peterr Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 nic na to nie poradze że taki burdel:D kable od tego i tamtego jakeiś cdki nie ma gdzie tego upchnąć:P nerwica bierze współwłaścicieli pc:P hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 mam podobnie :) z 2 tygodnie temu było całkiem czyściutko ale zaczołem (znowu) uczyć sie rigowania i animacji i robie notatki i już mi klawiatura ginie w tych kartkach i kredkach świecowych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 przytargałem trochę żelastwa nie samym kompem żyje człowiek jeszcze do końca nie poskładane do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 wezcie nie kupujcie drukarek hp jak patrze na wasze pokoje to sam hp szit :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Piksar - z czego te dyplomy/certyfikaty? Ladny atlas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Atlas? Łeee... Lepszy drazek i para hantli :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Piksar - z czego te dyplomy/certyfikaty? Ladny atlas :) aż wstyd napisać - z Microsoftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 piks: trochę mało przytulnie masz ale atlas to dobra rzecz... trochę ruchu nikomu nie zaszkodziło.. zwłaszcza nam klikaczom Oo mój sports stuff ogranicza się do kawałka podłogi na pompki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Atlas? Łeee... Lepszy drazek i para hantli :] Racja :) [The message you have entered is too short...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 wezcie nie kupujcie drukarek hp jak patrze na wasze pokoje to sam hp szit :P pikSar przytargał atlas do pokoju, a my kupujemy drukarki HP. Ciężkie są żelastwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 ostatni updejt miejsca "pracy"... nocny dizajn :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 ustaw dobrze SSS na swieczce bo ten lezy po calosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 ja mniej efekciarsko, z fleshem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 ja mniej efekciarsko, z fleshem alkoholik Metaxa 7* i wyżej rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 medoff, sv, finlandia... wódka źle smakuje, Ale co zrobić........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 masz takie same sluchawki jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 masz taką samą klawiaturę jak ja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 masz takie samo pronto jak ja ... Oo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 nie masz nic takiego samego jak ja :D albo nie pokazałeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Oto moje studio ale na chwilę teraźniejszą :D http://img236.imageshack.us/my.php?image=36316693un2.jpg albo http://img160.imageshack.us/my.php?image=34702928bn6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Nie za duzo tych komputerow? Po co ci 3 komputery w jednym miejscu? Dzielisz z kims biurko? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 na tą chwile :) - tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 W sumie to i tak lepiej niz ja mam :) Ja narazie urzeduje na szawce :/ do wrzesnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 makler- pracownia marzenie, pozazdrościć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 makler - chłodzenie kompa rullez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 makler widzę że Toshiba Qosmio, modelowałem go kiedyś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 ^johny - od razu widac ze na wyspach jestes. Przez te beznadziejne broadbandy;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 spaczone sa te male laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 "spaczone" tzn ? chveti --> chodzi Ci o to zewnętrzne :D:D ? czy wewnętrzne :D ? dariusz --> a no :) od razu mówie, że laptop warty uwagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 U mnie jest tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Greenbox w pokoju :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 ROTFL Oczy odpoczywają ;) W teorii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 jonhy fajnie to wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 SSn4k3 - myslisz ze wyjechalem z polski w poszukiwaniu lepszych broadbandow? ;P hindus - nie wiem czy kieyds mieszkales w takim wynajmowanym domy na obczyznie (w anglii) ;P. W pokojach nic do siebie nie pasuje, kazdy mebel inny. Paranoja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Synuś tyle lat na efixie i nie wiesz że greenbox nie istnieje :P to jest greenscreen:D a tak wogóle to fajny ten greenscreen :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 moze lepiej greenroom :D RK fajnie to wyglada nie wiedziałem ze zielony tak dobrze wyglada na scianie; bez kitu ! Ja mam baiło niebieską; troche nudno to wyglada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 NO szczerze mówiąc cały dom mam w dość... mocnych kolorach (zielony, pomarańczowy, brąz, khaki) ale że do tej pory mieszkałem zawsze w tradycyjnych- maślano wyrzyganych to pomyślałem że nie zaszkodzi ten jeden raz spróbować inaczej. Farby dobrze kryją więc jakby co zawsze można zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 meritum mojego pokoju;) to juz mam nadzieje ostatnie zdjecia z moim nec'iem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 mysie masz jak i ja :) a i sok zdrowy, warto dbać o siebie :) Klucze Ci nie przeszkadzają w patrzeniu na laptopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 mam taki sam sok!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Taki sok tak samo zdrowy jak woda z reaktora atomowego;p Jesli zdrowo ma byc to tylko soki jednodniowe albo wlasnej roboty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 ładny zakątek ;) z czego grasz muzykę ? btw. myszki good choise :) a i tablet piękne maleństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 a co to za ksiega? czy to tylko wydruki w koszulkach? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 lol chyba tylko ja lubie porzadek...siakis dziwny jestem;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 ten sok u hkropińskiego napewno jest pusty. bo ja mam 2 puste pod biurkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Klucze Ci nie przeszkadzają w patrzeniu na laptopa? nie;) są na styk;P mam taki sam sok! :D:D ładny zakątek z czego grasz muzykę ? btw. myszki good choise a i tablet piękne maleństwo dzieki, myszki to oczywiscie ja wybieralem:D muzyka? hmm... pewnie nie uwierzysz, ale siedząc w grafice muzyka mnie rozprasza:PP wiec nie mam zadnego super sprzetu grającego:D:D a co to za ksiega? czy to tylko wydruki w koszulkach? wydruki;) lol chyba tylko ja lubie porzadek...siakis dziwny jestem;P pozdr ehh... a ja to specjalnie dla was zrobilem porzadek do zdjecia a ty takie cos tu odstawiasz???:D:D:D:D ten sok u hkropińskiego napewno jest pusty. bo ja mam 2 puste pod biurkiem iiii... zgadza sie;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 spoko spoko ja też lubię ostry porządeczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Ja stanowczo wolę "nieład artystyczny". Znacznie lepiej mi się wtedy pracuje, natomiast jak jest za sterylnie to jakoś nie mogę się skupić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 heh... no wlasnie, ja po porzadku to nigdy nie moge niczego znalesc:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 A to moje stanowisko pracy, plus fota "renderfarmy" hehe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi