Napisano 28 Kwiecień 200717 l nic na to nie poradze że taki burdel:D kable od tego i tamtego jakeiś cdki nie ma gdzie tego upchnąć:P nerwica bierze współwłaścicieli pc:P hej
Napisano 28 Kwiecień 200717 l mam podobnie :) z 2 tygodnie temu było całkiem czyściutko ale zaczołem (znowu) uczyć sie rigowania i animacji i robie notatki i już mi klawiatura ginie w tych kartkach i kredkach świecowych :D
Napisano 7 Maj 200717 l przytargałem trochę żelastwa nie samym kompem żyje człowiek jeszcze do końca nie poskładane do końca
Napisano 7 Maj 200717 l Piksar - z czego te dyplomy/certyfikaty? Ladny atlas :) aż wstyd napisać - z Microsoftu
Napisano 7 Maj 200717 l piks: trochę mało przytulnie masz ale atlas to dobra rzecz... trochę ruchu nikomu nie zaszkodziło.. zwłaszcza nam klikaczom Oo mój sports stuff ogranicza się do kawałka podłogi na pompki ;)
Napisano 7 Maj 200717 l Atlas? Łeee... Lepszy drazek i para hantli :] Racja :) [The message you have entered is too short...]
Napisano 7 Maj 200717 l wezcie nie kupujcie drukarek hp jak patrze na wasze pokoje to sam hp szit :P pikSar przytargał atlas do pokoju, a my kupujemy drukarki HP. Ciężkie są żelastwa ;)
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Oto moje studio ale na chwilę teraźniejszą :D http://img236.imageshack.us/my.php?image=36316693un2.jpg albo http://img160.imageshack.us/my.php?image=34702928bn6.jpg
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Nie za duzo tych komputerow? Po co ci 3 komputery w jednym miejscu? Dzielisz z kims biurko? ;P
Napisano 7 Czerwiec 200717 l W sumie to i tak lepiej niz ja mam :) Ja narazie urzeduje na szawce :/ do wrzesnia...
Napisano 7 Czerwiec 200717 l ^johny - od razu widac ze na wyspach jestes. Przez te beznadziejne broadbandy;D
Napisano 7 Czerwiec 200717 l "spaczone" tzn ? chveti --> chodzi Ci o to zewnętrzne :D:D ? czy wewnętrzne :D ? dariusz --> a no :) od razu mówie, że laptop warty uwagi :)
Napisano 8 Czerwiec 200717 l SSn4k3 - myslisz ze wyjechalem z polski w poszukiwaniu lepszych broadbandow? ;P hindus - nie wiem czy kieyds mieszkales w takim wynajmowanym domy na obczyznie (w anglii) ;P. W pokojach nic do siebie nie pasuje, kazdy mebel inny. Paranoja ;P
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Synuś tyle lat na efixie i nie wiesz że greenbox nie istnieje :P to jest greenscreen:D a tak wogóle to fajny ten greenscreen :)
Napisano 9 Czerwiec 200717 l moze lepiej greenroom :D RK fajnie to wyglada nie wiedziałem ze zielony tak dobrze wyglada na scianie; bez kitu ! Ja mam baiło niebieską; troche nudno to wyglada..
Napisano 9 Czerwiec 200717 l NO szczerze mówiąc cały dom mam w dość... mocnych kolorach (zielony, pomarańczowy, brąz, khaki) ale że do tej pory mieszkałem zawsze w tradycyjnych- maślano wyrzyganych to pomyślałem że nie zaszkodzi ten jeden raz spróbować inaczej. Farby dobrze kryją więc jakby co zawsze można zmienić.
Napisano 18 Czerwiec 200717 l meritum mojego pokoju;) to juz mam nadzieje ostatnie zdjecia z moim nec'iem:P
Napisano 18 Czerwiec 200717 l mysie masz jak i ja :) a i sok zdrowy, warto dbać o siebie :) Klucze Ci nie przeszkadzają w patrzeniu na laptopa?
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Taki sok tak samo zdrowy jak woda z reaktora atomowego;p Jesli zdrowo ma byc to tylko soki jednodniowe albo wlasnej roboty;)
Napisano 18 Czerwiec 200717 l ładny zakątek ;) z czego grasz muzykę ? btw. myszki good choise :) a i tablet piękne maleństwo:)
Napisano 18 Czerwiec 200717 l ten sok u hkropińskiego napewno jest pusty. bo ja mam 2 puste pod biurkiem :D
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Klucze Ci nie przeszkadzają w patrzeniu na laptopa? nie;) są na styk;P mam taki sam sok! :D:D ładny zakątek z czego grasz muzykę ? btw. myszki good choise a i tablet piękne maleństwo dzieki, myszki to oczywiscie ja wybieralem:D muzyka? hmm... pewnie nie uwierzysz, ale siedząc w grafice muzyka mnie rozprasza:PP wiec nie mam zadnego super sprzetu grającego:D:D a co to za ksiega? czy to tylko wydruki w koszulkach? wydruki;) lol chyba tylko ja lubie porzadek...siakis dziwny jestem;P pozdr ehh... a ja to specjalnie dla was zrobilem porzadek do zdjecia a ty takie cos tu odstawiasz???:D:D:D:D ten sok u hkropińskiego napewno jest pusty. bo ja mam 2 puste pod biurkiem iiii... zgadza sie;) pozdrawiam
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Ja stanowczo wolę "nieład artystyczny". Znacznie lepiej mi się wtedy pracuje, natomiast jak jest za sterylnie to jakoś nie mogę się skupić ;)