!Ewert Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Interior wpas ;D wyciaraczke pod biurkiem..heh a tak w ogole to jaki to monitor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 ale panterka po lewej Ggigiddy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Knysha podkładka ta sama co u mnie:) a monitor to Gateway:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Interior wpas ;D wyciaraczke pod biurkiem..heh a tak w ogole to jaki to monitor? http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Monitory_w_proporcjach_16_10_panoramiczne_/22_27__rozdzielczosc_1920_x_1200_/Gateway/24_Gateway_FPD_2485W/pelny,id,49880/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Fajny! ale kurde cena też taka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 na 77 stronie dariusza patelnia powala ;d haha padlem na cyce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Fajny! ale kurde cena też taka.. Cena wlasnie optymalna. Przystawialem sie do podobnego Dell'a, ktory byl za 2900zl... Roznica cenowa naprawde duza, a jakosci w obrazie i kolorach pewno bym nie zauwazyl, bo obydwa monitory sa na tej samej matrycy - S-PVA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quest3D Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Obejrzałam chyba większość tych waszych artystycznych stanowisk pracy i aż wstyd umieścić własne... U nas jest bezbłędnie czysto, wszystko zaplanowane, kolorystycznie dopasowane... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Z ciekawością to zobaczę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 odwieżam temat ;) nie komentowac jakosci zdjęcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 O fak, ja bym mentalnie nie zmieścił na tym stoliku:/ Już widzę jak flaszki z zamachu lecą!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 ps: od pepsi to powinienes dostac jakas nagrode :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 haha ttaaddeekk Ty to zawsze coś odwalisz :D swoją drogą ciekawe zdjęcia masz w swoich zasobach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 (edytowane) To może ja coś od siebie ... a co tam ( wiem że jakość okropna ale jak nie stać na aparat to trzeba komórką robić :p ) Edytowane 10 Maj 2008 przez Poke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 ttaaddeekk - ładne zdjęcie, masz więcej w swoich zbiorach? ;P Poke - na podłodze siedzisz by korzystać z tej dolnej pułki? To ja już mam chyba więcej miejsca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 caly Poke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Ardeni - tam jest jeszcze dużo miejsca niżej ;p Kr3tz - cały ja ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 naczelna sterownia: (u mnie tym bardziej jakości zdjęcia nie komentować ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 BizU hałas z kompa ci nie przeszkadza??? nawet masz miejsca na łokcie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 od tego mam słuchawki xD a... nie zwracać uwagi na tapetę xD heheh ;p siedzę na stancji xD lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 zdjec davida mam wiecej niz golych bab :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 o musze sie pochwalic, stalem sie ostatnio szczesliwym posiadaczem monitora iiyamy i glosnikow logitecha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Nowe, hardcorowe stanowisko pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 klawiatura najlepsza...ehe trzeba było pokazać swój fotem z ostatniego mieszkania we wro:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Leleń, jaka sexi poduszeczka w kratkę. Wygodniś z Ciebie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 no Leleń poduszeczka niczego sobie :D i słuchawki widzę takie jak ja kupuje od kilu lat Philips z 6m kablem :) najlepsze słuchawki jakie można kupić za pieniądze :D gud czojs ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Leleń > jak Ci się sprawuje ten fotelik? Zastanawiam się nad kupnem takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Levus hehe nie chce ubrudzic fotela :P fikołek moje maja 2m, szczury zezarly 4m :/ (ale na szczescie w glosnikach logitecha byla "przedluzka") M@Ti fotelik wygodny, ale zrobily mi sie juz wgniecenia w miejscu nog, za duzo siedzie ;) ogolnie daje rade, i mozna pochylac sie z nim prawie do podlogi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 :] hehe no fajnie fajnie.. tez mi sie marzy 30 cali :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 No to i moja jaskinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Klimat ma... ale faktycznie trochę jaskiniowy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Gotham - oczy Cię nie bolą od tych dwóch ies'ów? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Hehe, spokojnie ich funkcja to tylko rozjaśnianie ściany za monitorami (właśnie aby mniej męczyć oczy), nie rażą i się sprawdzają w razie nocnego posiedzenia. Ot fotkę źle zrobiłem i aparat zamienił ciemne monitory i lampki w latarnie morskie :). A co do klimatu to myślałem aby różową falbankę strzelić z półki i wokół monitorów ale jakoś tak, no bez odwagi :D. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Sterylnie :D co to za podstawki pod monitory, prawie sie pulpity multimedialne zrobily :D no i nie wsadz kiedys nogi w to cos co pozostalo po gniazdku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Nowe, hardcorowe stanowisko pracy :D Cos czuje, ze jeszcze z miesiac-dwa i rowniez bedzie u mnie stalo PS3 obok monitora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Knysha: Szybka rozrywka gdy na kompie sie coś liczy :) michalogorek: Nie ma tak łatwo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Już wiem do kogo zrobię włamanie ;p szukasz wsparcia... :P Gotham jaskinia jak u Batmana... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 gotham co trzymasz w tej skalanej półeczce z lewej? jakie masz monitory? Te światło chyba Ci tylko przeszkadza w pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Black Mamba, takie swiatlo na 99% nie przzeszkadza a tylko pomaga (!). Pan Gotham wie co robi, swiatlo za monitorami (monitorem) to podstawa zeby nie meczyc oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Gotham: czemu nie uzywasz panoramicznych monitorow? a tak poza tym to bardzo fajnie, tez sobie w podobnym stylu szykuje gniazdko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 ale mi sie wydaje że te światła powinny byc za nim i powinny być skierowane na monitory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Jaki by to miało sens? Oświetlają ścianę żeby zmniejszyć kontrast, przez co się oczy mniej męczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Moje skromne studio Render: Mental Ray. Skyportal i daylight :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 LCD 1 klasa. a co wczesniejszego watku to pewnie wiem że o to kaman. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 łooo ale porzadek... nie to co u mnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 LCD 1 klasa. Szczerze czy ironizujesz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 łooo ale porzadek... nie to co u mnie:D hehe widać że sztuczny - posprzątane a butelka po Coli stoi żeby "pozorować" artystyczny nieład :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 hehe widać że sztuczny - posprzątane a butelka po Coli stoi żeby "pozorować" artystyczny nieład :D eeee nie bardzo. Nie sprzątałem pokoju przed robieniem zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 moje aktualnie wygląda tak, ale wiem że chcę takie jak ma Gotham:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Wow, ile troski ;). Illy twierdzisz że dałbym radę odebrać telefon stopą? :> A tak na serio to w tej puszce jest tylko zapasowa pętelka kabla, jak wpadnie mi w oko jakieś wyjątkowo orientalnie wyglądające gniazdko to sobie zamontuje w tym miejscu :]. A co do lampek to jakby przeszkadzały to bym je wyłączył ;), ale ogólnie Black Mamba ma dobry pomysł. Każdy grafik w nocy powinien pracować w kasku górnika... Oszczędnie, wygodnie... ;) Co do półki to w kadr wpakował się Toto z Dorotki. Jeśli chodzi o monitory to swoje już odpracowały więc konkretnych linków do sklepów nie podam, ale ten po lewej został wybrany jako uniwersalny z naciskiem na kolorki i czerń- PVA 16/9 od Eizo, a po prawej został wybrany jako wyspecjalizowany do 3D czyli najmniejsze opóźnienia przy możliwie dobrym kontraście- TN 4/3 od Iiyamy. W tej chwili pojawiają się rozwiązania dużo bardziej uniwersalne ale ceny bywają zaporowe i chyba warto jeszcze odczekać -> w tym roku nic nie zmieniam ;). No chyba że Michalogorek podłapie namiar na przepłacony, ubezpieczony sprzęt do DTP :>. A co do przekątnej to 16/9 wydaje mi się najlepsza, w razie pracy nad postacią/tekstem można obrócić o 90stopni i ma się pełny podgląd. Monitory z serii super panoramicznych wydają mi się nietrafione do CG, po prostu bardzo dużo przestrzeni jest nieużyteczna, ale to też pewnie zależy od tego nad czym się pracuje/przyzwyczajeń. Mrkrzysiek- Thx, fajna ta honda ;). Co to za koleś z rogami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi