Coruscant Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Tak chciałbym rozwinąć taki temat, jako ze wszyscy jesteśmy jak by nie patrzeć informatykami. A powszechnie wiadomo, że u kogo jak u kogo ale u informatyka to w pomieszczeniu burdel i wogóle grawitacja do góry na dół. Więc pytam, czy w waszym pokoju jest czysto, a może klasycznie? Tzn porozwalane popielniczki, 500 puszek po różnych napokajch, buteli, opakowania po pizzy. I żeby dojść do łóżka trzeba przewalić sie przez sterte śmieci :P No w moim jest dokładnie tak jak opisalem powyzej :D Załączam jeszcze zdjęcie mojego pokoju. I musze dodac, że sprzątałem tydzień temu :D http://img221.imageshack.us/my.php?image=im000782in4.jpg No to dorzucam jeszcze szerszy widok :P http://img139.imageshack.us/my.php?image=im000794jd3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 No coz... moj wyglada rowniez stereotypowo... gory smieci na oko 5-6 cm., produkty spozywcze [rowniez te pod stertami smieci] date przydatnosci maja przed 2006 rokiem... glosniki nie uzywane od dawien dawna, moze jeszcze od czasu kiedy ostatni raz sprzatalem http://img182.imageshack.us/img182/7772/obraz0443ze6.jpg sorry za jakosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 ale macie zaniedbane te wasze "studia" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 "Gdzie drwa rabia, tam wiory leca" - adekwatne do pracy jaka wykonujemy.Popieram:P Fotki nie dodam ale zaznacze ze na stole znajdziemy sprzet od blachy wachadlowej na szczupaka poczawszy przez sloik po korniszonach po pedzle powbijane w dziurki wentylacyjne monitora( doskonala poleczka ) :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 wszystko rozumiem ale czasami zaczyna śmierdzieć. przynajmniej raz na tydzień wyrzucam wszystko z biurka i układam. czasami rzadziej ale po prostu nie lubię jak mi się myszka przykleja do stołu a tablet jeździ na śladach po wczorajszej zupie :] panowie nie am co się chwalić burdelem. pokażcie jak potraficie posprzątać. to jest wyzwanie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Nie potrafimy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 no ciezko z tym, do sufitu sie jeszcze nie przykleilo nic:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Coruscant dobry pomysł sam na tym myślałem aby coś takiego zacząć w porównaniu z wami to na moim stanowiskujest porządek tylko pare papierków z notkami i rysunkami a koło biurka duże pudło pełniące role kosza żeby za często nie chodzić i nie wynosić śmieci ;P zdjęcia na razie nie mam jak zrobić ale pomysł jak najbardziej popieram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 No cóż nie wiem czy nie zakasuje autora watku hehe (jest to sterylny nieład-nic sie nie lepi)no bo tak sie to z grubsza prezentuje, nawet sciany zajmuje - podkładami geodezyjnymi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Ja mam względnie mało syfu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 He he uroczy dywan :p, co cie chłopie w piwnicy zamkneli (po oknie wnosze) Powiedz no mi jak robisz te zawijane panoramki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Zasyfione te wasze pokoje. U mnie tylko casami na biurku sterta papierów, notatek, szkiców, książek etc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 jak przychodzi wyrenderowac pokojik to takie ładne wszystkie :D Majster Kabanosmajster - Ty to dopiero masz szeroki punkt widzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Master > coś ciasny wydaje się ten pokój :) Moje domowe msce pracy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 He he uroczy dywan :p, co cie chłopie w piwnicy zamkneli (po oknie wnosze) Powiedz no mi jak robisz te zawijane panoramki ? Sam się zamkłem :* A panoramka to Autostitch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Master muehehe , też pomyślałem o Twoim niewolnictwie piwnicowym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 http://img251.imageshack.us/img251/8834/dscn01xp1.jpg Troszke ciasno się może wydać ale to tylko FOTO ;p sorka za jakośc, pretensje do mojego fona ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Master kozacko masz :D hoooo! :* moja gejoza : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 No widze ze same czyścioszki tu :P Ale niema to tamto, mój kumpel pare lat temu miał swoje stanowisko tak zasyfione, że moj pokój wygląda przy nim jak pomieszczenie do produkcji procesorów. Normalnie 5 kompów w pokoju do tego rozbebeszone części z 10 następnych, okno które po 10 latach otworzył, no nic nie było przez nie widać :D. 10000 pudelek po żarciu, napojach, fajkach itp itd. I na środku tego bardachu rozbebeszone łóżko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 klicek: zaraz walne panorame 19000 x 800 zeby byc lepszy od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Oto miejsce, gdzie spędzam cae moje życie: :) sorki za jakośc, ale cierpię na brak cyfraka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 hehe widze że czasem sobie pogrywasz na pianinie ;PP umiesz coś fajnego zagrać? może coś nagrasz i sie pochwalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 to jest keyboard! :p btw. masz skaner musteka (chyba, ta jajowata niebieska plamka przynajmniej tak wyglada), teeez mam :p moze niedlugo wrzuce zdj rooma mojego ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 no fakt, niestety tylko keyboard. Za mało metrów kwadratowych i kasy, aby coś takiego wstawić: http://rodgersinstruments.com/images/organs/pic_zoom_t967.jpg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 z tym pianinem to taki żart chłopaki ;) a te orgsany to wypas :):eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 klicek: zaraz walne panorame 19000 x 800 zeby byc lepszy od ciebie wszelkie zazalenia wysylac mi na prajwa :D a pretensje do mojej komorki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Jak robisz te 360-tki?? Bo ja robiłem narazie tylko normalną panoramę, żeby móc cały budynek zmieścić, ale szczerze to niewiem jak 360 zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Piotrek - o tak, znam ten ból, a nawet jak rozstawię swoją starą Yamahe to się od razu jeszcze mniej miejsca robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 damusTo Twój procesor chłodzi Ninja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Ninja ? pierwsze słyszę, chłodzi go powietrze dryfujace poprzez wielgachny miedziany radiator, dlaczego pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ja niewiem jak wy możecie przy tych biurkach siedzieć :P a może to tylko ja miałem takie niewygodne krzesło że się przesidłem na fotel :) podziwiajcie jaki u mnie porządek :D bałaganu niema bo niema na niego miejsca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 javor - czad, chyba o czymś takim pomyślę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 :D javor rzeczywiście nie masz za dużo miejsca :p ale radzissz sobie tajny ten multimedialny fotel jak z jakichś fimów s-f;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Klicek co Ty za soczewe masz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Niezly pomysl z tym fotelem, tylko pisanie na klawiaturce chyba niezbyt wygodne:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 javor - trochę napędów się nazbierało, coo?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 erwfed: klawiatura jest bezprzewodowa i trzymam ja na kolanach, to chyba oczywiste :) M@Ti: tylko dwa działaja, reszta jako zaślepki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 damusTo: ale widocznie nie posoadasz Scythe Ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Elo, elo, hoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Javor- hehe, tez tak mialem ale na dluzsza mete bylo mi nie wygodnie z deka:] Knysha za co te medale i puchar ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Matti - 2 x 3-cie miejsce w clickerze do 65kg w karate kyokushin ;> Jakies 3-4 lata temu zdobyte ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 a no to respekt;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 poooo dlugim (ponad 2godzinnych) czekaniu, udalo mi sie uploadnac zdj na rapida, a z rapida z pomoca Kr3tz'a (:*) na imageshack, zdj mega duze, z jeszcze lepsza kompresja :P (cale 16kb)! pzdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Das Ruhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ...ale widocznie nie posoadasz Scythe Ninja Preferuje miedz ... Czy robimy z tego watku jakis konkurs na np największy bajzel ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Ha jestem za :D to kto narazie wygrywa?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Klicek co Ty za soczewe masz? :P nie wiem o co biega ;D soczewek mam duzo ;) mozna jasniej ? :D Javor moj koles tez tak sobie zmajstrowal jak Ty i musze przyznac ze jest calkiem wygodnie , ale w cs ciezko sie gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Lis całkiem fajny pokoik trochę mały ale przytulny i dobrze zagospodarowany i nawet masz miejsce na drugi monitor na biurku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Tylko stereo kiebskie przy takim setupie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Lis - fajny pokoik :) javor - chyba wściekłbym się, gdybym musiał tak przy kompie siedzieć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi