Master Kiełbaster Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Napisano 28 Sierpień 2006 Przeciwnik też taki? :* Jak mi czasu zostanie to pokombinuje.
Master Kiełbaster Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Napisano 28 Sierpień 2006 Hę? Chuck z brodą jest bardziej chucky :*
Lucas Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Zdecydowanie:). Ale chyba powinna być bardziej kudłata - teraz wygląda bardziej jakby się nie ogolił:D
gaspar Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 hmm te buty nie za ciasne zdeka ? Zdaje się że kowbojki mają większego szpica :)
Gość misterTornister Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Ojej ojej jestem twoim fanem, chucka tez:):):)
voyager Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 ROTFL misterTornister i Master Kiełbaster ;*
jaras Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 niezłe , niezłe też mi się bardzo podoba :) IMO- dłonie troszkę za małe i za "kwadratowe" ma Twój Chuck - wydaje mi sie że kości palca fakującego powinny wystawac bardziej do przodu ;) no i nie widac energii uderzenia w tej pozie (takiej jak w refce Avengera) może tą prawą nogę lekko zegnij ? pozdro
Master Kiełbaster Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Zrobi się :* (nie wiem kiedy ;p) Tym czasem użądziłem dresikowi kąpiel błotną, a Pan Maxwell House się nie popisał :(
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 no mudbox sie spisal :) ładnie bardzo duzy postep masakra :)
Bacry Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 wydaje mi się, że postawa chucka jest niewłaściwa. od pasa w górę powinien być skecony w lewo (jego lewą stronę). tak żeby góra tułowia wyprzedzała nogę. niech się jacyś karatecy wypowiedzą.
hax0r Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Ustaw go może w takiej pozycji ... :) Postawa
Master Kiełbaster Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 Da się tak wygiąć nogę? :* dobre to jest? albo to? zmieniam chucka na coś lepszego :* tego kopa każdy robi jak chce.. :(
hax0r Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Tak to 3 jest najlepsze :) A tak serio to po prostu wygnij mu trochę nogę żeby nie była taka prosta. Albo wyrenderuj całość a dynamikę dodasz w "SzOpIe" jakimś filtrem żeby był widoczny ruch nogi :) A to ma być kopniak z obrotu ? czy z frontu :) 2-ga fotka była by dobra tylko lekko wygiąć tą nogę bo po ciosie Chuck ją cofa z powrotem do siebie ... i mówi "don't fuck Chuck Norris because Chuck Norris fuck you harder and more deep" xD
KacperSpala Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 nie prawda !. Na czwartym masz fronkicka stopą na twarz, na trzecim jest wielkie gówno a nie kopnięcie, na drógim masz kopnięcie boczne, a nie okrężne, na pierwszym to drugie to jest kopniecie z półobrotu, ale jest niedokładne, bo de fakto służy do nabrania energii kinetycznej, by sie wybic na 3cie kopnięcie w powietrzu.
Master Kiełbaster Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 Może nikt z żyri nie jest master of karatatate :*
patry Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Nie no super!! Tylko czemu tna gościu nie ma oczu?? :D I za mocny blur dałeś na noge Chucka. Ale ogólnie super!
KLICEK Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 o ja zdecydowanie tak ! super dostal karate w klate ! ciosa w nosa ! skopa w pier... ;D
Miśko Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Ogulnie naprawde ładnie, tylko ciągle gumy w gaciach niema, no i lewa rączka chuck'a wygląda jak wełniany sweterek, niż jak koszula Texas Ranger'a:D
Gość User190 Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Hmm.. z twarzy to on nie bardzo przypomina Chucka.. :( A i spodnie ułożyły mu się tak, że buciki wyglądają jak u dziewczynki :) Myślę, że stoi też troszkę za bardzo przodem do odbiorcy - musiałby być bardzo rozciągnięty, żeby tak zrobić! Powinien mieć twarz i barki w płaszczyźnie łączącej obie nogi, albo tylko nieznacznie odchylone od niej.
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Napisano 31 Sierpień 2006 guma w majtach: że buciki wyglądają jak u dziewczynki Hę? To jak ułożyć żeby wyglądały jak u chłopca? :*
Leleń Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 o cholera ale smieszne cycki :p a ten czak rzeczywiscie niepodobny, niewiem moze to ta mimika twarzy na niego tak podzialala, bo jak stal nie ruchomy to podobny byl...
hax0r Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Zdejmij troszkę blura z tej nogi pozycja jest ok :) Tak patrząc na tą prace to bardziej przyłożyłeś się do modelu Dresa samobujcy :) i to on jest gwiazdą tej scenki nie Chuck :P ... p0zdro
g:j:r Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Och coz za klata. z tej pozycji wyglada jak tyłek:P gumka ekstra, a Czak ciagle nie do konca czakowaty. w ogole jakby Czak go kopnal to ten ziomek duzo dalej by polecial, a tu juz chyba do lądowania podchodzi:P ale i tak super:)
patry Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Nie no Master - mega full wypas po prostu!!! Tylko czemu prawa dłoń Chucka świeci na różowo?? I dlaczego ten koleś co dostał kopa nei ma butów?? :)
kubi Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 I dlaczego ten koleś co dostał kopa nei ma butów?? Bo mu spadły od siły wykopu :)
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 a może tak: mroczna uliczka a z tyłu kilku "gangsterów" w półokręgu czekających na swoją kolejkę ? (jak to zawsze w tej klasy filmach bywa ;) ) Pozdrawiam
BizU Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Nie no Master - mega full wypas po prostu!!! Tylko czemu prawa dłoń Chucka świeci na różowo?? I dlaczego ten koleś co dostał kopa nei ma butów?? :) 1) jest to promieniujaca doskonałość Chucka 2) wyleciał z nich Master Kiełbaster - wariat jestes :@
OmeN2501 Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Dodaj Czakowi jego rendzerski plaszcz w ruchu i bedzie narawde fajnie :]
Lucas Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Faaaaajne:), tylko nie wiem czy ten blur konieczny - może przynajmniej zmniejsz go trochę.
Master Kiełbaster Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Napisano 2 Wrzesień 2006 Jutro będzie leppiej... :* I was wrong :(
Miśko Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Może obróć mu troche głowę, po takim kopniaku powinien się troche przekręcić
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 efekt tarego zdjęcia albo klatki filmowej i będzie mega cool !!!!!!!!!!!!!!!!! czak noris wiecznie żywy :)
Master Kiełbaster Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Napisano 2 Wrzesień 2006 Maxwell i Mudbox się nie lubią :* Zamaże się w szopie :p.
KLICEK Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 ostatni render jest mega klimatyczny :) te przyciemnienie polmork jest smerfastyczny hoooo :* ten szef to wyglada jak normal mapa ? ;D
crooll Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 proponowałbym twarz czaka przeszyć nagłym mrokiem chociażby częściowo to może nie będzie tak bardzo się rzucało w oczy że to taki średnio podobny sobowtór czaka... chyba że planujesz jeszcze zmienić kadr. pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Napisano 2 Wrzesień 2006 A teraz podobny? :P Dodałem wypadniętego ząbka lecz chyba w złym miejscu...
Leleń Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 oooo tak tak, teraz podobny :D a ten ząb wyglada jak jakis pryszcz na rece :p ale generalnie scenka full wypas szal dzikie weze! pzdr
MaGuu Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Teraz jest idealnie, od razu widac ze to Chuck :*
sokół Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 na renderze do nomniacji tez bedzie takie ziarno? Bo imho za duze, chyba przez nie teksturka na pierwszym czyms do podpierania sie kocha.
mentaller Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 imho lepej było kiedy chuck dokonywał mordobicia w dzień ;[. jego twarz wygląda jak wycięta ze zdjęcia, czyż nie ?
crooll Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 no wiadomson że tak wygląda bardziej czakowato jeszcze tylko to zrób:P a ząbek może trochę wyżej żeby był na tle tych filarów to chyba bedzie bardziej sie rzucał w patrzałki z oczami...
Grimor Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 imho lepej było kiedy chuck dokonywał mordobicia w dzień ;[ Dokladnie :P Texas Ranger zazwyczaj dziala w dzien :P a tak btw. zrob mu porzadna koszule z guziakami bo to wyglada jak pizama :P
Rekomendowane odpowiedzi