Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 210,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe no widac na fotce na półce, żeś wysoki :) Czy to może dziewczyna taka niziutka? :)

Aha, telefon ci stanął.

Napisano

Ale widać, że pozowane zdjęcie, jeszcze szmatka się zachowała po sprzątaniu ;)

Napisano
Widzę, że CRT dzielnie się trzymają ;) Czy mnie wzrok nie myli na drugim zdjęciu masz sticker ubuntu i właśnie instalowaną winde?

Nie myli cie wzrok, ale akurat ten monitor jest podlaczony pod kompa kuzynki bo jej winde instalowalem, na pozostalych 3 jest linux :D Na lapku tez, a na tym PC obok lapka winda z linem... co do CRT to jak narazie nie uznaje innych monitorow, duzo lepiej mi sie na nich pracuje niz na LCD :P

Napisano

tablet duży, ekran spory, słuchawki duże, a głośniczki jakoś skromne:P

Burzą ład.

Napisano

@Morte: bo te głośniczki to z przypadku, ja używam tylko słuchawek, ale raz się zdarzyło że przyszło mi oglądać film nie samemu to poszedłem i zanabyłem byle co. byle coś tam brzęczało :D

Napisano

slizgi: wspolczuje monitora.....porazka..

mam identyko i za miesiac kupuje 24..ale eizo

samsungi to bardziej dla zapalonych graczy....

Napisano

@leszek-lenia: hmm, a ja jakoś nie narzekam, jak dla mnie rozsądny monitor za rozsądną cenę, bo się nie okłamujmy ale eizo 24 jest ze 2 razy droższy. Łaziłem długo po sklepach i oglądałem sporo monitorow, eizo tez, i mam mieszane uczucia, niby wszyscy mówią oh i ah(są też opnie negatywne), ja doszedłem do wniosku że nie byłbym zadowolony z eizo z takiego przedziału cenowego na jaki mnie stać było jak kupowałem.

@Eden-3d: spokojnie dopite zostało zaraz po zrobieniu foty :P

Napisano
Jak udowodnil heheheh :D good job :)

a tu nasz nowy komand center ;)

comand.jpg

czekoladyn w trakcie pracy gratis ;)

Moglbym wiedziec co to za fotelik (skoro wygodny)? Jaki producent, moze model i cena? ;)

A plecki nie bola po kilku(nastu) godzinach siedzenia?

Napisano

To ja tak skromnie, zdjęcia z komórki. Niestety mam mały pokoik na stancji i nie mogłem większego obszaru ująć, ale chociaż biurko i krzesło się zmieściło:)

W kubku - kakao z guaraną, piję od tygodnia - efekty znacznie lepsze niż po kawie. Działa przez 7godzin przepełniając pozytywna energią, no i nie ma rozdrażnienia kofeinowego, świetna sprawa, choć smakuje okropnie, a osad trzeba wypić (guarana się nie rozpuszcza)

image101j.jpg

image100g.jpg

Napisano

Ja nie mam.

A takiego Wacoma testowałem, gdy tylko pjawił się na rynku. Były jakieś jazdy przy dużym pochyleniu piórka, ale ponoć to był model testowy i to dlatego.

Napisano

@Tadek - hah, ja dopiero teraz pierwszy raz zajrzałem do tego tematu i faktycznie sporo osób je ma... no w sumie nic dziwnego, porządnie się na nim siedzi :) Wacomic daje radę, tylko kolory mam inne na tablecie i na monitorze, ciężko mi je dopasować. Ale może to kwestia tego że monitor mam analogowy, a cintiq leci cyfrowo..

@Biglebowski - hmmm, mówisz? Z tego co się orientuję to kapsułki wychodzą nawet taniej niż proszek... będę musiał się nad tym zastanowić, dzięki :)

@Shogun3D - u mnie nie ma problemów z pochyleniem piórka, ale szczerze to lepiej mi się pracowało na intuosie :) I wygodniej, i jakoś tak szybciej. Ale może to dlatego, że przywykłem do klasycznych tabletów, dla tych rysujących tradycyjnie to jest super sprawa (przekonałem się o tym pokazując paru znajomym rysujących hobbystycznie do porównania z pentagramem)

Napisano

noiprox - apropo guarany, masz jakieś sprawdzone sklepy (np. na allego) gdzie zakupujesz guarane? Bo nie chce kupić badziewia z ruskiego targu i trafić na Powązki ;)

Napisano

Ja też nie mam. Lipa z krzesłami teraz jest taka, że albo skóra albo "sznureczki". A co zrobić gdy człowiek ma futrzaka albo 2... Chwila moment i byłoby po krześle...

Napisano

Noiprox, przyznaj się, że chciałeś się po prostu przylanoswać Cintiq'iem;)

To ja się pochwalę nowymi zabawkami do symulatorów:)

dscn2130.jpg

Napisano

Lukas prawie jak u mnie tylko, ża ja mam blat kuchenny i dwa kozły zamiast biurka. :)

Napisano

nie boli :P chociaż wiesz ja mam ze szkoły przyzwyczajenia :P ale musialbyś sobie usiąśc na takim i zobaczyc czy Ci takie siedzenie pasuje. zawsze mozesz zainstalowac poduszke ;) ale i tak zmieniam to na fotel niedlugo

Napisano
Noiprox, przyznaj się, że chciałeś się po prostu przylanoswać Cintiq'iem;)

Szczerze to chcialem się słuchawkami przylansować, bo tylko one mnie nie zawodzą z całego sprzętu ;)

Napisano

W pochmurny dzień dostaniesz tam depresji chłopie, zmień kolor na coś pogodnego.

Byle nie w Photoshopie. Photoshop tym razem to za mało. :)

Napisano

Widze że u większości jest niezły burdel lub jak to sie ładnie mówi "nieład artystyczny" :)

To teraz ja pokaże moje stanowisko, meble troche wiocha ale to wynajmowane mieszkanie więc nic nie poradze :P

Panorame skleiłem w fotosklepie więc wyszły mi troche połamane linie :( jaki jest dobry soft do tego?

mniejszy obrazek:

pokjsmall.th.jpg

i większy:

pokjmedium.th.jpg