrobilem :) pozdro
Napisano 13 Grudzień 200618 l Coś mu szczęka do przodu strasznie poszła, ale wyraz twarzy konkretny :)
Napisano 13 Grudzień 200618 l Autor chudy napisał: Marlon Brando?? ;] hahahaha bez jaj skad wiesz ?? :D dzieki za komentarze :)
Napisano 13 Grudzień 200618 l hehehe no bo podobny jest a ostatnio oglądałem jakiś film z nim, on na prawde ma taką szczene ;] czyli podsumowując niceeeeee ;]
Napisano 16 Grudzień 200618 l Autor Witam!! kolejna glowa(nieskonczona) tym razem juz nie speed :) jeszcze sporo poprawek ucho musze zrobic :) czas--> pare wieczorkow :)(trzy moze cztery)
Napisano 16 Grudzień 200618 l Czołem :) Główka 1 klasa!! Nos troszkę "kulfoniasty" ale ogólnie model 10/10 :)
Napisano 16 Grudzień 200618 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) patry--> kufoniasty?? idz powiedz to bruce'owi jego wina :D tadzio--> ma byc bruce ale czy jest to w waszych rekach zostawiam :D kuba--> :D dzieki stary :D jeszcze sporo poprawek ktore mnie denerwuja ;) i do zbrusha z nim moze jakas tex :) pozdro
Napisano 16 Grudzień 200618 l ładny bruce:) troszke ten nos i powieki chyba grube:) szkoda że nie ma uszu :) tak czy siak graty:] yo
Napisano 16 Grudzień 200618 l Autor Radzisz napisał: ładny bruce:) troszke ten nos i powieki chyba grube:) szkoda że nie ma uszu :) tak czy siak graty:] yo nos powieki ?? sie zobaczy mam referki wiec jak cos poprawie choc napewno bede jeszcze kazdy element poprawial :D uszy?? nie martw sie beda ;P Georgas bez przesady ale dzieki ;P pozdro
Napisano 18 Grudzień 200618 l Tak sobie szukałem do czego by sie tu przyczepic .... juz wiem zyja jakaś za cięka ( chyba tak się to pisze :/ ). Ucho jak dla mnie bardzo fajne.
Napisano 18 Grudzień 200618 l no glowa bardzo fajna ..., jedyne do czego bym sie przyczepil to przestrzen miedzy oczami... ma oczy zbyt blisko siebie, ta przerwa powinna byc na szerokosc oka, no i mam wrazenie jakby ucho bylo troche w zlym miejscu, ale moze sie myle
Napisano 18 Grudzień 200618 l Albo ucho za bardzo odjechało w tył , lub tył czaszki za mało wysklepiony,oczy zdecydowanie za blisko siebie,wystarczy tylko wewnętrzne kąciki oczy lekko przesunąć,tak jak napisał Adek_CG pomiędzy oczami powinno się zmieścić trzecie oko. twarz cacy, coraz lepsze główki dziergasz nielot007
Napisano 18 Grudzień 200618 l Autor Witam!! kuba--> zyja?? chodzi o szyje ?? :D adek-->o dzieki za spostrzezenie :D nie zauwazylem mam fajna referke :) i wydawalo sie ze jest dobrze ale poprawie :D jesli chodzi o ucho to tez mi tutuaj nie pasuje :D ale na referkach jest tak jak powinnobyc moze troche je blizej twarzy dam ;P zeet--> dzieki :) poprawi sie, ucho troche musze sie jemu jeszcze przyjzec ale zevzywiscie troche wydaje sie zabradzo do tylu ;) z tym ze u brusa tak to wyglada (mniejwiecje) ale chyba na bank za bardzo do tylu jest :) jeszcze raz dzieki za komentarze :) aha mi sie nie podoba widok z perspektywy jakos z przodu i boku to wyglada ale perspektywa juz gorzej musze sie tym zajac :) ps. janie i szybko mozna poprawic proporcje i krztalt glowey za pomoca fdd ;P pozdro
Napisano 18 Grudzień 200618 l Cytat kuba--> zyja?? chodzi o szyje ?? :D tak :) własnie sie na siłe przyczepiałem :)
Napisano 18 Grudzień 200618 l Autor Witam!! troche poprawilem :( juz mnie szlak bierze jak go widze :D a to dopiero poczatek ;( ps. musze teraz tak zrobic aby wygladal tak jak teraz ale po ms'sie :) pozdro
Napisano 18 Grudzień 200618 l Twarz jest superoska, ale musisz nad owalem głowy z profilu popracować, jakos tak tył za szybko załamuje się na górze. Szyja dłuższa powinna być, tak mi się wydaje że wtedy ogólnie bedzie lepiej wyglądał. Facjate ma świetna i siatkę bardzo dobrą.
Napisano 18 Grudzień 200618 l no no sobie poczynasz waść :D imo tylko 3/4 takie jakieś ściete ale reszta fajowo :D
Napisano 19 Grudzień 200618 l Autor Witam!! taki test mudboxa "kupilem" wersje 1.0 i trzeba bylo luknac jak to wyglada :D zaznaczam model bazowy nie byl mojego autorstwa :D poprostu niechcialo mi sie robic modelu bazowego bo chcialem sobie w mudzie porobic :) parenascie minut :) ps. musze sie wkoncu nauczyc ladnie usta rzebic w tego typu softach(zbrush mudbox) pozdro
Napisano 20 Grudzień 200618 l bardzo mi się podoba główka z mudboxa, a co do dziewczyny to proponuje ją dokończyć bo ładny model :)
Napisano 20 Grudzień 200618 l Bardzo fajnie wygląda ta poprzednia głowa ładne bruzdki. Laska tez super, tylko moż ma za ostre łukie brwiowe.
Napisano 20 Grudzień 200618 l Majne sposob na usta to refka+inflat+pinch+smooth i tak w kolko xD Jak dla mnie to slabo narazie, ale cwicz bedzie napewno lepiej.
Napisano 26 Grudzień 200618 l Nielot powiedz mi jak to zrobiles ze ci wyszla kobieca glowa :P Powiedz mi co jest nie tak w mojej ze nie wyglada kobieco ;] albo czemu nie jest ladna ;]? PS: Masz moze jakas stronq z tutkiem jak zrobic zęby ? :D:D
Napisano 26 Grudzień 200618 l Autor Witam!! maqs--> wszystko brzydko(wszystkie glowy) czy tylko ta z mudboxa?? :) odnetniN--> :) ogladaj duuzo siatek znajdz sobie najlepiej jakies referki (przod bok) i trenuj :) jak bedziesz duuuuuzo trenowal to bedzie dobrze :) ok a tu takie sprawdzenie sie :D chcialem sprawdzic czy dam rade zrobic z malutkiej bazy ucho :) wyszlo jak wyszlo............ roiblem okolo 1h30min po prawej baza po lewej model z mudboxa :) pozdro
Napisano 26 Grudzień 200618 l Wydaje mi się że dól troszke dziwnie wyszedł, a tak pozatym to całkiem nieźle.
Napisano 26 Grudzień 200618 l Nielot Cytat maqs--> wszystko brzydko(wszystkie glowy) czy tylko ta z mudboxa?? :) Oczywiście tylko ta z mudboxa, ale pewnie pocwiczysz jeszcze troche i bedziesz wymiatal, powodzenia.
Napisano 26 Grudzień 200618 l Widzę Nielot, że się wyrabiasz w organice :D Ja to się chyba nigdy nie przerzucę na zbrushe i im podobne :) Póki co poly modelling rulez :D Powodzenia i oby tak dalej!
Napisano 28 Grudzień 200618 l Autor Witam!! dzieki za wszystkie komentarze :) taki skromny progress mojej nowej glowy :) ps. robie z glowy :) pozdro
Napisano 28 Grudzień 200618 l Autor dzieki za komentsy glowa skonczona ale nie wyglada jakbym chcial wiec poczekam z wrzuceniem :D a tutaj poczatek tutka ktorego robie (zostalem "poproszony" :D) :D narazie tyle :) pozdro